2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

dur canm yanlışlık oldu kafam okadar karıstıki :)

Son düzenleme:
ızlar sitede bir ara biri cinsiyet tahmini yapıyordu,hatta burdaki pek çok arkadaş tahmin yaptırmıştı,o da bazı hesaplamalarda buluuyordu,o bana erkek bebek demişti bu yöntemle kız çıkıyor,
shine ben hesapladım ama belki yanlış hesaplamışımdır benimkini bi zahmet sen de hesaplasana
bencak 1979
eşim:1979 ama ay olarak kesin belli değil,geç yazdırılmış.

bir de eşim bir kaç yıl önce bir kaç ay hastanede yatmış,ciğerlerinden su almışlar,bu etilermi acaba yenilenmeyi??

shine canım ya ben yanlış yazmışım eşim 73 dogumnlu şimdi farkettim...tekrar bakarmısın...

arkadaşlar, göğüsleri büyüyenler sütyenleri sıkanlar, kilodan orası burası çatlıcak diye endişe edenler, şimdi nautilustan geldim:
mothercare'den support for pregnancy (destekli sütyen), memişlerim ferahladı valla çatlayacakmışım, bir kutuda iki adet var, fiyat 61.90
bir de boynerden Lierac fitolastil kremi sordum, 65 lira bir kutusu ama % 20 indirim vardı, bir de turkcelli isen ve 150 tl lik alışveriş yaparsan 50 tl lik alışveriş çeki veriyorlarmış, toplam 4 kutu lierac aldım bana tanesi 42 liraya geldi.(çokça kullanılacakmış bu) paylaşmak istedim... bilginize.

sanki o kremin ben 30 bir fiyatı oldugunu duymuştum.birde dr yazıyormuş diye duymuştum acaba yanlışmı hatırlıyorum yaw...

bende evde giymek için nbb nin almıştım yarım atlet gibi ama çok rahat sevmedim okadar:))

ben sanki öyle okumuştum yaw.ameliyat kremi diyede veriliyormuş dokudaki hasarı gidermek için.inş.yanlış hatırlamıyorum..

ndk ruzgar ecrin hoşgeldiniz kızlar nasılsınız?

iyim canımmm sen nasılsınnn, kıslar bi arkadaşım bana bebak yeşil kapaklı acıbadem sütünü önerdi çatlaklar için kime tavsiye etsem dua ettiler diyor, sizin de aklınızda olsun eczanelerde satılıyormuş ben almayı düşünüyorum şimdiden başlasak mı acaba kremlenmeye :))

Son düzenleme:
ben dr. un yazdığını sanmıyorum rkadaşlar nihayetinde boynerde kozmetik reyonunda satılabiliyor...ona bir şey diyemem belki susam yağı da kullanmayı düşünenenler olabilir ben bu konuda çok hassasım zaten vücudumda normalde birsürü çatlak var, çok çabuk çatlıyorum o yüzden erken kullanmaya karar verdim ve korkup aldım, siz o kadar çabuk çatlamayabilrsiniz, ama mothercare' in destekli sütyenini öneririm...

Evet canım.Ben sokağa çıkmadan sürüyorum.Tatile gidince de süreceğim mutlaka.Zaten güneşlenmem ben.Alerjim de var ama şemsiyeni,n altında otursan bile muhakkak koruyucu kullan.Yerden yansıyan ışınlar bile tehlikeli artık.Geniş şapkada takabilirsin lekeler oluşmaz böylece yüzünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…