2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
evet 2 kilo aldım ve ben kremi daha karnıma sürmeyecem, benim basenler çok kaşınıyor, bir de göğüslere süreceğim...karın için erken.

ecrin bende bebak acı badem sütü var hemde yeni almıştım çatlaklara iyi geliyomuki eğer iyi geliyosa yaşasın kullanırım :lepi:

genelde çatlama öncesi kaşınma çok olur...aman çatlıcamız varsa ne yapsak boş...

ecrin bende bebak acı badem sütü var hemde yeni almıştım çatlaklara iyi geliyomuki eğer iyi geliyosa yaşasın kullanırım :lepi:

canım dedim ya işte çok faydası varmış kullan kullan bende sadece bebak almayı düşünüyorumyerimseniben

eşler 4 yılda bayanlar 3 yılda mı yenileniyor???

aboo benim de kızım olacak ozaman ben 85 eşim 75

Son düzenleme:
ya kızlar benim bilg.damı sorun var yoksa sitede mi? F5 yapıyorum yenilemiyor bitti diyo boş sayfa çıkıyor,her seferinde kpatıp açmak zorunda kalıyorum

ya kızlar benim bilg.damı sorun var yoksa sitede mi? F5 yapıyorum yenilemiyor bitti diyo boş sayfa çıkıyor,her seferinde kpatıp açmak zorunda kalıyorum

Evet canm aynı sorun bende de oluyor insan o kadar şey yazıyor bi bakıyosun yok sinirlerim bozuluyo valla klava:klava:

ya shine bana bakmadın ben eşimin tarihini yanlış yazmışım.ben 83 eşim 73 hesaplarmısın..
hem bunda herkese kız çıkıyor ocak anneleri hep kız dogurcak...dr gitmeye gerek yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…