Ben de Sebamedin 50 faktörünü kullanıyorum.Sonuçta güneşin yan etkileri ,radyasyonu daha tehlikeli ,korunmak lazım.
şükür soruma cevap veren biri çıktı genelde cevap gelmiyoda
yani hamilelikte kullanılabilirmi diyosun ??
Sebamed çok hassas birürün zaten.Bebek teninde dahi en çok kullanılan ürün.Ben oğluma bebeklikten beri kullanırım.Kendim de kullanıyorum .
bazı drlar 2,5 aylıkken bile söluyrlarmıs 6 temmuzda ankda olucam 2 li test için dr belkı söler cnm kesın yazarım
bugün tam 9 haftalığız.2hafta sonra kontrolümüz var.sanki dün bebek oynadı karnımda kızlar 3 kez hissettim.öyle seyirme filan da değildi.baya oynadığını hissettim.
günaydın fıstıklar a.s.
akşam iş cıkısı bana cici almaya gittik
bütün badylerim göbekte kalıyo
kocişte dedi sana bişiler alalım
sonra eve gelince bi güzel uyumusum
ağızdaki metalik tat bende en basındn beri var
nefret ettim artık
sürekli bişiler yeme ihtiyacı duyuyorum o yüzden
kızlar herkes en son kalp atışını duymak için gitti dimi. benim de ayın 2inde randevum var. ya kaç hafta bebişi göremedik ya çok merak ediyorum hem de bazen endişeye kapılıyorum hala orda içimdemi diye. niye bu garip his geliyo bana anlamıyorummm üfff
canım demek medicana ya karar verdin hadi bakalımmaşallah julı.
sonunda karar verdım kızlar medıcana ankaraya gidicem orda turkan hnm dıye bir dr a gidicem ıyı dıyrlardı diğer topıkten aktım .sistem arızalıymıs gun içinde randevumuda alıcam dua edın hem dr ıyı cıksın hemde 2 li testımız korkuyorum..kız benım kafam karıstı ben yarın 11,ci haftaya giriyorum bizim dr bana 5temmuz dedı ya 2 li test için dedıkı 12,cı haftada oluyrsun offf.ya hem bu drdan net gebelık haftamıda öğrenmıs olurum 20.ci haftadan ıtıbaren bellı olmuyrmus cunkı.doğum tarıhım bıraz gecıkır ıns.13 ocak denmişti 25 falan olsa :))) okadar gecıkmes ama
canım bu mothercare destekli sütyen nasıl aldınmı içi süngerli falanmıben dr. un yazdığını sanmıyorum rkadaşlar nihayetinde boynerde kozmetik reyonunda satılabiliyor...ona bir şey diyemem belki susam yağı da kullanmayı düşünenenler olabilir ben bu konuda çok hassasım zaten vücudumda normalde birsürü çatlak var, çok çabuk çatlıyorum o yüzden erken kullanmaya karar verdim ve korkup aldım, siz o kadar çabuk çatlamayabilrsiniz, ama mothercare' in destekli sütyenini öneririm...
evet yaa çok zaman varkızlar herkes en son kalp atışını duymak için gitti dimi. benim de ayın 2inde randevum var. ya kaç hafta bebişi göremedik ya çok merak ediyorum hem de bazen endişeye kapılıyorum hala orda içimdemi diye. niye bu garip his geliyo bana anlamıyorummm üfff
canım ben de 2.hamileliğimde hissetmiştim kıpırdadığını 8-9 haftalıktı hissettiğimde.hatta dra sordum olabilir dedi bazı anneler hissedebiliyo hafifde olsa demişti.zaten seyirme gibi oluyo ama seyirmeden biraz daha sert oluyo canım.yani bence o hssettiğin bebek olabilir.ben de 9 haftalığım senin gibi ama henüz hissetmedimbugün tam 9 haftalığız.2hafta sonra kontrolümüz var.sanki dün bebek oynadı karnımda kızlar 3 kez hissettim.öyle seyirme filan da değildi.baya oynadığını hissettim.
kızlar bensiz bugün iyi kaynatmışsınız maşallah
cinsiyetler falan
bugün sabah hiç iyi bir rüya görmedim ve gün boyu etkisinde kaldım bebeğimle ilgili
Allahım sen koru
dışardaydım ve kasıklarımda çoğu zamanda ağrı oldu
ayy yaa nerden çıktı bu rüya mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?