merhaba kızlar
bende dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm çok güzel bi kızdı
Rabbim hayırlısını versin inş sağlıklı sıhatlı olsun inş hepimizin bebekleri
ikili testte frebhcg diye birsey var
bunun sonucuna görede cinsiyet tahmininde bulunuyor
kiminde doğru kiminle yanlıs %100 değil yani
50 altı ise erkek 50 üstü ise kız deniliyorkaydirigubbakcemile2
canım cok duzensızlestı zaten yemek ogunlerım.gunde 2 ogun yemek yıyorum ve cok az yemek yıyorum.hem sıcaklardan hemde mıdemde eksıme hıssı basladı onunda cok etkısı var galıba..haftaya dr ye gıttıgımde konusucam konuyu.
sen nasılsın bakalım bebsınde iyidir inşallah...
günaydın kızlar a.s.
sonuclarımızı aldık cok şükür
doktor amcası cillop gibi dedi
risk 1/10000
300 olunca problem oluyormus
doktorum 3lü teste bile gerek yok dedi
sonra özeldeki doktor teyzeye gittik usg aleti bozulmus cumartesiye randevu aldım o zaman gidicem
gozun aydın julıett massallah atlattın ne guzel en onemli sınavlardan birini insallah biz de o gunleri goruruz ve hayırlı sonucları alırız yalnız 2 doktora birden gitmek o kadar sık ultrasona girmek bebk icin zararlı degil mi sen bilirsin ama bence o kadar sık ultrasona girmek bebk icin cok iyi degildir canım bence biran once bir doktorda karar kılıp ona devam etsen daha iyi olur senin icin
canım cok duzensızlestı zaten yemek ogunlerım.gunde 2 ogun yemek yıyorum ve cok az yemek yıyorum.hem sıcaklardan hemde mıdemde eksıme hıssı basladı onunda cok etkısı var galıba..haftaya dr ye gıttıgımde konusucam konuyu.
sen nasılsın bakalım bebsınde iyidir inşallah...
iyiyim canım bende bazen bulantı oluyo Allahtan kusma olmuyo.inşallah böyle dwm eder.haftaya kontrolüm var.ben dra gidince çok heyecanlanıyorum kalbim felaket çarpıyo.kendi kendime kızıyorum ama elimden bişey de gelmiyo.heyecandan da tansiyonum fırlıyo.normalde 11-7 olan tansiyonum dr dayken 18-8 çıkıyo .dr çıktıktan sonra yinedüşüyo.bu durum beni çok endişelendiriyo.ya doğuma girerken de böyle olursa diye
ben kan ilacına baslıyorum selinay kan testlerimde kan degerim az cıkmıs erken de olsa baslayalaım dedi doktorum normalde 3 aydan sonra baslanıyor eger degerin normalse
gozun aydın julıett massallah atlattın ne guzel en onemli sınavlardan birini insallah biz de o gunleri goruruz ve hayırlı sonucları alırız yalnız 2 doktora birden gitmek o kadar sık ultrasona girmek bebk icin zararlı degil mi sen bilirsin ama bence o kadar sık ultrasona girmek bebk icin cok iyi degildir canım bence biran once bir doktorda karar kılıp ona devam etsen daha iyi olur senin icin