2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

burdayım tatlım....
çok sevindim bebişimizin iyi olmasına bende bu hafta tahlillerimi yaptırdım haftaya ikili testi yapıp doktorumuza göstercez.....
opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın Juli
İnşallah bizim testlerimizde güzel çıkarzemuszemus

burdayım tatlım....
çok sevindim bebişimizin iyi olmasına bende bu hafta tahlillerimi yaptırdım haftaya ikili testi yapıp doktorumuza göstercez.....
opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın Juli
İnşallah bizim testlerimizde güzel çıkarzemuszemus

mersii kızlaropuyorumnanaktan
darısı size insallaah hepimiz hayırlı sonuclarla gelirsiniz :Saruboceq:

herkese günaydın nasılsınız güzel anneler ve tatlı bebekleri
günaydın canım
nerelerdesin sen bakiim

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar.benim bugun 3 de randevum var 2 li tezt yapılacak allahın izniyle dua edin bana.
aa seninde vakit geldi demek
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

günaydın kızlAAAAAAAAR
günaydın cimcime nerelerdesin
kanka çok sevindim değer cidden çok güzel
bencede üçlü test falan yaptırma
ay ne güzel ya önden gidiyosun
ve bebişinide çok görüyosun
ben meraktan çatlıycam
neyseki kaçamak randevum pazartesi günü
bi görüp rahatlasam şimdilik

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

kan verip geldim

sevcanım günaydın
senin kan değerlerinde iyi ıkar inşallah

Saol kankam a.s.
sorma valla neredeyse her hafta gider oldum
bebiş diyodir geldi bizim psikolojik manyak :roflol:
cumarteside göreyim 2 hafta gitmicem sözzzz kaydirigubbakcemile3

inşallah bizlerinde testleri böyle güzel sağlıklı çıkar juli sevcan ne için kan verdin biyokimya tahlilleri için mi

insallah suprisem insallah :Saruboceq:
bütün sonuclarımız güzel cıkar insallah

juli ne çok gidiyorsun dr bedavamı kız:)bebişe zararlı degilmi okadar sık gitmek...banada cumartesi randevu verdiler usb çekilcek troid için.bikaç test daha yapılcak.pazartesi de esra çebiye randevum var birde onu denicem bakalım..inş.onu begenirim yoksa delircem hastane bulamamaktan.
sen hangi hastaneye gidiyorsun juli..dörtyolda sur hastanesi varya ordaki kadın dogumcu süpermiş zeynep kamil çıkışlı yaşlı bir kadınmış çok uzmanmış hemde muayene 12 ytl.normal dogum 250 sezeryan 400 müş.olmadı oraya da gitcem.sırf kadın için herkes çok uzman diyor arkadaşım önceki gün dogum yaptı çok memnundu...

günaydın kızlar testler güzel çıkıo ne güzel darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq:

gözünaydın canım maşallah hep böyle d evam etsin bebeişle berabersiniz sürekli kıskandırmayın bizi ya bende haftada bir giderdim şimdi 10 gün zor gelmeye
başladı

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

kan verip geldim

inşallah güzel haberlerle bekliyoruz canım 2 limi yaptırdın ne zaman çıkacak sonuçlar

günaydın canım
nerelerdesin sen bakiim

çanakkaledeydim canım annemlere gittim gezdim tozdum geldim canım yerimseniben

juli bana neden cevap vermiyorsun bugun 2 li test yaptırmaya gidecem ne yapıyolar kaç günde sonuç çıkıyor. birde benim resmen kemiklerim sızlıyor neden anlamıyorum

kusura bakma canım görmedim
cuma yaptırmıstım salı aldım hemen cıkmıyor
doktor önce usg de ense kalınlığıı ölçüyor sonra o yazdığı evrakla kan veriyorsun
bi kaç günü bulur cıkması özelde olsa hemen cıkmıyor sonuc

ecrin tesadüf aslında bi gatada ki doktora birde özel doktora gidiyorum izin almısken ikisine birden gidiyorum
gatada ki devamlı doktorum değil testleri orda yaptırıyom
ee sonucları alınca mecburen diğerine de göstermek zorundayım
bu ara keyfimiz iyidi vallaa
birde ctesi görürsem artık 16, haftada cağırır doktor

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar.benim bugun 3 de randevum var 2 li tezt yapılacak allahın izniyle dua edin bana. günaydın canım inş.hayırlı sonuçlarla dönersin. günaydın kızlar
sonuclarımızı aldık cok şükür
doktor amcası cillop gibi dedi
risk 1/10000
300 olunca problem oluyormus
doktorum 3lü teste bile gerek yok dedi
sonra özeldeki doktor teyzeye gittik usg aleti bozulmus cumartesiye randevu aldım o zaman gidicem

sizler nasılsınız bakalım
sivrişimmm nerelerdesin bakem sennn
shine bende istiyom cinsiyet seysinden tebrikler canım hayırlı olsun sonuçların.darısı bizlerin başına inş.

günaydın kızlar juli gözün aydın.bana doktor kan ilacı vermedi megadyn diye bi vitamin verdi sizler ne kullanıyosunuz kan ilacı kullanan varmı

Günaydın kızlarzemuszemus

Gözünaydın canım darısı tüm sonuç bekleyenlere.:lepi:

Ben öbür hafta tatile çıkacağım gitmeden bi kontrol yaptırırım doktoruma normalde 15 gün oldu gideli ama içim rahat etsin.13 TEMMUZDA Da Aydan Asyalı hocada randevum var o zaman da ikili testimi yaptırırım kısmet olursa.

günaydın kızlar juli gözün aydın.bana doktor kan ilacı vermedi megadyn diye bi vitamin verdi sizler ne kullanıyosunuz kan ilacı kullanan varmı

Hemoglobinim iyi çıktı ilk 3 ay kan hapı vermiyorlar zaten çok bulantı yapıyormuş.Ben elevit kullanıyorum günde 1 tane daha sonra kan hapı eklenecek sanırım.

doktor banada gecen hafta ilaç yazmıstı bak
hala almadım :mymeka:
ama ilaç içmekten nefret ediyorum yaaaaa mafoldumben
neden içiyoruz hala anlamıs değilim
yeterince vitamin alıyoruz zaten
annelerimiz ilaç içmemiş ama beni 3800 doğurmuş
neyse bende akşama ilacımı alim bari
doktor teyze kızmasın:sinifsinif:

günaydınn kızlarrr
juliiii gözün aydınn kuzummm darısı bize inş:))))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…