2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ben bı gece erkek oldugunu goruyorum bır gecede kız oldugunu goruyorum bebısımın.haftaya gıdınce bakalım soyleyecekmı dr??

ordayım zaten...
bir adam 50cm ötesini kazıyormuş...ayyy üzerine düşecekti yaaa...
buna da şükür adama bişey olmadı...sebep olacaktı valla...
ya kadın emekliymiş 3 sene önce emekli olmuş...niye burdan attı yaaa...amaaannnn...neyse bozmayalım sinirimizi...

Allah rahmet eylesin,ne derdi vardı acaba??ama yazık etti kendine

ayy betty fena bi durum sakın kafana takma birde üstünde gazete falan var diyorsun sen hiç :teselli:bakma bence psikolojin bozulmasın sonra aklına geldikçe daha çok üzülürsün

betii sende bakıp durma bee
korkucan gece :teselli:

yaww su ağzımın tadı öldürdü beni 3 aydır
hep acı hep acı
sürekli bişiler yeme isteği duyuyorum o tadı hissetmeyim diye
bi paket olips bitirdim

juliett sizin yakınınızın durumu ağırdı o noldu,durumnda değişiklik var mı??Rabbim acil şifalar versin

e emekli olmuş kimbilir ne sıkıntılaı vardır ya yazık kadıncağızın betiş sen bakma rüyana girer etkiler bakma sakın

Allah affetsin...
ya bişey diyecem...rutin yumurtlama döneminizde akıntınız oler mi...
bu ay oldu bende...

juliii sen 100 kilo olcan bu yemeyle kızım....

ben karar verdim ekmek hamur işi fallan yemicem

slm kızlar, ben geldimm,
iki gündr bi yatıyorum bi yatıyorum sormayın...
perşembe -cuma dr.um istirahat vermişti işe gitmedim, sonra pazartesi gittiğimde iş yerinde kafamı kızdırdılar, vay efendim ne istirahatiymiş daha şimdiden de bilmem ne de... yahu ben o bulantılı günlerimde bile dr.um demesine rağmen rapor almadım ama iş kalmasın diye, görürsünüz siz dedim onlara. hemen 10 gün rapor yazdı dr.aman be kendime geldim biraz ya, yaranamazsın kimseye.. onlara kalsa orda doğurcam .. ay sonunda da istifa edicem... yeter be
ohh rahatladım biraz kızlar sizle paylaşınca :) sizlerde ne var ne yok? bakamadım geçmişe dönüp,
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…