2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
oyy kuzum sen iste yaparım ben sana
bugün mesai bitti yetişmez ama yarın gel sana yaparız resim de imzada yerimseniben

canımcım jjuliettim hani şu resim olayı vardıya bugün ellerinden öper teyzesi dün akşam çok fenadım 8.30da yattım eşime demeye bile fırsatım olmadı bu bulantılar beni mahvediyoooomafoldumben

canımcım jjuliettim hani şu resim olayı vardıya bugün ellerinden öper teyzesi dün akşam çok fenadım 8.30da yattım eşime demeye bile fırsatım olmadı bu bulantılar beni mahvediyoooomafoldumben

tamam canım önce resim beğen kendine
mesela googleye bebek yaz görsellerden ara beğendiğin birini sağ tusla resmi farklı kaydet de bilgisayarına kaydet
gerisini resmi bulunca anlatırım yerimseniben

Günaydın güzel hamişler nasılsınız?

Ben gene öğürtüyle başladım güne.Ama sonradan iyi oldum hatta bugün 2 aydır ilk defa yemek pişirdim.Ama gün bitimine ne olur bilemem.Hiç ummadığın anda geli,veriyor.Bitse de kurtulsak şu bulantılardan.

kızlar gunaydınnnnn. 1 haftadır girememiştim. yanımda çalışan arkadaş izinli mahvoldum valla. şimdi biraz müsaitim de okuyabildim biraz.

hepinizi öpüyorummmmm

mavi bende ilk defa dun akşam yemek yaptım ama bir tonda kustum:))benim neyime yemek yapmak:))bıraktım yapmıcam birşey..
kızlar sizde çok acıkıyormusunuz midem kazınıyor sürekli.gece falan.benmi anormalim ya..

tamam canım önce resim beğen kendine
mesela googleye bebek yaz görsellerden ara beğendiğin birini sağ tusla resmi farklı kaydet de bilgisayarına kaydet
gerisini resmi bulunca anlatırım yerimseniben

şey bişiy geldi aklıma oğluşumun resminide koyabilir sanırsam demi şekercim ben bakıyım bi onun resimlerinden ayarlıyım olur demi altınada bi takvim yapıştırırızkaydirigubbakcemile3 çokmu arsızım neee

şimdi anladım kanka
tok karnına içmek hem mide bulantısı yapmaz
ama iki saat süt ve süt ürünleri artı çay içme

sevcanım kan değerinin falan iyi çıkmasına sevindim
benim demir eksikliğim vardı dr bıraktırmıştı mide bulantısı yapar diye
rubella kızamıkçık
bendede pozitif çıktı
önceden geçirmiş bağışıklık kazanmışız
iyi bişey yani
şeker

merhaba canım bende aynısını söyleyecektim teşekkürler
ikizler nasıl:asigim:

sağlıklı olsunda bebişlerimiz biter heralde canım benim yaa

kaç haftalık oldu canım
bitsin artık yaww

kızlar gunaydınnnnn. 1 haftadır girememiştim. yanımda çalışan arkadaş izinli mahvoldum valla. şimdi biraz müsaitim de okuyabildim biraz.

hepinizi öpüyorummmmm

hosgeldin canım
iki canlısın sen yormasınlar senii

Ecrin bende aynıyım gülüm yaa.Miğdem kazınıyo ama caım bişey yemek istemiyor.Yediğim şeyin kokusuz ,salçasız ve sıcak omayan bişey olması lazım peynir-ekmek karpuz,yoğurt meyve filan.Yerken tamam yiyorum ama yedikten sonra ağzımın içinde böyle metalik,tatlımsı kötü bir tat var daima.

ılk gebeliğimde çok uyuyordum ondan mı hissetmedim yoksa bu mu beni sarsıyor anlamış değilim.Kafamda da sürekli bi ağırlık var araba tutması gibi .Hatat evde bulantım olduğu için sürekli uzandığım koltuğu görünce bile bulantılarım şiddedleniyor:))

Gerçi bulantım olmayınca da acaba bebeğe mi bişey oldu diye düşünüyorum:)Bu hormonlar neymiş yawww

kanka ben dikkat ettimde geçen sende sormuştunbizim takvimler geriden geliyo
benim 10+3 olmam lazım
hergün dikkat ediyorum saat 11 e doğru değişiyo
:sm_confused:

günaydın arkadaşlar,ben bugün 12. haftaya girdim,inş. bebişim sağlılıdır ve annesinin krnışındadır:Saruboceq:,

dün akşam eşime ikili testen bahsetmiştim,niçin yapılıyor dedi ben de açıkladım,eşim peki eğer özürlüyse engellenebiliyor mu dedi ben de yok dedim,eşim her nasıl olursa bizim çocuğumuz ,her şekilde bakacaz,testi yaptırma dedi,

bu hafta sonu doktora gidecem ,doktor illaki yaptır derse yaptracam yoksa yaptırmıcam sanırım,

aslında Allah muhafaza özürlüyse aldırmıcama göre önceden öğrenip kendimizi ypratmaya ne var,ama yaptırmayınca da ya özrlüyse diye kendimi yıpratmaktan orkuyorum,ne yapacağımı şaşırdımCADIARZU

aynen canım aynen
hepimiz aynı şeyleri yaşıyo ve paylaşıyoruz
burda koca bi yürek olduk ne güzel yaa :asigim::asigim:

Tabi canım tercih meselesi.Zaten tanı testi değil tarama testi bu.Benim doktorum ilk gebeliğimde ne ikili ne üçlü test yaptırmıştı .Allah sağlıklı dilesin yeter ki.Yaşın 35ten büyük değilse,daha önce kromozom anomalili bebek doğrumamışsan bir anlamda risk grubundan uzak oluyorsun.

kanka ben dikkat ettimde geçen sende sormuştunbizim takvimler geriden geliyo
benim 10+3 olmam lazım
hergün dikkat ediyorum saat
:sm_confused:

kanka benimkde 10da değişiyo
bizim tickerlerde manyadı sositososito

o ilaç bulantımı yapıyormus
o zaman üküz doktorum ne içun verdi bana bu ilacı
hele bi bulanayım soraraım ben yarın ona :mymeka:

günaydın canım takviminde 11 diyo
sen onu 12 olarakmı kabul ediyosun canım
ayrıca içini ferah tut olurmu
aklına kötü şeyler getirme
dr banada ense kalınlığı iyi derse yaptırmayı düşünmüyorum
geçen topikte konuşmuştuk sağlıkcı arkadaşımız (cssa)
eskiden genetik problemi olan ve riskli gebeliklerde yapılırdı ikili test şimdi maşallah herkese yapılıyo
insanların kafasını kurcalıyo
ben yaptırmayacağım demişti
zaten çıkan sonuçta bir ihtimal

bukadar kendini yıpratmana gerek yok bence...eğer araştırırsan internetten ikili testi olumlu çıkması sorun olmadığının kanıtı olmayacağı gibi olumsuz çıkması da bebeğinizin problemli olduğunu ispatlamaz yazıyor...ikili testin sonucu olasılık bildirir...30 yaşın altındaki kadınlarda isabetlilik oranı %50 ...o yüzden sonuç olumsuz bile çıksa dertlenmeye çok gerek yok...bence yaotır testini...

iyiler tayzeleri,ellerinden öperler,senin meleğin nasıl?kaydirigubbakcemile2

kanka benimkde 10da değişiyo
bizim tickerlerde manyadı sositososito

o ilaç bulantımı yapıyormus
o zaman üküz doktorum ne içun verdi bana bu ilacı
hele bi bulanayım soraraım ben yarın ona :mymeka:

kız Allah seni emi
dr bana sonrasında kullanırsın dedi
sen o bulantılı dönemi atlattın
başta bulantın oluyodu ya,belki tetikler falan diyedir
hay seni o demir hapı lazım bebiş için haaa lmaz:
foliğin dünmü bitti
benimde haftay cuma bitecek ama dr a gidene kadar bişey kullanamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…