oyy kuzum sen iste yaparım ben sana
bugün mesai bitti yetişmez ama yarın gel sana yaparız resim de imzada yerimseniben
canımcım jjuliettim hani şu resim olayı vardıya bugün ellerinden öper teyzesi dün akşam çok fenadım 8.30da yattım eşime demeye bile fırsatım olmadı bu bulantılar beni mahvediyoooomafoldumben
bende 29 mayısı merak ediyorum hale hanımı çok iyi diye anlatanlar var ama ultrasnlarını merak ediyorum kalp atışı falan dinletiyormu iyimi hastane iyi kalitelide şu iğne tedavim falan bitsin orayıda deniycem
canım bende 6 hafta 2 gunluk hamileyim 29 mayıs hale hanıma gidiyorum tertemzi heryer herkes cok ilgili doktor da ole super ilgileniyorlar bırsuru test yaptırdm kadının kan aldıgını bile anlamdım ultrosondan bakıyor gerekli ilacları veriyor sordugun her soruya cevap veriyor yani tek ilgili olan hale hanım degil herkes ole yanlız biraz kalabalık yogun oluyor yani o kalabalıkta ble kadın bastan savar gibi yapmadı cok begendim bende zaten burda bi arkadasın tavsiyesi uzerine gitmistim onada burdan tesekkur ederim valla hıc pisman olmadım insallah hıcte olmam
canım muayene ne kadar ssk biliyormusun birde asıl merak ettiğim kalp atışını dinletiyormu sen duydunmu canım hayırlı olsun bebeğin
ayyy olsada yisek cokacimcoook haftaya gelecem bitirmeyin kirazları emii sositososito
ayyyy ben de çanakkaleye gittim topladım bahçelerden geldim içimde kiraz ağacı çıkacak az kaldı ama çok güzeller burdakiler kiraz değil ya etli etli ne güzeller
bende 10 haftalık gittiğimde kanksızlık vardı ilaç verdi ama folik asit bitince basla didi gynoferon vermişti birde elevit verdi folikten sonra
dün basladım
ama kan hapını içmeye unuttum sabah ac karnına imiş şimcik tok karna içsem olmazmı
jüli süt ürünleri çay falan yiyeli saati geçtiyse iç şimdi bugünde böyle olsun
tamam canım önce resim beğen kendine
mesela googleye bebek yaz görsellerden ara beğendiğin birini sağ tusla resmi farklı kaydet de bilgisayarına kaydet
gerisini resmi bulunca anlatırım yerimseniben
şimdi anladım kankabende 10 haftalık gittiğimde kanksızlık vardı ilaç verdi ama folik asit bitince basla didi gynoferon vermişti birde elevit verdi folikten sonra
dün basladım
ama kan hapını içmeye unuttum sabah ac karnına imiş şimcik tok karna içsem olmazmı
sevcanım kan değerinin falan iyi çıkmasına sevindimGünaydın fıstıklaropuyorumnanaktan
Akşam tahlil sonuçlarımı aldım.
Bi sorun yok dimi dedim laboratuardaki kişiye, sonuçlar çok iyi dedi, kanın da güzel dedi.
Eve gidince baktım.
rubellanın karşısında pozitif yazıyodu
rubella sarılık mı oluyodu kızlar
yani ben sarılık mı geçirmişim
Bu akşam doktoruma gidip tahlilleri göstericem.
merhaba canım bende aynısını söyleyecektim teşekkürlergünaydın kızlarzemuszemus
sevcancım rubella kızamıkçık demek,büyük ihtimalle çocukken geçirmişsindir,rubella iki şekilde bakılıyo genelde "anti rubella IgG" bunun pozitif çıkması,"anti rubella IgM" bununda negatif çıkması gerek,bu durumda hastalığın daha önce geçirildiği ve şu anda hastalığa karşı bağışıklık oluştuğu anlamına geliyor,bu da bebeğin için bu hastalığın bir tehlike yaratmadığını gösterir,sonucun iyi yani canımopuyorumnanaktan
Günaydın güzel hamişler nasılsınız?
Ben gene öğürtüyle başladım güne.Ama sonradan iyi oldum hatta bugün 2 aydır ilk defa yemek pişirdim.Ama gün bitimine ne olur bilemem.Hiç ummadığın anda geli,veriyor.Bitse de kurtulsak şu bulantılardan.
Günaydın güzel hamişler nasılsınız?
Ben gene öğürtüyle başladım güne.Ama sonradan iyi oldum hatta bugün 2 aydır ilk defa yemek pişirdim.Ama gün bitimine ne olur bilemem.Hiç ummadığın anda geli,veriyor.Bitse de kurtulsak şu bulantılardan.
kızlar gunaydınnnnn. 1 haftadır girememiştim. yanımda çalışan arkadaş izinli mahvoldum valla. şimdi biraz müsaitim de okuyabildim biraz.
hepinizi öpüyorummmmm
kaç haftalık oldu canım
bitsin artık yaww
hosgeldin canım
iki canlısın sen yormasınlar senii
Ecrin bende aynıyım gülüm yaa.Miğdem kazınıyo ama caım bişey yemek istemiyor.Yediğim şeyin kokusuz ,salçasız ve sıcak omayan bişey olması lazım peynir-ekmek karpuz,yoğurt meyve filan.Yerken tamam yiyorum ama yedikten sonra ağzımın içinde böyle metalik,tatlımsı kötü bir tat var daima.
İlk gebeliğimde çok uyuyordum ondan mı hissetmedim yoksa bu mu beni sarsıyor anlamış değilim.Kafamda da sürekli bi ağırlık var araba tutması gibi .Hatat evde bulantım olduğu için sürekli uzandığım koltuğu görünce bile bulantılarım şiddedleniyor:))
Gerçi bulantım olmayınca da acaba bebeğe mi bişey oldu diye düşünüyorum:)Bu hormonlar neymiş yawww
günaydın arkadaşlar,ben bugün 12. haftaya girdim,inş. bebişim sağlılıdır ve annesinin krnışındadır:Saruboceq:,
dün akşam eşime ikili testen bahsetmiştim,niçin yapılıyor dedi ben de açıkladım,eşim peki eğer özürlüyse engellenebiliyor mu dedi ben de yok dedim,eşim her nasıl olursa bizim çocuğumuz ,her şekilde bakacaz,testi yaptırma dedi,
bu hafta sonu doktora gidecem ,doktor illaki yaptır derse yaptracam yoksa yaptırmıcam sanırım,
aslında Allah muhafaza özürlüyse aldırmıcama göre önceden öğrenip kendimizi ypratmaya ne var,ama yaptırmayınca da ya özrlüyse diye kendimi yıpratmaktan orkuyorum,ne yapacağımı şaşırdımCADIARZU
kanka ben dikkat ettimde geçen sende sormuştunbizim takvimler geriden geliyo
benim 10+3 olmam lazım
hergün dikkat ediyorum saat :sm_confused:
günaydın arkadaşlar,ben bugün 12. haftaya girdim,inş. bebişim sağlılıdır ve annesinin krnışındadır:Saruboceq:,
dün akşam eşime ikili testen bahsetmiştim,niçin yapılıyor dedi ben de açıkladım,eşim peki eğer özürlüyse engellenebiliyor mu dedi ben de yok dedim,eşim her nasıl olursa bizim çocuğumuz ,her şekilde bakacaz,testi yaptırma dedi,
bu hafta sonu doktora gidecem ,doktor illaki yaptır derse yaptracam yoksa yaptırmıcam sanırım,
aslında Allah muhafaza özürlüyse aldırmıcama göre önceden öğrenip kendimizi ypratmaya ne var,ama yaptırmayınca da ya özrlüyse diye kendimi yıpratmaktan orkuyorum,ne yapacağımı şaşırdımCADIARZU
şimdi anladım kanka
tok karnına içmek hem mide bulantısı yapmaz
ama iki saat süt ve süt ürünleri artı çay içme
sevcanım kan değerinin falan iyi çıkmasına sevindim
benim demir eksikliğim vardı dr bıraktırmıştı mide bulantısı yapar diye
rubella kızamıkçık
bendede pozitif çıktı
önceden geçirmiş bağışıklık kazanmışız
iyi bişey yani
şeker
merhaba canım bende aynısını söyleyecektim teşekkürler
ikizler nasıl:asigim:
sağlıklı olsunda bebişlerimiz biter heralde canım benim yaa
kanka benimkde 10da değişiyo
bizim tickerlerde manyadı sositososito
o ilaç bulantımı yapıyormus
o zaman üküz doktorum ne içun verdi bana bu ilacı
hele bi bulanayım soraraım ben yarın ona :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?