tembellik yok kızlar kendi işinizi kendiniz yapınkaydirigubbakcemile3 nasıl olsa benim yaz temizliğim bitti zemuszemus şu çifter çatar alıntı yapıp cevap yazıyonuzya ben onu bilemiyorum ama kocam kesin bilir bide bebiş resmi falan koydırım kendime bu akşam kendimi ezik hissediyom herkezte bebek resimleri takvimlermafoldumben
ecrinciğim o kız çocuğu resmini nerden buldun ve nasıl koydun oraya anlatırmısın bana da ben de istiyorum dakızlar dogum fotografçısı düşünüyormusunuz?
yani aynısını koymıcam tabiki de ama hangi siteden ve nasıl koydun tarif edersen çok sevinirimkızlar dogum fotografçısı düşünüyormusunuz?
ay canım benim çok teşekkür ederim bakıyım bu akşam kocama yaptıramasam yarın senden rica ederimkaydirigubbakcemile5oyy kuzum sen iste yaparım ben sana
bugün mesai bitti yetişmez ama yarın gel sana yaparız resim de imzada yerimseniben
canım önce alıntı yapmak istediğin kişilerin yazılarının hemen sol altında şutıklıyosun kaç kişi varsa
en son alıntı yapacağın kişiye gelincedetıklıyosun ve yazıyosun
bu kadar basit
hakikaten o esra ile feyzayı banada yolla..zaten hamilelikten hormanlarım fena.arkadaşlarıma çok kızgınım iki tanesi bana yakın ikiside hamişken ben gidip kaç kjez yemek yaptım vs birtanesi arayıpta gelip yapalım demedi halimi bildikleri halde .çok sinirliyim çooookkkk..
öylede yalel insan yinede çok üzülüyor işte.insanlar hiç düşünmezmi acaba geçmişte yaşananları iyilikleri...
valla yalel benimde öyleydi diyorum ya sanki bebegin babası benim birşey olsa beni arardı dr götür getir kahvaltı hazırla hanıma vs...hediyeler al bebege şimdi öyle pişmanımki....bana evi okadar yakınki ona ragmen birkez demedi gelip bakayım sürekli bahaneler sıralıyor...gece eşiyle tartışır beni arardı gel diye giderdim aman ne salakmışım hakikaten..
aman aglıcam valla birazdan...
Günaydın canlarım,
Bebeğimin kalbi atmadan gebelik bozulmuş,
Buna missed deniliyormuş,
Diğer doktorum da boş gebelik demişti.
Üzüldüm ve geçti.
Çarşamba günü alacaklar keseyi.
Ben aslında sizlere bu haberi vermek istemiyordum, (Güzel hamişleri üzmemek adına.)
Dua bekliyorum sizlerden.
ALLAH'ım hepinize sağlıklı,sıhhatli,akıllı,fikirli,ailesine ve vatanına hayırlı evlatlar nasip eylesin...
Benim gibi hatta benden daha uzun süre beklemiş herkese bebeklerini tez vakitte yollasın Rabbim...
RABBİM, sağlıklı ve hayırlısını nasip eylein diye dua etmiştim.
Demek ki sağlıklı değildi bebeğim.
ALLAH'a inanmak ne güzelll bir maneviyat.....
leke konusunda benim bildiğim
calıpta bi yerine sürersen birde cok canın isteyipte yiyemezsen leke olurmus
normal yiyince neden olsunki
ben cok seftali yidim herhalde kıl yumaa gibi bişi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?