2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
oyy kuzum sen iste yaparım ben sana
bugün mesai bitti yetişmez ama yarın gel sana yaparız resim de imzada yerimseniben

canım önce alıntı yapmak istediğin kişilerin yazılarının hemen sol altında şu
tıklıyosun kaç kişi varsa
en son alıntı yapacağın kişiye gelincede
tıklıyosun ve yazıyosun
bu kadar basit

kankilerim burda olsaydı yardımcı olurlardı ama yoklar...
insanların gerçek yüzünü ögreniyoruz işte dostmu degilmi...iyi bir ders oldu bana.eşimin bile dikkatini çekmiş neden gelmiyorlar falan diyor.
hatta bir tanesi hamileyken çok sıkıntı çekti sanki çocugun babası bendim birşey olsa beni arıyordu dr götür beni diye yuh diyorum şimdi kendime ne salakmışım..ama şimdi telle arıyor açmıyorum bile..beş para etmez ,nsanlar için kendimi yıpratmışım onu anladım.amannnn neyse....

oyy kuzum sen iste yaparım ben sana
bugün mesai bitti yetişmez ama yarın gel sana yaparız resim de imzada yerimseniben
ay canım benim çok teşekkür ederim bakıyım bu akşam kocama yaptıramasam yarın senden rica ederimkaydirigubbakcemile5

mhsmh cim canım sanada çok teşekkür ederim ismini yazarken çok zorlandım amakaydirigubbakcemile3 bilgin için saol canım ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpzemuszemuss

kızlar çin takvimine bebeğin cinsiyetine bakanınız varmı doğruluğuna inanıyomusunuz ben çoğu kişiden doğru çıkıyo diye duydum kendime baktım ilk doğumumda oğlumu doğurdum o tutuyo bu hamileliğimdede kız diyo bende inşallah diyorum bakanınızmı varmı merak ettimde

:) bu yaptığınla sadece kendini üzersin.
ben bu söylediğin şeyi, bugüne kadar defalarca yaşadım ecrin'cim.. defalarca..

birsürü arkadaşım benden önce evlendi - ben işe güce daldım geciktim biraz. hepsinin nişanına-düğününe.. tee antep'e bile gittim.. hep şehir dışı gittim yani.
hatta birkaç tanesinin çeyiz serme denen tantanasına bile katıldım, temizliklerini yaptım evlerinde.
sonra çocuğu olanlara... gebeyken gittim yemek yaptım yakındaki 3 tanesine. doğurdular, gece hastahanede kaldım. kaç gün evlerine gittim geldim yardımcı olmak için..

ben evlenmeye karar verdim.. bir tanesi bile müsait olamadı maalesef. hiçbirisi gelmedi düğünüme. telgraflarını yolladılar sağolsunlar.
gebeyim, çok yakınımda 2 arkadaşım var.. biri bile, ''bişey lazımmı'' demedi.

ben de kendimi bu konuda üzmemeye karar verdim. iyilik yap, denize at...

anjelic çok üzüldüm, çok çok üzüldüm arkadaşım. allah çok sabır versin.
ne demek olduğnu az çok anlayabiliyorum... benim de düşüğüm olmuştu..
inan bana acı hafifliyor zamanla... sakin olmaya çalış, kendine iyi bak çok çok.

öylede yalel insan yinede çok üzülüyor işte.insanlar hiç düşünmezmi acaba geçmişte yaşananları iyilikleri...

öylede yalel insan yinede çok üzülüyor işte.insanlar hiç düşünmezmi acaba geçmişte yaşananları iyilikleri...

düşünmezler canım.

biz de böyle kendimizi üzemyi bırakmalıyız.

hele bir tanesi varki... kaç sene boyunca, iyi gününde kötü gününde (ama en kötü günlerini kastediyorum)... hep en önce ben yanındaydım. kızkardeşi öldüğü için, kızı bana teyze diyor.
ve, karı-koca inanılmaz boş çıktılar.
nişanıma bile gelmediler. kızları diş çıkartıyormuş galiba.. aynı şehirde- çok yakında olduğu halde.
düğünüm istanbuldaydı, zaten teşrif etmediler...
sürekli kızının fotoğraflarını gönderiyor maille... cevap bile yazmıyorum artık. aramak sormak yok...

insanlar, hep kendilerine bekliyorlar.. ''hep bana hep bana'' nereye kadar di mi :)

valla yalel benimde öyleydi diyorum ya sanki bebegin babası benim birşey olsa beni arardı dr götür getir kahvaltı hazırla hanıma vs...hediyeler al bebege şimdi öyle pişmanımki....bana evi okadar yakınki ona ragmen birkez demedi gelip bakayım sürekli bahaneler sıralıyor...gece eşiyle tartışır beni arardı gel diye giderdim aman ne salakmışım hakikaten..
aman aglıcam valla birazdan...

birşey söylicem ecrin, ne üzüyorsun kızım kendini, içinden ne geçiyorsa yaz, at bi mesaj, ne içinde kalacak en azından söyledin diye rahatlarsın...ne biriktiriyorsunuz yaaa...birşey demedmiş olduğunuz için bu kadar şişmişsiniz bari şimdi en azından mesajla bile olsa maille bile olsa bir şeyler yazın ki hem şişiniz insin, hem de salak olmadığınızı anlayıp biraz da onlar üzülsün....ben bile sinir oldum burda valla

biraz daha bekliyorum ondan sonra ben onlara neler söylicemde zamanı var beklesinler bakalım...işleri düşer yakında ya eşiyle kavga ederler ya paraları biter birşey olur merak etme...agzıma geleni saycam sonra...

hiç bekleme valla, öyle gelmesine bile müsaade etme...sen ayarlarsın tabi onu da şimdi valla en kraliçe olduğumuz dönem fırsat bu fırsat:)

Üzüldüm.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı ,akıllı ,güzel bir çocuk annesi olarak yeniden aramızda olursun.

Anjelic,canım senin için de üzgünüm.ınşallah sen de en kısa zamanda sağlıklı sıhatli,akıllı fikirli bebeğinle aramızda olursun.

leke konusunda benim bildiğim
calıpta bi yerine sürersen birde cok canın isteyipte yiyemezsen leke olurmus

normal yiyince neden olsunki
ben cok seftali yidim herhalde kıl yumaa gibi bişi olur

JJuLiEtt :roflol:Çok güldüm msj ına:roflol: ya alemsin toprağım..:roflol:bende kocagün meyve yiyorum sedece...hele hamileyken Tekirdağın meşhur Tekirdağ kirazından yemeden hamilelik geçermi ya hiç dimi ama?bol bol meyva yiyin diye doktorlar bas bas bağırıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…