2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Leke konusunda Tekirdağda jülietin dediği gibi bi inanış vardır gerçekten..habersizce gizlice çalıp yiyince elini vücudunda nerene sürersen orada yediğin şeyin lekesi çıkarmış diyolar..Sağolsun benim meraklı kaynanamda bu konuyu kafaya çok takmış hamileyken ben bunu deneycen demiş kayınvalidesinde gizlice mutfakta çiğer pişirmiş ve eliyle yemiş ve elinin yağını göbeğine sürmüş.neyse gün gelmiş ve doğum yapmı eşimin kardeşinin göbeğinde resmen ciğer resmi varmış..bide köydeki kızların kulaklarını delermiş küpe takmaları için..hamileykende sürekli delmiş..(cani

ağlama, ben ağladım sinirimden demin.. kapadım sinirimden bilgisayarı falan :)
şimdi yemeğimi yedim, sakinleştim geldim geriye..

ah bu nankör insanlar... nasıl üzüyorlar bizleri..
ama ben sana bişey diyim.. enayilik bizde :)

hehehe ben bir kere yazmıştım fatma'ya bir mail.. çok asabımı bozmuşt, konuşmak bile istememiştim.
birsürü sorunuyla çok ilgilenmiştim vaktiyle.. kardeşi kaç kere intihar etti.. her seferinde hastahanede yanında kaldım arkadaşlık etmek için. sonunda vefat etti, kızcağız gözlerini kaparken ben vardım fatmayla beraber yanında.
kendisi ameliyat oldu, annesi çok uzak olduğu için.. ben kaldım yanında... eşiyle tartıştı - ben arabulucu oldum.. gebeydi.. yanındaydım.. doğurdu - 2 gece yanındaydım hastahanede uykusuz.. çişinin de temizledim poposunu da sildim..
bebeğine de baktım uzun süre yardım olsun diye..
falan falan....
sonunda bi dünya nankörlükle karşılaştım.
bütün bunları da yazdım kendisine bir gün kafama tak edince...
sorduğum soru... ''neden nişanıma çıkıp gelemedin'' idi..
en az 3 tane bahane saydı bana cevabında :)

yani krizalit'çim bu tiplere yazmak fayda etmiyor... onlar muhakkak baskın çıkarlar :)

ayyy olsada yisek cokacimcoook haftaya gelecem bitirmeyin kirazları emii sositososito

neyse sonra kaynımın bi kulağı doğuşten delik..küpe deliği kadar bı delik var.ne kadın ama?

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
zavallı kaynın hem göbekte ciğer hem kulakta delik
vah vahhhhhhh :bbo:

Ooo kızlar siz aşmışsınız olayı, 2010 Ocak anneleri görünce hemen atladım hepsini okurum dedim ama ne mümkün :) Bu arada bende Allah izin verirse tam 1 Ocak 2010' da bebeğime kavuşucakmışım, doktorum ööle dedi :)

bende iştahsızlığım aynen devam zorla yiyorum bulana bulana ama çıkarmıorum öle çok
cnm sen doktora kontrole gittiğinde bu durumu sakın atlama söle kilo kaybettiğini doğru düzgün beslenemediğini söle tmm mı cnm ne zaman kontrol

hayırlı olsun canım
sende gel hep beraber kaynatalım kaydirigubbakcemile5

hepinize günaydın kızlar
ben hala yiyorum cokacimcoook
onu bunu bıraktım obez gibi yiye yiye obez bi cocuk doğurcam
bu gidişle normalde doğuramam
bugünde yiyeyim yarın doktora soracam cokacimcoook

günaydın ocak anneleriiiiiiiii

bugün üşüyorum ben ya nedendir bilmem üşüyorum

kansızmıyım acep?:umursamaz:

günaydın ocak anneleriiiiiiiii

bugün üşüyorum ben ya nedendir bilmem üşüyorum

kansızmıyım acep?:umursamaz:
günaydınlar hepinize ben de arada üşüyüp arada terliyorum canım .bazen de vücut ısım öyle artıyor ki eriyeceğim sanıyorum.üşüdüğüm zamanda baya çok üşüyorum.normaldir heralde bunlar.hormonlarla ilgilidir büyük ihtimalle

bende 10 haftalık gittiğimde kanksızlık vardı ilaç verdi ama folik asit bitince basla didi gynoferon vermişti birde elevit verdi folikten sonra
dün basladım
ama kan hapını içmeye unuttum sabah ac karnına imiş şimcik tok karna içsem olmazmı

evet kızlar bu şüme terleme hormanlarla ilgili olsa gerek banada gelio arada

Günaydın fıstıklaropuyorumnanaktan

Akşam tahlil sonuçlarımı aldım.
Bi sorun yok dimi dedim laboratuardaki kişiye, sonuçlar çok iyi dedi, kanın da güzel dedi.
Eve gidince baktım.
rubellanın karşısında pozitif yazıyodu
rubella sarılık mı oluyodu kızlar
yani ben sarılık mı geçirmişim
Bu akşam doktoruma gidip tahlilleri göstericem.

günaydın kızlarzemuszemus
sevcancım rubella kızamıkçık demek,büyük ihtimalle çocukken geçirmişsindir,rubella iki şekilde bakılıyo genelde "anti rubella IgG" bunun pozitif çıkması,"anti rubella IgM" bununda negatif çıkması gerek,bu durumda hastalığın daha önce geçirildiği ve şu anda hastalığa karşı bağışıklık oluştuğu anlamına geliyor,bu da bebeğin için bu hastalığın bir tehlike yaratmadığını gösterir,sonucun iyi yani canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar şu miyde bulantılarım bi bitse ilk işim kızlar günaydın bugün miydem bulanmıyorhihoyyyt bende artık yemek yiyorum ve kilo alıcam diye düşünmüyorum cokacimcoook diye yazmayı çok istiyorum şimdi 10 haftalığım inşallah 12 haftadan sora geçer bıktım artık öğürmektenkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…