Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar bende ocak annesi olacagim allahin izniyle.. 20 ocak son tarih.. ama ikizlerim olacagi icin zannedersem ki biraz daha erken dogum olacak...
pimpirikli kankaakokoreçmiii
burda mühendis bi arkadaş vardı hamiş
azcık yenebilir bağırsaklarımızında buna ihtiyacı var demişti
ayol ben sucuk pizza falan yemiyorum canım istediği halde yaaaaaaaa :senağlama:
oyy oyy oyykızzzlarr ben bugun geldım dun doktordaydık hersey normal dedı renklı gordum bebısımı. cd ye de cektı :))) cok heyecanlandık bızımkı kocaman olmus 13+2 gorunuyor yaw.. bır hafta onde yıne.
bu arada benım hcg 27 canlarım doktor da erkek olacak buyuk ıhtımal dedı gosterdı hatta :))))
oğluşum oluyor :)) 3lü test için gidecegız bundan sonra :))
bu hafta sonu cok kola içtim beeen:sinifsinif:bence bişey olmaz bebeklerimiz istiyozemuszemus normalde ben kolaya bayılırım ama içemiyorum.... senin gibiyimm yedigün fantada sevmem onları içiyorum nedense kaydirigubbakcemile3 hiiiçççç kısmıyorum kendimi kahveden çaydan tiksindim zate ne içicem ben aaaaaaaaaaaaa
Kızlar korktuğum başıma geldi.Sabah kanamam oldu büyük bir ihtimalle 1 hafta önce gelişim sorunu ya da sakatlık sorunu gibi bir neden ile hamileliğimin ilerlemesi durmuş.Kesenin iç zarları da bozulmaya başlamış düşük yapıyormuşum.Kürtaj oldum bebeğimi bırakıp geldim :çok üzgünüm:
ben doktoruma sormustum oda gidebilrisin demişti o yüzden rahattımgünaydın canım bende bi kez denize girdim ama sonrada korktum bişey olurmu diye mafoldumben
saol ceycemgünaydın kızlar.
oo julim negüzel gezmişsin.
kanka nispet yapar gibim anlatmasana beeeeeeee
yüzmüşmüş tebinmişmiş
seneye görürüm seni muhahah
tabi diyene bak
yaa dün annem diyoki
seneye uykusuz kalıcan çok gezemiycen ohh ohh yaa dedim oh sende kına yak
şaka bi tarafa canım annem onsuz olmaz
sagol juli gönül ferahlıgıyla girebilirim ozaman:dance: ben ikiliyi yaptırmadım cinsiyette söyleyen olmadı :gitme:
sagol juli gönül ferahlıgıyla girebilirim ozaman:dance: ben ikiliyi yaptırmadım cinsiyette söyleyen olmadı :gitme: