• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kimsecikler yokmu yaw...kızlar ben yarın yazlıga geçiyorum bi süre yokum burda kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

birde öyle sucuk salam kokoreç yemeyin.ben normal yemekleride yiyemedigim için hayretle okudum nasıl yiyorsunuz yaw.

arkadaşlar slm baya bi kaynatmışınız
ben dün k validemlerde kahvaltıdaydım ama öyle bi kahvaltıydı ki yokyok
ben sucuk sosis yemedim bgne kadr kaynanamde canın çekiyosa iyi deil azcık ye dedi
bende 1-2 parça çok pişmişinden tadına baktım
haketten süpermiş
kokoreç yiyen bi arkadaş vardı bende geçenlerde balıkçıda kokoreçin başka bi versiyonunu yedim bilen vardır belki mumbar karşıma geldi ne zamndır canımda istiyodu ara sıcak olarak 2 parça getirmişlerdi
ben bi tbk daha istedim afiyetle indirdim mideye
yiyemediğim günlerin acısını çıkarıyom
mide bulantılarım hafifledi çünki
bn bide kola deilde % 100 meyva sularından karkısız olanlarından çok içiyom zararı varmıdır onların?

selam kizlar bende ocak annesi olacagim allahin izniyle.. 20 ocak son tarih.. ama ikizlerim olacagi icin zannedersem ki biraz daha erken dogum olacak...

cnm seninki üçüz degilmiydi ve yanılmıyosan bebeklerimi kaybettim diye bi topic açmıştın dimi...:utangac:

kokoreçmiii
burda mühendis bi arkadaş vardı hamiş
azcık yenebilir bağırsaklarımızında buna ihtiyacı var demişti
ayol ben sucuk pizza falan yemiyorum canım istediği halde yaaaaaaaa :senağlama:
pimpirikli kankaa
ye biraz bişi olmaz canım
oructamısın alaa sen kaydirigubbakcemile3
ben arada yiyorum sucuklu tost

kızzzlarr ben bugun geldım dun doktordaydık hersey normal dedı renklı gordum bebısımı. cd ye de cektı :))) cok heyecanlandık bızımkı kocaman olmus 13+2 gorunuyor yaw.. bır hafta onde yıne.
bu arada benım hcg 27 canlarım doktor da erkek olacak buyuk ıhtımal dedı gosterdı hatta :))))

oğluşum oluyor :)) 3lü test için gidecegız bundan sonra :))
oyy oyy oyy
bir oğluş daha geliyor
tebrik ederim canım

bence bişey olmaz bebeklerimiz istiyozemuszemus normalde ben kolaya bayılırım ama içemiyorum.... senin gibiyimm yedigün fantada sevmem onları içiyorum nedense kaydirigubbakcemile3 hiiiçççç kısmıyorum kendimi kahveden çaydan tiksindim zate ne içicem ben aaaaaaaaaaaaa
bu hafta sonu cok kola içtim beeen:sinifsinif:
Kızlar korktuğum başıma geldi.Sabah kanamam oldu büyük bir ihtimalle 1 hafta önce gelişim sorunu ya da sakatlık sorunu gibi bir neden ile hamileliğimin ilerlemesi durmuş.Kesenin iç zarları da bozulmaya başlamış düşük yapıyormuşum.Kürtaj oldum bebeğimi bırakıp geldim :çok üzgünüm:

canım cok gecmiş olsun
fazla bekletmeden gelir insallah meleğin :gitme:

herkede günaydın :lepi:
ayy iki gündür yoktuk amma kaynatmışsınız yarım saattir gecmişinizi okuyom
ağva cok güzeldi
bol bol yüzdüm
arada kendimi unuttup suyun içine atladım sonra dağ bayır tırmandım

kuyruk sokumumu kapı koluna taktırdım zaten popo üstüne oturamıyordum şimdi iyice azdıı

insan hiç hamile olduğunu unuturmu
arada arkadas ve kocem hatırlattı
bi kaç kere sigaralarına saldırdım
meğer hamileymişim

yaww bi insanı hiç mi bişi etkilemez basım bile ağrımadı herkesten sağlamdım :nazar:
şimdi carsamba dr gitcem
bebişimi merak ediyorum hem özledim keratayı

kanka nispet yapar gibim anlatmasana beeeeeeee
yüzmüşmüş tebinmişmiş
seneye görürüm seni muhahah
tabi diyene bak
yaa dün annem diyoki
seneye uykusuz kalıcan çok gezemiycen ohh ohh yaa dedim oh sende kına yak
şaka bi tarafa canım annem onsuz olmaz

yalel kuzum sormuşsun
bebek bezi sitelerine belki numune gönderirler diye üye oldum bebişime ona göre bez seçeyim diye

ecrin sanada iyi tatiller kuzum

denizeliklim bebek bezi siteleri ücretli değil canım

kadus inşallah herşey sağlıklı çıkar canım içini ferah tut emi

myo bebişim sende sonunda götürdün demek afiyet bal şeker olsun

macey geçmiş olsun canını sıkma olurmu onlar sadece ihtimal bir çok insanın öyle çıkıyo inşallah sağlıcaklıdır bebişin

selinay yavrum seninde sefan olsun inşallah bak jjuliye yüz tabii

ceyce günaydın tatlişim

günaydın canım bende bi kez denize girdim ama sonrada korktum bişey olurmu diye mafoldumben
ben doktoruma sormustum oda gidebilrisin demişti o yüzden rahattım

günaydın kızlar.
oo julim negüzel gezmişsin.
saol ceycem
ama doymadım mafoldumben

kanka nispet yapar gibim anlatmasana beeeeeeee
yüzmüşmüş tebinmişmiş
seneye görürüm seni muhahah
tabi diyene bak
yaa dün annem diyoki
seneye uykusuz kalıcan çok gezemiycen ohh ohh yaa dedim oh sende kına yak
şaka bi tarafa canım annem onsuz olmaz

yok kankaa ya neden nispet yapem aşk olsun
valla denizde minik minik bebişlerde vardı
seneye ben bebişimlede giderim o zamanda kadar 6-7 aylık olacak
oyy denize bilem sokarım oğlusumu:emir_bebek:

sagol juli gönül ferahlıgıyla girebilirim ozaman:dance: ben ikiliyi yaptırmadım cinsiyette söyleyen olmadı :gitme:

sagol juli gönül ferahlıgıyla girebilirim ozaman:dance: ben ikiliyi yaptırmadım cinsiyette söyleyen olmadı :gitme:

git tabi yaww
uzan şölee kumasala
ben 50 faktörlük güneş kremi de aldım
hiç yanmadım tenim bile değişmedizemuszemus

daha erken kuzum benim
benim aradan gittiğim dr oğlun olabilir dedi
bende ikili yaptırmadım bu arada
kendi dr um bebeğin heryerini incelediği halde cinsiyet söylemedi hem daha net olmuyomuş
öbür gittiğimizde dahada netleşir
üzülme:1hug:

hadi bakalım hayırlısı bende ilk dr tahmini 11 hafta 3 günlükken yaptı erkek diye ve sonrasında her gittiğimizde zaten bacakları sonuna kadar açıktı gördük bizde en son 22 haftada gördüm ee artık büyümüştü :))hadi bakalım sağlıklı hayırlı olsunda ne gelirse gelsin

herkese güünaydın ben bebeişimi görmeye gidicem bugün belki cinsiyetimizi öğreniriz bizdezemuszemus
juliettt ne güzel ya ohhhh bizim yerimizede eğlenmişsin yerimseniben

gunaydın kızlar yaw ben gidemedim inş.cuma gunu gitcez bir aksilik olmazsa.amma heveslenmiştim yaw:))
ohh juli ne güzel eglenmişsin.bende şimdiden hayal kuruyorum deniz kum güneş ben haşemam:))

Back
X