2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

demet normal canım benim şimdilik..
hiç normal yapan yok artık normal yapmak anormal oluıyor gibi:)))

biz geldik anam juli dogurmuş hoşgeldin melisa bebek saglıkcakla büyü inş.
hoyada dogum yapmış tebrikler canım...
bizde tık yok sen bekle ayris daha..

ecrin aceleye gerek yok bekle biraz daha canım ben beklemeye razıyım gününde gelsin tek çünkü hiç bişeyi hazır deyil bide ben tırsıyom galiba herşey bahane

doğru söylüyosun cnmbi ay bile kalmadı 10 gün sonra kendisini görücem nasipse ama insan merak ediyo işte

benim sat ım 8 nisan ama doktroum kım sorarsa 17 nısan dıyeceksın dıyor aadet döngüsü olan 28 gunde bır sure benım hep 31- 32 gunde bır oldugu ıcın dıye demişti ama:uhm:, (bu da nası bı mantık anlamıs degılım halen ) bende ööle dıyorum. neysem benim ara ara asancıalrım oluyor ama bununa dının yalancı dogumsancısı olup olmadıgınada karar veremıyorum, belkı usutmekten belkı bagırsak lardan belkı de baska bırsey bılemıyorum. bırde karnımda duvar gıbı sertlık cok fazla oluyor bu kasılma denılen seymı acaba?akannehir

bende acayip ishal olmuşum ya üşüttüm sanırım.annamadım gitti.bi kaç gündür böle.karıştırıyorum şimdi üşütmekten mi agrım oluyo yoksa yalancı sancı mı.

Benim de dr söylediği tarih 16 nisan. yoksa benim adet düzensizliğim vardı net değil tarihi. O sertlik bende de zaman zaman oluyor ama çok ayakta kaldığım zamanlarda oluyor genelde. B,ilmiyorum ki kasılma denen şey o mu? Ya cahillik çok kötü bu konuda kafamçokkarıştı

kesınlıkle cahıllık cok zor hamılelıkte.. etrafımda da baska hamiş yok o yusden bu sıte cok ıyı gelıyor :)) ögretmensın sende galıba ?dogum öncesı ıznine ayrıldın mı?
hihoyyyt

bende acayip ishal olmuşum ya üşüttüm sanırım.annamadım gitti.bi kaç gündür böle.karıştırıyorum şimdi üşütmekten mi agrım oluyo yoksa yalancı sancı mı.

uzun süre ıshal idim 7. ay boyunca cok sıtem etmıştım agrılarından sıkıntılarından sımdı kabızlık hat safhada bu daha beter bır durum keske yıne ıshal olsam dıyorum :)a.s.

Son aylarda sindirim sistemimizin karismasi normalmis,

ben de bir ishale benzer bir kabiza benzer gidip geliyorum iste.

hante benimde sat 8 nisan günlerimiz aynı demek bakalım kim doğum yapacak önce

esracım benım sat 8 nısan ama 32 gunde bır regl oluyordum öncesınde doktroum o yuzden gec yakalamıstır spermı yumurtlaman gec olmustur demıştı, sen benden bır sıfır önde baslıyorsun :))):CüvCüv:

kesınlıkle cahıllık cok zor hamılelıkte.. etrafımda da baska hamiş yok o yusden bu sıte cok ıyı gelıyor :)) ögretmensın sende galıba ?dogum öncesı ıznine ayrıldın mı?
hihoyyyt

Evet canım,şükür ki cuma günü itibarıyle izinliyim artık. kendimi kuş gibi hafif hissediyorum kaydirigubbakcemile2 Ama izne ayrılır ayrılmaz grip oldum. Şükür ki evdeyim artık...:lepi:

türk kahvesinin içine limon sık yee iyi gelir

benimde aklıma geldi ama üşendim yapımda geçsin karnım çok agrıyo.saol bocuk:lepi:

uzun süre ıshal idim 7. ay boyunca cok sıtem etmıştım agrılarından sıkıntılarından sımdı kabızlık hat safhada bu daha beter bır durum keske yıne ıshal olsam dıyorum :)a.s.

kabızlık daha kötü bende çok çektim.basurum var bide bu sefer dr fitil verdi.ishalim diye kullanmadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…