tabikide canım hemde çok az kaldı bak biz doğduk 22 günlük olduk bileögretmenım hosgeldın nasılsın
ruzgar
bızde o gunlerı gorebılecek mıyız?
ruzgar sende yemene içmene ayaklarına dikkat et senden de geçiyor olabilir gaz..ayaklarını sıcak tut..gaz yapıcı yiyeceklerden bulgur nohut fasulye uzak dur.
slm kızlar
delf cim hayırlı olsun
benimde yarın kontrolum var:)
inşllh bebişim iyidir
sancı girmeye başladı bu aralar yalancı sancılar herhalde
delfçim, ne güzel motive ediyorsun bizi...gerçekten de kaka, gaz, meme insana bu kadar hoş geliyor mu? bende öyle bir uyuşukluk hasıl oldu ki, ne birşey izleyebiliyor, ne okuyabiliyor, ne de yapabilyorum...yarı uyur yarı uyanık geziyorum hep...bebiş gelince de böyle isteksiz olursam ne yaparım diye düşünüyorum, siz böyle yazdıkça moral oluyor bana...
ruzgar bende cok gazlıyım işe yarar biseyler ogrenirsen paylas lutfen
ruzgar bende cok gazlıyım işe yarar biseyler ogrenirsen paylas lutfen
hoyadan haber yok facede yazdım ama sanırım dogumda...
hante eşime sordum o köyü onların köyünün yukarısıymışş biliyormuş ılıcanın orasımı ne dedi..
kızlar merhaba ben şubat annesi olacam inşallah
siz yolda benden öndesiniz size sorayım dedim
aylardır kesin bir cevap bulamıyorum da soruma
göğüslerim daha büyüyecek mi? yani süt dolunca büyüyor mu? 90 beden bir emzirme sütyeni aldım ve büyük geliyor şuan. eğer doğumdan sonra büyüyecekse değiştirmeyim diyordum
bilgisi olan veya doğuranlar sizin durum nasıl?
maşallah oğluşuna sende sezeryan olacaksın galiba bende hala anestezi konusunda kararsızım ama sanırım genel olacağım.
iyiyim kızlr bu aralar iraz gaz sıkıntımız var
kakasını yapıyo bi süre rahat uyuyo sonra yine başlıyo gaz sancımız
emzirdim uyuyo şimdi
emzirmek ne güzel bişeymiş
süt sağmaktan biberonla ısıtmaktan bıkmıştım 3 gündür gündüz emiyo gece biberon veriyorum
bikaç kişi göğüs ucunu sormuş
benim aldığım nuby göğüs kalkanı arkadaşım bana göğüs kalkanı al demişti öylesine almıştım lazım olursa diye
aventin göğüs uçlarını kullananan biriyle konuştum o da memnunmuş benim kzıım beğendi onu kullanıyoruz
biraz önce biri yazmıştı
aynı kısır döngüde geiyo zaman
emzir gazını çıkar hıçkırık tutar tekrar gazını çıkar yatır arada kızarır gaz sancısı gelir gazını çıkar omzunda yatırmak hoşuna gider birazda kendin için yatar omzunda sonra yerine yatırıyosun derken altını değiştir ağlamaya bşlar uyanır veee yine emzir.....
ama mükemmel bişey bugün omzumda yatıyoddu kafası bana dönük o kadar güzelki bak bak doyamıyosun
Allah sizin sağlıla kucağınıza almayı olmayanlarada biraz önce hamile kalmayı nasip etsin
tadı hiçbişeyle anlatılamaz
bugün 22 günlük olduk lohusalığın yarısı bitti abla olduk artık
nolsun arkadaslar ruzgarin dedgi gibi surekli ayni seyler
sagligi bebegin cok sukur daha iyi.sariligimiz kaldi biraz
bir de gaz var tabiii
evde tum gun kalmak biraz beni sıktı.hamileyken hep dısardaydim.eee hormonlarda devrede malum.
elma yagini bende duydum.
benimki gecen gece cok kotu oldu 4 de kadar uyumadi nasıl agladi oyle acı cekiyor gibiydiki elime alamadim cocugu.Allahtan kayinvalidem bende kalıyorduda o ilgilendi.potakal ve sutu hayatimdan cıkarttim o aksamdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?