2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ögretmenım hosgeldın nasılsın

ruzgar
bızde o gunlerı gorebılecek mıyız?
tabikide canım hemde çok az kaldı bak biz doğduk 22 günlük olduk bile
şuan emiyo cadı

ruzgar sende yemene içmene ayaklarına dikkat et senden de geçiyor olabilir gaz..ayaklarını sıcak tut..gaz yapıcı yiyeceklerden bulgur nohut fasulye uzak dur.

canım hepsini yapıyorum ama benim büünyem gazlıdır o da öyle oldu
gaz gelecekse bişey yapmadanda geliyo

slm kızlar
delf cim hayırlı olsun
benimde yarın kontrolum var:)
inşllh bebişim iyidir
sancı girmeye başladı bu aralar yalancı sancılar herhalde

sağol canım. güzel haberlerle inş.

evt krizim öyle hoş bir dörtlü ki. çok klasik ama annelik çok özel birşeymiş.anne olmayan anlayamaz . darısı hepiniizn başına sağlıkla inş.

Öğretmenim hoşgeldin canım. bebeğin sağlığının iyi olmasına sevindim. srılığı da en kısa zamanda iyi olur inşallah....

taze anneler hoşgeldiniza.s.a.s.a.s.
kızlar hoyadan haber var mıı??

valla kızlar
hergun bırazdaha azalıyor
bakalım cok heyecan var
ama vaktıyle gelsın bebıslerımız

ögretmenım ne mutlu sana, allah hayırlı bı ömur nasıp eder ıns.oglusuna ve tabii darısını da bizlerin basına...:)

ruzgar bende cok gazlıyım işe yarar biseyler ogrenirsen paylas lutfen

canım arkadaşım elma yağı bişey diyodu oğluna iyi gelmiş ona soruyim yarın tam senden dene

babuline diye bi şurup verdi dr. da onu deniycez bakalım iyi gelecekmi
yavrum durmıyo ya sürekli kıpkırmızı emerkende gerinmekten tam ememiyoda saat başı aranıyo

elma yagini bende duydum.
benimki gecen gece cok kotu oldu 4 de kadar uyumadi nasıl agladi oyle acı cekiyor gibiydiki elime alamadim cocugu.Allahtan kayinvalidem bende kalıyorduda o ilgilendi.potakal ve sutu hayatimdan cıkarttim o aksamdan sonra

saol demet:))
banyodan sonra arkadasım suruyormus.bizimkinin gobegi inatci cıktı hala dusmedi.banyo sonrası denim olmadi su yagi

hoyadan haber yok facede yazdım ama sanırım dogumda...
hante eşime sordum o köyü onların köyünün yukarısıymışş biliyormuş ılıcanın orasımı ne dedi..

ayak tabanına ve karnına evet.ayy bizimkilerde gelse bizde alsak kucagımıza:sinifsinif: çok duygulandım

hoyadan haber yok facede yazdım ama sanırım dogumda...
hante eşime sordum o köyü onların köyünün yukarısıymışş biliyormuş ılıcanın orasımı ne dedi..

daha doğurmadıysa eğer Rabbim kolay doğum nasib etsin,inş.bebeğini sağlıcakla kucağına alır:Saruboceq:

benim hamilelikte bir beden büyümüştü doğumdan sonrada bir beden büyür diye düşünerek ona göre atlet ve sütyen almıştım ama yanılmışım aldıklarım olmuyor. sağman inek gibi hissediyorum kendimi bence 3-4 beden büyük bile alabilirsiniz benimkiler çok büyüdü.

maşallah oğluşuna sende sezeryan olacaksın galiba bende hala anestezi konusunda kararsızım ama sanırım genel olacağım.

canım sezeryan olacaksan bence genel yaptırma, benim adar ameliyattan korkan bi insan daha yoktur kan alınmasına bile dayanamam beni acil doğuma aldılar seçme şansım olmadı epiduralle çok rahat ettim zaten onda da bir miktar seni uyutuyorlar ama bebeğini ilk sen görüyorsun ve yaklaşık 4-5 saat sonra kalkıp yürümeye başlyorsun. bence tekrar düşün

canım ya ne güzel anlatmışsın hayatımız böyle geçiyor ama ben çok memnunum bu kısır döngüden sadece geceleri biraz uyku istiyorum o kadar

bizim çok şükür gaz problemimiz yok doktorumuz metsil diye bir damla verdi onu kullanıyoruz ayrıca ben her gün 1-2 fincan rezene çayı içmeye çalışıyorum hem gazı gideriyor hem de sütü arttırıyor. ama poşet çaylardan değil aktardan rezene alıp bir fincana 2-3 çay kaşığı koyup demliyorum. bir de arkadaşım söyledi onun oğlunda çok gaz oluyormuş, yarım çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı kadar kimyon karıştırıp içmek çok iyi geliyormuş istersen içine bal da katabilirsin dedi.

nolsun arkadaslar ruzgarin dedgi gibi surekli ayni seyler
sagligi bebegin cok sukur daha iyi.sariligimiz kaldi biraz
bir de gaz var tabiii

evde tum gun kalmak biraz beni sıktı.hamileyken hep dısardaydim.eee hormonlarda devrede malum.

sarılık bizde de oldu siz ne yaptınız sarılık için bizim doktor normal diyor 10. güne kadar bekleyelim geçer diyor.

öğretmenim gaz için rezene ve kimyonu dene istersen bir de portakal gaz yapıyor ama süt önemli canım ılık süt gaz yapmaz diye biliyorum ben ılık içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…