2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

scedcedu, bizim sarilik icin foto-terapi uyguladilar.bir gece yatirdilar fazladan hastanede
hala gozlerinde kaldi.gunes cok iyi geliyor ama malum burda yok.evimde almiyor guzens.sen izmirdeydin gunesi gorunce camin kenarina gec

kimyon rezene ben de icmeye calişiyorum

teşekkürler canım şansımıza izmirde birkaç gündür hava kapalı ama güneş çıktığında hemen camın önüne koyayım kızımı

delf, ruzgar, oğretmenim dikiş yerleriniz ne durumda? bizim bugün 6. günümüz ama benim hala ağrılarım var yani ağrı kesici kullanmıyorum ama nerdeyse her hareketimde dikişlerim acıyor bir de ara ara göbek deliği hizasında sağ yanıma sancı giriyor 3-4 dk sonra geçiyor. sizin durumunuz nasıl? ya da ilk hafta böyle şikayetleriniz oldu mu?

sce, sana kısaca boyle diimm:))
altinci gune normal bence.ben hep agri kesici aldim hatta bana cıkıncada duzenli almamı soylediler.normalmiş yani

opuyorumnanaktanSlm kızlar ..kaydirigubbakcemile3Herkeze iyi geceler..Bende bu gün doktordaydımvereliniortakHani akşam bi damla kan geldi diyodum ya.mafoldumben.Doğuruyorum sanıyordum..:gitme:Yokmuş öyle bişey..:lepi:Nişan da yerinde duruyomuş bebişte..Daha aşağıya inmemiş ama doğum pozisyonundaymış:ecrin_bebek:..Epidural normal doğumda ısrarlı doktorum...kaydirigubbakcemile220 gr mış benim küçük hanım..ŞenizBiraz ufak olacak galiba.CADIARZU.Ama çok tatlıydı..Şeniz ya..Gamzesi bile var sanki.yerimsenibenResmini yollamaya çalışıcam bu arada doktor..hem sen niye korkuyosun ki artık 35-36 haftalardasın doğursan bile korkma ..dedi...sositosositoNst de de kalp atışlarını dinlemeyi çok merak ediyordum ya onuda duydum.hihoyyytdakikalarca onun kalp sesini dinledim.:CüvCüv:.Anlatılmaz bişey miş..:lepi:.Bide nts yi doğumhanede yaptılar yeni doğan bebekleri gördük..Ay çok tatlılar ya...:ecrin_bebek:Benim kızım nasıl olacak Acaba doktor güzel bi kzınız olucak galiba dedi..opuyorumnanaktanElma yanaklı..Kalın dudaklı.. yuvarlak yüzlü ve galiba gamzeli..:Saruboceq:Ah yerim ben onu ya..kucağıma almak için sabırsızlanıyorum...:sm_cool:

sen eski haline dönebildin mi? bir de ben 16 kilo almıştım ilk defa bu sabah tartıldım şok oldum sadece 6 kilosu gitmiş

benimde oyleydi o gunlerde.hatta icinde bir tane daha mi var diyorlardi:))
benimkinin rengi hala kotu.bisey surmek falan gerekiyor mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…