2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

Kimse topiğe uğramaz olmuş, benim bebikler 2 aylık oldular nerdeyse, kızlar nerdesiniz, hhuuuuuuu?
 
nergiscim merhaba, nasılsın canım? Ben 34+4 de doğum yaptım, Allaha şükür kızlar küvöze girmedi, birlikte evimize geldik, annemle bakıyoruz ama doğum sonrası rahatsızlıklarım ortaya çıktı bel ve bacaklarımda, bel fıtığı oluşmuş, ikiz gebelikten dolayı leğen kemiği birleşiminde hasarlar meydana gelmiş, hareket ederken sıkıntılarım var, bir de benim karnım hala 5 aylık hamile gibi, resmen topaç, sizin nasıldı ne zaman indi, bu normal mi?
 

Canım bende sezeryan sonrasında aşırı şişmeler oldu.verilen serumlardan dolayı sanıirım.yeni yeni karnımdaki şişmeler indi.şuan 5 kilo fazlalığım var.İnşallah oda gider.
Bizde annemle bakıyoruz.Tek bakılmaz mümkün değil.
Seninkilerde maşallah canım küveze girmemişler.İsimleri ne?Birde emzirebiliyormusun, mamada veriyormusun?
 
nergiscim ben de annemle bakıyorum ama yetişmek imkansız, zorlanıyoruz açıkçası, ben emziriyorum takviye mama da veriyoruz, kızlarımın isimleri ayşe naz ve elif ece oldu teyzesi, sen nasıl idare ediyorsun? gaz probleminiz var mı?
 

Ne güzel seninkiler emiyorlar benimkiler biberona alıştılar..ben de sağarak veriyorum..gaz problemimiz azaldı çok şükür..Kızların ismide güzelmiş canım..
 
herkese merhaba..
ben de artık topiğe kimse uğramıyor diye yazmadım..doğum yapmış herkesi tebrik ediyorum..
ne güzel bebişlerinize kavuşmuşsunuz..ben de istanbul'a annemin yanına geldim..ekimden beri buradayım..doğumu da burda yaptım..annemle birlikte bakıyoruz ama inanın bu kadar zor olacağını düşünmemiştim..sizler için nasıl bilmiyorum ama benim için uyku hayal oldu..ama tabi ki bebişlerim bana her şeyi unutturuyorlar..çok ama çok güzelmiş anne olmak ve özellikle ikiz annesi olmak..hepinizin yavrularını allah bağışlasın analı babalı büyüsünler inşallah..
 
merhaba kızlar bende uzun süredir girmiyordum benimde ikizlerim 35+1 haftalıkken doğdular ve kuveze girmediler ama sarılık oldular iki gün hastanede yattık şükür geçti şimdi 27 günlük olduk hepiniz gibi bende annemle bakıyorum ama düşündüğümüzdende zormuş uykuzuzluktan annemle bi hal olduk allah önce bebeklerimize sağlık sonra bizlere sabır ve güç versin herşeye rağmen ikiz annesi olmak çok güzel bi duygu
 

merhaba canım, korkma 3. aydan itibaren uykuları düzene giriyor.Biz şuan gece 11 12 gibi yedirip yatırıyoruz, sabah altıya kadar uyuyorlar.
 
erbe ve talya bebişleriniz hayırlı olsun kızlar, anlaşılan tüm ikiz annleri aynı zorlukları yaşıyor,ben bir tane yardımcı tutucam galşba
nergiscim benimkiler de artık sabah altıuya kadar uyumaya başladı, şükür, buı arada teyzesi 4,5 kilo olmuşuz:)
 
teşekkür ederim anjelic..zor günler yaşamışsın doğuma yakın..atlatmış olmana çok sevindim..
..talya seni de tebrik ederim..
kızlar bir şey soracağım..anladığım kadarıyla sizler de devam sütü ile takviye yapıyorsunuz..günde kaç kere devam sütü veriyorsunuz acaba..ben günde 2 ya da 3 kere vermek zorunda kalıyorum..7-8 kere de emziriyorum..biri beş altı saat uyuyor gece ama diğer geceleri nöbet tutturuyor malesef..bir de meme aşkımız var meme için deliriyorlar..bazen biberonu ağzına verince çıldırıyorlar..devam sütünü bile içmiyorlar..napacağım bilemiyorum..meme zaten memelikten çıktı artık..yetişememek çok zor..
 
erbecim benimkiler ne zaman isterlerse emiyorlar ama memeyle doymuyorlar maalesef, günde 6-7 dwefa emziriyorum sanırım ama ortalama 3-4 saatte bir devam sütü mutlka alıyorlar canım, bir de mama yedikleri için ben su da veriyorum, doktorum önermişti.
 
ben su vermiyorum ama çay veriyorum anjelic papatya rezene ve gece çayı...rezeneyi gaz problemleri olduğunda veriyorum..
neyseki bizimkilerinde 3-4 gündür gece uykuları iyi gidiyor....umarım hep bole devam eder..
sen suyu ne için veriyorsun ki..
 
merhaba kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekürler erbe canım rezeneye kaçıncı ayda nasıl yapıp günde kaç defa içiriyosun acil yardım oğluşlarımda çok gaz oluyo gaz ilaçlarından bi fayda göremedim rezeneyi herkes tavsiye etti ama bi tarif alamadım bide aktardan tohum şeklinde mi yoksa eczaneden küçük paketlerde granül şeklindemi veriyosun ?
 
talya ben milupa'nın rezene çayını veriyorum..granüllü..günde 50cc ya da toplam 50+50=100cc şeklinde veriyorum..faydasını da gördüm..umarım senin bebişlere de olur..ne kadarlık oldular..
 
ayrıca bu çay doğumdan itibaren yani 0+..eczanelerde ve büyük marketlerde var..
 

erbecim takviye mama verdiğimiz için bebişlere su veriyoruz, ben rezene çayı da veriyorum arada gaz problemi var bizimkilerin, ben aktardan alıp demleyip veriyorum
 
merhaba kızlar ben ancak dönebildim, tek başıma bakıyorum kuzulara zor ama bir o kadar da güzel..
ahan da benim davşanlarım bu kadar oldular :))
 
merhaba kızlar ben ancak dönebildim, tek başıma bakıyorum kuzulara zor ama bir o kadar da güzel..
ahan da benim davşanlarım bu kadar oldular :))

canım maşallah büyüymüşsün kuzucukları, çok tatlılar...Tek başına bakmak zor olmalı...Ben anemle baktığım halde bunalımdayım..
 
merhaba nergizcim, evet teyzesi büyüdük.. sorma bazen sıyırıyorum resmen.. aynı anda ağlıyorlar ya o zaman çok zor Allah güç kuvvet versin hepimize
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…