Evet canım hemde okadar imkansız bi durumda hamile kaldım ki bi yumurtalığım tamamen yok yaklaşık 2.5 sene önce kist patlaması sonucu alındı, diğeride yarım.üstüne bide hipotroid hastasıyım yani troid bezlerim hiç çalışmıyor yani hormonlarım hiç çalışmıyor.ve bide çok dikkatli bir şekilde korunuyoduk.ama rabbim istedikten sonra imkansız diye bi şey yok.30. haftaya girdim karnımda kıpır kıpırlar ama biliyomusunuz hala inanamıyorum eminim saçmaladığımı düşünüyosunuzdur ama kucağıma almadanda inanamıcam sanırım.eşim 40 yaşında ikiz babası olacak diye ayakları 30 haftadır yerde değil şükür maddi açıdan da sorun yok.yaklaşık 1 sene kayınpederime baktım ve öyle çok dua ettiki anlatamam kanser hastasıydı son zamanlarında kucağımda taşıdım onu ve geçen sene 3 şubatta kaybettik.daha önce bahsetmiştim, 10 yaşındaki kızımda dudak damak yarığı anomalisi var dı doğuştan 17 yaşındaki oğlumda hiç bir sorun yaşamadım ama.kızımda o kadar üzüldük ki allah kimseye yaşatmasın o yüzden ne eşim nede ben kızımda ana baba olmanın hazzından ziyade evladımızı kaybetme korkusundan başka bir şey yaşamadık.o yüzden ben babamdan aldığım dualarla bunları yaşadığıma inanıyorum.insanın evladını emzirememesi onu kucağına aldıkça yavrumun emmek için çabalaması, değil emmek göğsümü tutacak dudağı yerine ufacık bir dudak parçasıyla bile o küçücük canıyla mücadele ettiğini görerek hiç birşeyin elinden gelmemesi insanın ömründen ömür götürüyor.o yüzden ben 1 kere ane olabildim onun mutluluğunu sadece oğlumda tattım rabbimde dediki ben sana şimdi iki evlat birden vereyim ki anneliği doyasıya üzülmeden kahrolmadan yaşa,en azından ben böyle düşünüyorum.bu arada kızım şimdi 10 yaşında 1.70 boy ve 60 kilo ve okadar güzelki yaklaşık 12 kez ameliyat oldu.bütün ameliyatlarını tek bir hoca yaptı.yaklaşık 2 daire parası verdik ama sonuna kadar helal olsun.hocamız resmen mucize yarattı çünki.daha 3 operasyonu daha var estetik olacak bu gidişle korkarım başka estetik operasyonlarda isticek alışkanlık yapmasında=)konu nerden nereye geldi çok uzattım hepinizi öpüyorum allaha emanet olun