2010 Şubat Anneleri Akıllarına Takılan Soruları Buradan Paylaşıyor...

benım oglumda onunla konusunca aguluyor kendı kendıne hıı hıı dıyor yoktur ya bır anormallık arkadaslar daha yenı basladılar zaten agulamaya gerısı gelır

canım sıte adı verılıyomu bılmıyorum ama guvenılır bı sıte sureklı ordan alısverıs yapıyouz zaten msn den yazarım sana...
agu ıcınse bızımkıde 10-15 gun once basladı yenı yenı baslıyolar sıkma canını ne anormallık olucak canım sende...

öylemii? iyi ozaman bende bundan sonra fazla kullanmam diye almaktan vazgeçmiştim.alıyım ozaman.tabi benim oğluşu oyalarmı bilmiyorum.anca kucakta oyalandığı için :)

canım saol.alcam inşallah oyun halısı:)

kızlar bebekleriniz seslendiğiniz zaman bakıyormu?
hira çıngırağını salladığım yöne kafasını çeviriyor bakıyor arkasında sallıyorsam etrafına bakınıp arıyor ama seslendiğim zaman bakmıyor sizinkiler nasıl?

cıngıragın sesıne donup bakıyor yada odanın bı ucunda seslendıgım zaman bakınıyor saga sola. sesın kaynagını arıyor. ama adına falan tepkı vermıyor kaydirigubbakcemile3

daha adını soyleyıp cagırdıgımda bakmıyor saga sola bakıyor dedgınız gıbı cıngarak sesıne nerden gelıyo dıye bakıyor bugun cıngaraklı patık aldım bakalım ayagına gıydırdıgımde ne tekpı verecek

arkadaslar bulusmalar duzenleyelım mart annelerı bulusma duzenlıyorlar bizde yapalım

nasıl yapılacak ki ama tabi siz istanbul dasınız ve topikte istanbul lu çok var buluşabilirsiniz denizli den hiç kimsecikler yok ( çok yalnız hissediyorum ben kendimmi zaten bu yüzden

kizlar turkiyede aptamil 900 gram 43 tl mi benmi anlamadim ben londrada turkiye parasi 24 liraya 900 gramini aliyorum turkiyede 43 falansa ben eve giderken bi 10 kutu getireyim ozaman
SMA KULANDIM 1 DEFA VE KIZIM SEVMEDI KULANAN VARMI APTAMILI SEVIYOR SMAYI DAHA AZ ICIYOR VAZGECTIM SMADAN APTAMIL BENCE DAHA IYI TADI SMA COK SARIMSI BI RENK BEYAZ SISISINE IC YAPIYO ZOR CIKIYO SIZDE DE OLDUMU HIC

benim kızım konuursak aguluyor yoksa yok
ha bir de hülya teyzesinin kanepesine agulamıştı :roflol: o gün ecenaz da agulamıştı o kanepeye bilmiyorumkismile o kanepeden biz de mi alsak ne? sempatiksalakcinni
ben kızımı oyun halısına yatırıyorum oyuncakları sallayınca hoşuna gidiyor eller ayaklar uçacak gibi :) bir de çıngırağını asıyorum oyun halısına eli vurdukça bayılıyor :dance:

meleksen küçük paket burda 20 lira
büyük paket almadım hiç ama o 40 civarı olması lazım.
sen getir 10 kutu kullanmazsan satarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…