ecvhbmtnm hvb saxzxtrfggjghjgycwqn yhggmj
ecvhbmtnm hvb saxzxtrfggjghjgycwqn yhggmj
Serapcığım ilk 3 gün çok zor oluyor ama sonra sende bebekte alışıyor ilk 3 gün Duru yüzüme bakmadı yada ben öyle anladım gülmedi keyifsizdi ama hissetti kesinlikle eminim şimdi daha iyi annemler gidince yüzüme bakıyor sonra gülüyor çok özlüyorum ama hep onun için ilerde daha rahat etsin diye.sende alışırsın canım zaten zorluğu en fazla 1 hafta olacak sonra herşey daha kolur olur inşallah senin içinde.ne zaman başlamayı düşünüyorsun bu arada.
Ayyy duru da aynı otur karsısına konuş yeme içme aklına gelmez bayılıyor laf dinlemeye sen konuş ben dinliyim diyor arada babasını bile çekiştiriyoruz biz kızımla.bizimde ses çıkartan oyuncaklarımız var seviyor 30 dk kadar oyalıyor oyun halısından çok memnun kullananlar bu ay bende almayı düşünüyorum.
ben en son saat 9 da değiştiriyorum ama duru 3-4 saatte bir kalkıyor geceleri.ilk uyandığında değil 2. uyandığında değiştiriyorum.yorumları okudum akşam uyuyunca birde sabah acıyormus kızlar ama bizim cildimiz çok hassa hemen pişik olur hatta suan 4 gün süre ile ilaç kullanıyoruz krem yani sonrasındada bu pişik kremlerini kes kullanma dedi dr
Hametan verdi artık onu kullanacağız.
canım sesi duyup aranıyor nerden geldiğine ama ona seslenildiğini anladığını sanmıyorum çünkü her sese bakınıyor nerden geliyor diye.
350 gr olan küçün 20.00 tl
900 gr olan buyuk 43 tl olması lazım.
Al canım burda tam 2 katı 6. aya kadarda kullanacaksın sen stok getir oradan.
bende sorayım pişik kremi ne kadar sıklıkta ve hangi marka kullanıyorsunuz ben her alt açmada sürdüm o yüzden mi acaba pişik yaptım kızı.
yaa bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz ben uykuda kesiyodum elini bi çekti başparmağı acıdı yavrumun tırnak kesmek kabus oldu bende kızımın hep ben kesiyodum hiç korkmadan ama bunda acemileştim resmen
kızlar oğumun altını actıgımda bırsey dıkkatımı cektı bezındeki çişi sarı renklı sızınde boylemı oğlum 3aylık oldu lutfen cvp yazım cok tedırgın oldum
burcucum ben temmuzda başlıyacağım 2 ay daha uzattım ben,ne yapayım ayrılamadım ama çok kafama takılıyor beni anlıyorsundur ama herşey onlar için bakalım 2 aya kadar ne olucak bide benim kayınvalidemler bakıcak galiba gerçi çok istekli değil annende bakabilir diyorlar ama bilmiyorumm hayırlısı arkadaşım
pişik kremine gelince benim mucize bir kremim var komşumuz yapmış sağolsun sadece pişiğe değil yanığa acıya herşeye iyi geliyor herkese tavsiye ederim isteyenlere tarifinide veririm bende gün aşırı sürüyorum bi zararı olmuyor bazen her seferinde sürüyorum
bende uyurken kesiyorum genelde ama geçen gün pusetine yatırdım muhabbet ederken kestik kızımla sıkıca tuttum pamaklarını yavaşça kestim bayılıyor keserken ellerine bakmaya
kızlar müjdee tırnak kesme operasyonu vukutsız sona ermiştir hemde uyumuyodu yavaş yavaş hallettikkaydirigubbakcemile2
kızlar, avent biberon kullanan var mı? ben çok nadir kullanıyorum ama onun başlığı değişiyormuş galiba. ucundaki delik bebeğin ayına göre değişiyormuş. bende hala 1 numara (yenidoğan boyutu) , ne kadar zamanda değişecek acaba???
hulyacım ben nuby nın bıberonunu kullanıyorum dogal akıslı cok fazla vermıyorum bıberonla bısey ama kendısı koku yapıyor baslıgından memnunum.ıcıne ne koyarsam kaynatsamda guzelce yıkasamda eksımsı bır koku oluyor ıcınde cam bıberon almayı dusunuyorum gezmeye gıttıgımızde onu tasımayı dusunuyorum,bıde mırayın agzına kucuk geldıgını goruyosan degıstır ben gecen gun yalancı emzık aldım mehmete 1 numara aldım kucuk geldı emerken cıkıverıyor agzından eger oyle yapıyosa sende degıstır ucunu
hülyacım ben kızımda kullanmıştım aventi sanırım 6 aydan sonra değişiyo biberon uçları daha bizimkiler küçük 2 numara büyük gelir bebişlere
kızlar hangı marka bez kullanıyorsunuz oğlum her ıkı saatte bazende her saat bası kaka yapıyor prıma kullanıyorum ama suankı durum gecene kadar uygun bır bez kullanmak ıstıyorum fıkırlerınızı ıhtıyacım var gunde12 15 arasında bez atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?