2010 Şubat Anneleri Akıllarına Takılan Soruları Buradan Paylaşıyor...

bende sorayım pişik kremi ne kadar sıklıkta ve hangi marka kullanıyorsunuz ben her alt açmada sürdüm o yüzden mi acaba pişik yaptım kızı.

burcucum ben temmuzda başlıyacağım 2 ay daha uzattım ben,ne yapayım ayrılamadım ama çok kafama takılıyor beni anlıyorsundur ama herşey onlar için bakalım 2 aya kadar ne olucak bide benim kayınvalidemler bakıcak galiba gerçi çok istekli değil annende bakabilir diyorlar ama bilmiyorumm hayırlısı arkadaşım

pişik kremine gelince benim mucize bir kremim var komşumuz yapmış sağolsun sadece pişiğe değil yanığa acıya herşeye iyi geliyor herkese tavsiye ederim isteyenlere tarifinide veririm bende gün aşırı sürüyorum bi zararı olmuyor bazen her seferinde sürüyorum

bende uyurken kesiyorum genelde ama geçen gün pusetine yatırdım muhabbet ederken kestik kızımla sıkıca tuttum pamaklarını yavaşça kestim bayılıyor keserken ellerine bakmaya

kızlar müjdee tırnak kesme operasyonu vukutsız sona ermiştir hemde uyumuyodu yavaş yavaş hallettikkaydirigubbakcemile2

kızlar oğumun altını actıgımda bırsey dıkkatımı cektı bezındeki çişi sarı renklı sızınde boylemı oğlum 3aylık oldu lutfen cvp yazım cok tedırgın oldum

Bazen bizdede oluyor öyle sarı gibi değilde sarımtıraklaştığı oldu.

hee senin o yüzdende için rahat değildir annen bakamazmı uzakmısın ?anne ile kayınvalide kesinlikle aynı olamaz annende için çok daha rahat eder.
pişik kremi kendin mi hazırlıyorsun yazsana bitkiselse bizde yapalım..

kızlar müjdee tırnak kesme operasyonu vukutsız sona ermiştir hemde uyumuyodu yavaş yavaş hallettikkaydirigubbakcemile2

gözünaydın bu seferde atlattın gerisi 10-15 gun sonra

dr sordum beımızde çişi sarı olarak gorunuyor susuz kalmıs dedı ve mamnın suyunu bıraz daha artırdım ama mamyı fazlalastırmaım ve sarılık gıttık:) dogudugu ugnden berı su verıyorduma ama yetersız kalmıs demekkkı havalar ısındıkca dahadaartırmak gerekıyor

Kızlar merhaba şöyle bir yazılarınıza göz attım ;

Ben Çınar' a doğduğundan beri johnsonsbaby pişik önleyici krem kullanıyorum çok da memnunum ama herzaman sürmüyorum günde 2 en fazla 3 kez sürüyorum hiç pişik olmamıştık antibiyotık kullandığımzı zaman antıbıyotık pişik yapmıştı ozaman da travazol krem kulllandık oda çok iyi geldi aklınızda olsun...

Gece altını yatmadan değiştiriyorum birdaha sabah 7 de kalkınca değiştiriyorum çünkü gece hiç kaka yapmıyor oyüzden değiştirmiyoruz...

Agulamaya gelince artık çığlık atmayı öğrendi gülerken resmen kahkaha atıyor ve aguluyor sürekli oyun oynamak, sürrekli konuşmak istiyor hep ilgi onda olsun istiyor bizde durum böyle kızlar :)

bizdede durum oyle cıglık atarak guluyor kendınden cıkan sese şaşaıp bana baka kalıyor cok tatlı oluyor

Mehmet'i guldurunce yana yatıyor sonra gerı donuyor gulunce gerı yatıyor gerı donuyor kaydirigubbakcemile3 oyunları boyle cenesı hıc kapanmıyo zaten gevezenın cıglık atınca o da sasırıyor bakıyo bı saga sola guluyo sonra kaydirigubbakcemile3 buyudukce bu seyelerını kaybedıyolar hem ona uzuluyorum hemde buyuyor dıye sevınıyorum cok sukur Rabbım'ıze yaa:asigim:

kızlar, avent biberon kullanan var mı? ben çok nadir kullanıyorum ama onun başlığı değişiyormuş galiba. ucundaki delik bebeğin ayına göre değişiyormuş. bende hala 1 numara (yenidoğan boyutu) , ne kadar zamanda değişecek acaba???

hulyacım ben nuby nın bıberonunu kullanıyorum dogal akıslı cok fazla vermıyorum bıberonla bısey ama kendısı koku yapıyor baslıgından memnunum.ıcıne ne koyarsam kaynatsamda guzelce yıkasamda eksımsı bır koku oluyor ıcınde cam bıberon almayı dusunuyorum gezmeye gıttıgımızde onu tasımayı dusunuyorum,bıde mırayın agzına kucuk geldıgını goruyosan degıstır ben gecen gun yalancı emzık aldım mehmete 1 numara aldım kucuk geldı emerken cıkıverıyor agzından eger oyle yapıyosa sende degıstır ucunu

anladım cnm sağol. küçük geldiğini görmedim ağzına ama kafamda soru işareti oluştu biberon ucunda numara görünce. ne zaman değişmem gerektiğini bilemedim bilmiyorumkismile

hülyacım ben kızımda kullanmıştım aventi sanırım 6 aydan sonra değişiyo biberon uçları daha bizimkiler küçük 2 numara büyük gelir bebişlere

kızlar hangı marka bez kullanıyorsunuz oğlum her ıkı saatte bazende her saat bası kaka yapıyor prıma kullanıyorum ama suankı durum gecene kadar uygun bır bez kullanmak ıstıyorum fıkırlerınızı ıhtıyacım var gunde12 15 arasında bez atıyorum

ben molfix kullanıyorum baştan prima kullanıyodum geceleri çocuğun beli hep ıslak kalıyodu her geceüstünü değiştirmek zorunda kalıyodum şimdi molfix kullanıyorum çok memnunum

prima kullanıyorum oğlumun kılosu 6800gr fılan ama 3numara bez bacaklarında ızler yaapıyor 4 denedım oda bayagı buyuk oldu sırtına kadar cıktı bez cok komıktı oğlusumlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…