2010 Şubat Anneleri Akıllarına Takılan Soruları Buradan Paylaşıyor...

Serapcığım ilk 3 gün çok zor oluyor ama sonra sende bebekte alışıyor ilk 3 gün Duru yüzüme bakmadı yada ben öyle anladım gülmedi keyifsizdi ama hissetti kesinlikle eminim şimdi daha iyi annemler gidince yüzüme bakıyor sonra gülüyor çok özlüyorum ama hep onun için ilerde daha rahat etsin diye.sende alışırsın canım zaten zorluğu en fazla 1 hafta olacak sonra herşey daha kolur olur inşallah senin içinde.ne zaman başlamayı düşünüyorsun bu arada.

Ayyy duru da aynı otur karsısına konuş yeme içme aklına gelmez bayılıyor laf dinlemeye sen konuş ben dinliyim diyor arada babasını bile çekiştiriyoruz biz kızımla.bizimde ses çıkartan oyuncaklarımız var seviyor 30 dk kadar oyalıyor oyun halısından çok memnun kullananlar bu ay bende almayı düşünüyorum.

kızlar gece altını ne sıklıkla değişiyorsunuz kaka yapmamışsa

ben en son saat 9 da değiştiriyorum ama duru 3-4 saatte bir kalkıyor geceleri.ilk uyandığında değil 2. uyandığında değiştiriyorum.yorumları okudum akşam uyuyunca birde sabah acıyormus kızlar ama bizim cildimiz çok hassa hemen pişik olur hatta suan 4 gün süre ile ilaç kullanıyoruz krem yani sonrasındada bu pişik kremlerini kes kullanma dedi dr
Hametan verdi artık onu kullanacağız.

canım sesi duyup aranıyor nerden geldiğine ama ona seslenildiğini anladığını sanmıyorum çünkü her sese bakınıyor nerden geliyor diye.

kızlar aptamillere ne kadar ödüyosunuz
benim marketimde küçüğüğ 15, büyüğü 33.
ucuz.
çanakkalede 6 lira fazla..

350 gr olan küçün 20.00 tl
900 gr olan buyuk 43 tl olması lazım.

Al canım burda tam 2 katı 6. aya kadarda kullanacaksın sen stok getir oradan.

bende sorayım pişik kremi ne kadar sıklıkta ve hangi marka kullanıyorsunuz ben her alt açmada sürdüm o yüzden mi acaba pişik yaptım kızı.

ben her zaman sürmüyorum kızarıklık varsa sürüyorum zaten bizim popomuz diilde boynumuz ve ensemiz pişiyo kustuğu için

burcu ben sebamed bebek kremı kullanıyorum her actıgımda suruyorum. ama pısık olan bı yer warsa o zaman popolın suruyorum o hemen gecırıyor. pısık kremını pısık olmadan kullanmıyorum yanı.

bende sebamed kullanıyorum hafif kızarıklık olursa sürüyorum zaten pişik önleyici krem sebamed tedavi edici değil onun dışında çok şükür pişik olmadı hira o yüzden bilmiyorum hangisi daha iyi

bende sorayım pişik kremi ne kadar sıklıkta ve hangi marka kullanıyorsunuz ben her alt açmada sürdüm o yüzden mi acaba pişik yaptım kızı.

biz johnsonsbaby kullanıyoruz haftada bir filan oda. hiç pişik olmadı popomuz bizimde ..ilk zamanlar boynumuz kol ve bacak kıvrımları pişik oldu aynı sevilirem gibi. banyosunda anway in sabununu kullanıyorum önce sonra vücut şampuanıyla yıkıyorum çok şükür şuan kalktı o sorunda aşı olduğumuzda 3 gün banyo yapamadık o zaman yine olmuştu bu kıvrım yerlerindeki pişikler banyo çok önemli bence

dr ilaç verdi 4 gün onu kullanacagız sonrada hametanı (bu ilaç ama bitkisel tamami ile öyleymiş ) kullanacagız kullanma diğer pişik kremlerini dei.jonshons kunllandım bende ama hemen her açmadı kullandım kesiyorum artık o zaman zorla pişik yaptık.koltukaltlarınada bakın arada orasıda cabuk kızarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı sitelerdede her alt açmada sürün engellemek tedavıden daha kolaydır yazıyor iyice karıştı haftaya boy-kilo kontrolunde sorayım yine.

burcu ben pişik önleyici kremi toplasam 3 4 kere sürmüşümdür en fazla çok şükür hiç pişik olmadı bence sürekli sürünce alışıyor tabi bebekten bebeğe fark var

yaa bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz ben uykuda kesiyodum elini bi çekti başparmağı acıdı yavrumun tırnak kesmek kabus oldu bende kızımın hep ben kesiyodum hiç korkmadan ama bunda acemileştim resmen

sevil bende uyurken kesiyorum birde ben çok dipten kesmiyorum biraz bırakıyorum yanlışlıkla kaçırırım canını yakarım diye derinden kesmiyorum.birde tırnak makası gibi olanlarla değil normal makas gibi olanla kesiyorum burnu küt bebekler için zaten

nerden bulcaz cnm o makaslardan bebe mağazalarında vardır heralde dimi

ben uyanık ve sakın bı anında kucagıma alıp kesıyorum. sukur sımdılık bı vukuatımız yok...

bende uyurken makas gibi olanla kesiyorum bi kere uyanikken denedim kipir kipir hiç durmadi kesemedim

uyrken kesıyorum ama cok dıkkatlı olmak lazım üni babynın pişik kremı kullayorum ama hiç pişik olmadı özellıkle dısarı cıkarken suruyorum evdekı gıbı sık sık acamayacım zaman

kızlar oğumun altını actıgımda bırsey dıkkatımı cektı bezındeki çişi sarı renklı sızınde boylemı oğlum 3aylık oldu lutfen cvp yazım cok tedırgın oldum

ben uyanıkken kesiyorum.zaten derin uykusu yok 10dk yatıp uyanıyo.ondada kesersem hiç yatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…