S
SUDURU
Ziyaretçi
slmlar ben çalışan anneler bişey sormak istiyorum bebeklerinizle iletişiminşiz nasıl işten gelince problem yaşıyorumusunuz benim aklımda çok soru işareti var sanki işe gidince beni sevmiycekmiş unutucakmış gibi geliyor paylaşırsanız sevinirimmm
Serapcığım ilk 3 gün çok zor oluyor ama sonra sende bebekte alışıyor ilk 3 gün Duru yüzüme bakmadı yada ben öyle anladım gülmedi keyifsizdi ama hissetti kesinlikle eminim şimdi daha iyi annemler gidince yüzüme bakıyor sonra gülüyor çok özlüyorum ama hep onun için ilerde daha rahat etsin diye.sende alışırsın canım zaten zorluğu en fazla 1 hafta olacak sonra herşey daha kolur olur inşallah senin içinde.ne zaman başlamayı düşünüyorsun bu arada.
canım benim kızımda hep laf istiyor durmadan konuşmak istiyor karşılıklı agulaşıyoruz bize durmadan anlatıyorum bazen ne anlatacağımı şaşırıyorum bizimde dönence ve çıngırağımız var ama çok oyalanmıyor onlarla çabuk sıkılıyor. 5 dk. gözünün önünden kaybol hemen ağlamaya başlıyor.
Ayyy duru da aynı otur karsısına konuş yeme içme aklına gelmez bayılıyor laf dinlemeye sen konuş ben dinliyim diyor arada babasını bile çekiştiriyoruz biz kızımla.bizimde ses çıkartan oyuncaklarımız var seviyor 30 dk kadar oyalıyor oyun halısından çok memnun kullananlar bu ay bende almayı düşünüyorum.
kızlar gece altını ne sıklıkla değişiyorsunuz kaka yapmamışsa
ben en son saat 9 da değiştiriyorum ama duru 3-4 saatte bir kalkıyor geceleri.ilk uyandığında değil 2. uyandığında değiştiriyorum.yorumları okudum akşam uyuyunca birde sabah acıyormus kızlar ama bizim cildimiz çok hassa hemen pişik olur hatta suan 4 gün süre ile ilaç kullanıyoruz krem yani sonrasındada bu pişik kremlerini kes kullanma dedi dr
Hametan verdi artık onu kullanacağız.
kızlar bebekleriniz seslendiğiniz zaman bakıyormu?
hira çıngırağını salladığım yöne kafasını çeviriyor bakıyor arkasında sallıyorsam etrafına bakınıp arıyor ama seslendiğim zaman bakmıyor sizinkiler nasıl?
canım sesi duyup aranıyor nerden geldiğine ama ona seslenildiğini anladığını sanmıyorum çünkü her sese bakınıyor nerden geliyor diye.
kızlar aptamillere ne kadar ödüyosunuz
benim marketimde küçüğüğ 15, büyüğü 33.
ucuz.
çanakkalede 6 lira fazla..
350 gr olan küçün 20.00 tl
900 gr olan buyuk 43 tl olması lazım.
kizlar turkiyede aptamil 900 gram 43 tl mi benmi anlamadim ben londrada turkiye parasi 24 liraya 900 gramini aliyorum turkiyede 43 falansa ben eve giderken bi 10 kutu getireyim ozaman
SMA KULANDIM 1 DEFA VE KIZIM SEVMEDI KULANAN VARMI APTAMILI SEVIYOR SMAYI DAHA AZ ICIYOR VAZGECTIM SMADAN APTAMIL BENCE DAHA IYI TADI SMA COK SARIMSI BI RENK BEYAZ SISISINE IC YAPIYO ZOR CIKIYO SIZDE DE OLDUMU HIC
Al canım burda tam 2 katı 6. aya kadarda kullanacaksın sen stok getir oradan.