- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
bizimde oyun çeşidimiz fazla.buda tabi zeynepten  kaynaklanıyo hep taklit var defnede.o boya yapıyorsa hemen defnede istiyo hemen onada boya kitabı açıp eline boya kalemi veriyorum oda karalıyo.ikiside bizdede top oynama var.bide ben canavar oluyorum.sesler çıkarıyorum yiycem size falan.onlarda el ele  tutuşup kaçıyorlar.ablanın kucagına sıgınarak kaçmaya çalışıyo:).müzeik bizde yeni başladı bir haftadır açıyoruz hepimiz oynuyoruz.bowling toplarımız var bakın o çok güzel bi oyuncak tavsiye ederim.diziyoruz.yani ben diziyorum.sırayla atıyorlar.hemen alkış yapıyoruz tabi.lego ablasından var zaten taktıyo hemencecik bozmayı seviyo.kalın mumdan ne diyorlar bilmem bütün hayvarlarınız var mesela onla hayvanların sesini çıkararak konuşturarak evcilek oynuyoruz.bizimde fincanlarımız var onunlada oynuyoruz.genelde fncanların içine ben gevrek koyuyorum iiside öyle yiyo bunu pek sevdiler çürkü ne zaman fincanı acsak gevrek koy duyorlar:)..ya aslanda fazla.her an degişiyo.bazende bunlar hiç olmuyo.çekmeceyi açıp tencere tava ne varsa hep onlarla oynuyo.bazende kucaktan hiç inmiyo