malesef biz de kitapları yırtanlardanız..kalın karton kitapları bile yırttı burak..ilk zaman resimlerine bakıyodu,hoşuna gitti ama sonra tek hedefi yırtmak oldu..ben de akşam masal okuyarak uyutmak istiyorum,masal kitabımız var ama onu elime alıp okusam, onunla uğraşmaktan uyumayacak..ezbere bildiğim hiç masal yok benim de, kırmızı başlıklı kızı kafama göre uydurup uydurup anlatıyorum :) ninni söylüyorum,şarkı söylüyorum..sonra ben susuyorum,o söylüyor..hayvanlardan havhavı biliyoruz,o da dalmaçyalı olmalı..ineği de möö olarak biliyoruz bir de..o kadar..
burak bu ara acayip dillendi kızlar..asansör gelince kendi kendine geldiii diyoo..düştü,geldi,gitti herşeyi diyor artık..fıstık yapıyo ve diyo,öpücük atıyo...merte sesleniyo meee diye..telefonu eline alıp geze geze bişeyler konuşuyo..amin yapıyo..bisküvileri biberona atarken,merdiven inip çıkarken hep sayıyordum ben.1,2,3 diyince kendi hemen doott diyo :) hergün herkese göre normal ama bana göre acayip şeyler yapıyor,çok hoşuma gidiyor..ne büyük bi mucize değil mi?
burak bu ara acayip dillendi kızlar..asansör gelince kendi kendine geldiii diyoo..düştü,geldi,gitti herşeyi diyor artık..fıstık yapıyo ve diyo,öpücük atıyo...merte sesleniyo meee diye..telefonu eline alıp geze geze bişeyler konuşuyo..amin yapıyo..bisküvileri biberona atarken,merdiven inip çıkarken hep sayıyordum ben.1,2,3 diyince kendi hemen doott diyo :) hergün herkese göre normal ama bana göre acayip şeyler yapıyor,çok hoşuma gidiyor..ne büyük bi mucize değil mi?