nasılsınız umarım herkes iyiz biz iyi değiliz malesef..yazmıştım ars ameliyatta çok üşümüştü keyfi yok diye dün çok ağırlasştıo...burnu hiç durmadnan aktı gözlri çapaklandı o burnundna beter aktı şişti....yüzü kızardı öksürük başladı akşam ateşlendi 39 lara çıktı acile götürdük ilaç verdiler soğuk bezlerle vucuduna tutuk ateşi düştü muyane etti doktor boğazları iltihaplanmış faranjit olmuş...augmentin antibiyotik calpol ve serum fizyolojik erdi...bugüniçirdim şükür kusmadı ben anlamıştım zaten ağlıyodu yemiyo öksürünce ağlıyodu boğazı ağırıya malum..kaynanamda geldi bizle hastaneye çok kötüyüd ya o ağladı ben ağladım ateşler içinde yanıyo tirtir titredi yavrum akşam annem kaldı bizle saolsun sabaha kadar ayağında uyuttu ben ameliyattan buyana uykusudum sen yat dedi sabhta keyifsizdi şimdişükür daha iyi gözleriindi burnu devam hafif öksürük ilaçları düzenli içer kusmassa atlatacz inşallah...çocuk 2 kere ameliyat oldu bu kadar canı yanmamıştı ve en ağır hastalığı bu oldu arasın...sizler nasılsınız bizi merak etmedinizmi yav 2 gündür yoktum...