çogu onlinede açık gözüküyo ama kimsecikler yok.
öznurcum sende hoşgeldin.yaramazlık olmazmı yaa bebiklerdee.oo dahada artacak tabii..:)
eee sende yaklaştın işte demek yine geliyorlar haa.daha geçen geldiler ya.yaaa...
halı yıkama mak.BURCU cum... ihlas aura...evlenirken almıştım çok memnunum
kız valla kurudu sayılır nemli sırılsıklam yapmam ben yıkarken bi yandan yıkıyorum bi yandan çekiyorum...
Selam kızlar nasılsınız? Kocaelıde havalar kötü ya yağmur dınmek bılmedı yaz gelmeyecek galıba buralara çok sıkıcı bır gün...
Çınar 'a bu hafta dış fırcası aldım allahım nasıl fırcalıyor gormenız lazım bır kere gosterdım alıyor elıne fırcalıyor herseyı bılıyor bunlar ya büyümüşte küçülmüşler vallahı...
bunlar karnımızda öğrenmişler herşeyi..
bizimkide acayip taklitçi
babmız nezle olmuş hapşurdukça taklit ediyo:))
Arkadaşlar nasılsınız umarırm herşey yolundadır.
Ben burda zor gönderiyorum mesajları sinir oluyorum. kimin kime ne yazdığı belli olmuyor. Nurturiaya alıştım baya kolayıma geliyor hep orda onlinenım. sizde gelsenize yaw oraya.
Bu arada size bir süpriz. Alternatifanne internet dergisinde editör oldum beeeen :)
Kitap önerilerim yayınlanacak. İlk yazımda bugün yayınlandı. Süper. Cok heyecanlıyım. Sizde takip ederseniz cok sevinirim gerçekten
Editörler
günaydın....
hayırlı olsun özlemcim..ben face de link verdiğinde takip ediyorum..sen de bizi takip et şekerim,ihmal etme burayı da..
günaydın fatoşcumHerkese günaydın
özlemcim süpersin böyle bi atak bekliyodum canım senden takipçinim
hülyacım günaydın nasıl oldu burak paşam
günaydınlar
güpgüzelll bir gün olsunn
oooo bahar temızlıgınemı gırıstınız kızlar oh ne guzel mıs gıbı olucak evler ben bu yaz yenı evıme gecıcem Allah ızın verırse Temmuz gıbı teslım edeceklermıs .Sımdıden kara kara dşünüyorum nasıl toplıcam nasıl kalkıcam bu ıslerın altından çok kafam karısık vallahı sımdı ev ıslerı var fayanslar yerler kapılar nasıl olcak nasıl yetısecem bu ıslere bıryandan da toparlan halıları yıkat koltukları yıkat uff ufff
aman iyi olsunda.götürmekte doğru ne olur ne olmaz takip edeeyecek yerler iyice bakılması lağzım..burak çok iyi fatoş teyzesi..aslında sanırım ya yara kapandı, ya da spreyden dolayı acımıyor hiç..ama devam ediyoruz ilaçlara..pazartesi kontrole götürcem,ağız bölgesi çok kolay enfeksiyon kapar demişti doktor..
ayşegül günaydınn cnm nabr kızlar nasıl
hulya nbr kız
maşallah kızçelerine diş çıkarma dönemi biizimde girdi daha 6 dişi var bu aralar huysuz ondan sanırımaman iyi olsunda.götürmekte doğru ne olur ne olmaz takip edeeyecek yerler iyice bakılması lağzım..
sağol esmacım .kızlarım iyi şükür..bu aralar defnede az mızmızlık var diş kabarrması var ama daha patlama yok bilmiyorum.çok kucakta durmak istiyo.ama genel olarak iyiler..senin paşa nasıl..benimde kırmızılar geldi lik defa zamanında:) biraz ağrım var sıkıntılı hissediyorum kendimi.bi kaç güane kadar rahatlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?