2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oooo bahar temızlıgınemı gırıstınız kızlar oh ne guzel mıs gıbı olucak evler ben bu yaz yenı evıme gecıcem Allah ızın verırse Temmuz gıbı teslım edeceklermıs .Sımdıden kara kara dşünüyorum nasıl toplıcam nasıl kalkıcam bu ıslerın altından çok kafam karısık vallahı sımdı ev ıslerı var fayanslar yerler kapılar nasıl olcak nasıl yetısecem bu ıslere bıryandan da toparlan halıları yıkat koltukları yıkat uff ufff

selam..
gülşahcık kolay gelsin..benim yapmama daha var tamizlek.defnenin odasını taşamdıkça yapmayacagım temizlik tekrar çıkacak nede olsa.
ben halı yıkama makinesini sevmiyorum ya.bendede var .of üşeniyorum resmen.su koy çek .değiştir.çok zahmetli geliyo bana valla.adamda hep der bu boşuna aldığımız şey bu oldu der
valla elimde olsada vereceim biri olsa hemen atacagm üstümden.ama en zoruda onun elektirikli süpergüsini kulanıyorum.ev temizlemek zok oluyo bana kaldır koy.off..benimkide simens.aslanda iyi ama benim gibi tembeller kulanmıyo.bende halı yıkamaya veriyorum.kanehelirede temizlikçi biri gelince sildiriyorum.ekstarada tabi kendim silerim.

çınarda diş fırcalıyo haa.amaşallah aman öğrensinler.defnede çok seviyo.o kadar ağzına çok alıyorki diş fırçasını ucu yayyılıyo valla

çogu onlinede açık gözüküyo ama kimsecikler yok.
öznurcum sende hoşgeldin.yaramazlık olmazmı yaa bebiklerdee.oo dahada artacak tabii..:)
eee sende yaklaştın işte demek yine geliyorlar haa.daha geçen geldiler ya.yaaa...

ay evet sağolsun arayı uzatmıyolar hiç:)))
eltimin doğumunada az kaldı
sonraki bahaneleride o olacak...
napalım sağlık olsun artık
bana bulaşmasınlarda gelsinler gitsinler

bunlar karnımızda öğrenmişler herşeyi..
bizimkide acayip taklitçi
babmız nezle olmuş hapşurdukça taklit ediyo:))

halı yıkama mak.BURCU cum... ihlas aura...evlenirken almıştım çok memnunum
kız valla kurudu sayılır nemli sırılsıklam yapmam ben yıkarken bi yandan yıkıyorum bi yandan çekiyorum...

AHA anneminkide ondan işte.ben kullanayım artık.

benimkide Burak'la(Hülya nın Burak ) aynı kaptan yemek yemiş olacak ki saçlarını tarıyor.
Çınar ı annene verdin mi yanınada bi kadın tuttunmu hepsi olur hiç sıkılma bana taşınmak kolay geliyor valla aynı evin içinde oda değiştirmekten daha kolay.düzenli kaldırdın mı pat pat yerleşiyor.evinizde şimdiden hayırlı olsun canım.

bunlar karnımızda öğrenmişler herşeyi..
bizimkide acayip taklitçi
babmız nezle olmuş hapşurdukça taklit ediyo:))

benimkide yalandan höksürüyor ahh hasta oldu diyorum dahada kuvvetli oksürüyor numaracııı.

burak da biri öksürünce onu taklit ediyo..

bu ara acayip köpek düşkünü oldu..binanın yanında inşaat var,oraya köpek bağlamışlar..girip çıktıkça hav hav havv havv..önceden sadece dalmaçyalıları köpekten sayıyordu,şimdi gerçeğini görünce iyice bildi köpeği :) kediyi de biliyo parkta görmüş..

aslında endişeliyim bu konuda..hayvan sevmesi güzel tabi ama..Allah korusun yaklaşır da köpek falan ısırır diye çok korkuyorum..konyada otelde çok çok tatlı bi cocuk görmüştüm ama konuşma bozukluğu vardı,babası anlatmıştı..cocuğu köpek ıssırmış, psikolojisi bozulmuş, hiç konuşamaz olmuş ..rehabilitasyonla biraz konuşmaya başlamış..cocuk yine de balkondaki kedilere yemek veriyordu..sanırım bundan çok etkilendim..

Arkadaşlar nasılsınız umarırm herşey yolundadır.
Ben burda zor gönderiyorum mesajları sinir oluyorum. kimin kime ne yazdığı belli olmuyor. Nurturiaya alıştım baya kolayıma geliyor hep orda onlinenım. sizde gelsenize yaw oraya.

Bu arada size bir süpriz. Alternatifanne internet dergisinde editör oldum beeeen :)

Kitap önerilerim yayınlanacak. İlk yazımda bugün yayınlandı. Süper. Cok heyecanlıyım. Sizde takip ederseniz cok sevinirim gerçekten

Editörler

günaydın....

hayırlı olsun özlemcim..ben face de link verdiğinde takip ediyorum..sen de bizi takip et şekerim,ihmal etme burayı da..

Herkese günaydın
özlemcim süpersin böyle bi atak bekliyodum canım senden takipçinim
hülyacım günaydın nasıl oldu burak paşam

özlem zeynep: editörlük hayırlı olsun cnm böle etkinliklerde hep başarılısın başarılarının devamını dilerim

özlem çınarın annesi yeni eviniz hayırlı olsun uğurlu gelsin cnm herşey hallolur taşıırsın yavaş yavaş toparlanırsın

hayırlı olsun özlemcin sevindim senin adına.yazmayı seviyordun zaten..sen o siteye girdimmi kendimi bulamıyorum ya nedeye basacagım bilmiyorum sık gidmedigim için sanırım ..bende orda çok yabancıyım.demek sen he onlinedesin ama buralara ugramıyorsun öylemii

günaydın....

hayırlı olsun özlemcim..ben face de link verdiğinde takip ediyorum..sen de bizi takip et şekerim,ihmal etme burayı da..

günaydın hülyacımm

Herkese günaydın
özlemcim süpersin böyle bi atak bekliyodum canım senden takipçinim
hülyacım günaydın nasıl oldu burak paşam
günaydın fatoşcum

günaydınlar

güpgüzelll bir gün olsunn

günaydın esmacım

burak çok iyi fatoş teyzesi..aslında sanırım ya yara kapandı, ya da spreyden dolayı acımıyor hiç..ama devam ediyoruz ilaçlara..pazartesi kontrole götürcem,ağız bölgesi çok kolay enfeksiyon kapar demişti doktor..

özlemcim hayırlı olsun..oh insanın kendi evi gibisi olurmu ya.ne güzel..yaparsın yaparsın..arada kadında gelir oh ne güzel.allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

aman iyi olsunda.götürmekte doğru ne olur ne olmaz takip edeeyecek yerler iyice bakılması lağzım..

ayşegül günaydınn cnm nabr kızlar nasıl
hulya nbr kız

sağol esmacım .kızlarım iyi şükür..bu aralar defnede az mızmızlık var diş kabarrması var ama daha patlama yok bilmiyorum.çok kucakta durmak istiyo.ama genel olarak iyiler..senin paşa nasıl..benimde kırmızılar geldi lik defa zamanında:) biraz ağrım var sıkıntılı hissediyorum kendimi.bi kaç güane kadar rahatlarım.

maşallah kızçelerine diş çıkarma dönemi biizimde girdi daha 6 dişi var bu aralar huysuz ondan sanırım
ameliyatı iin götürücektim doktoru aradımda burnu akıyo biraz dio olmaz mış ozaman biran önce olsun istyorum yaa kafamda büyüyo gün geçtikçe

iyi esmacım ne olsun..bugün zor geldim işe haftada 2-3 gün çalışsak sadece yetmez mi yaf..6 gün yoruluyom ben :)

zibille eğitim aldığımız yeni işimize başladık,baya uğraştıracak ama zevkli gibi..

sen nasılsın,annen ameliyat oldu mu?

ayşegül inşallah kolaylıkla çıkartır defne dişini..bizim 7 dişimiz var..duraksadık,bakalım ne zaman gelecek devamı..

sana da geçmiş olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…