günaydın demeyi unutmuşum ben bugün :)
gecikmiş bir günaydın herkeseee...
gülşah biz gelcez diye mi yapıyon kız..biz gidince sil bari,batar yine cocuklardan halı koltuklar
kızlardan haber var mı,geliyo muyuz?
Günaydın...
ayyy sabah sabah çok sinirlendimmm
bugün kanepe koltuk halı yıkıcaktım dünden niyetlendim...ev çok sıcak hemen kurur dedim
sabah ecenazı annemlere postaladım kardeşim geldi aldı...allahtan kardeşim burdayken açtım makinayı bi baktık hortumu yırtılmışş..çok sinirlendim yaaa üfff
kardeşim götürdü yapabilirse yapcak yoksa gidip yenisini alıp getiricek off yaaa
Selamlar canlarım nasılsınız pek giremiyorum işim çok 10 gün sonra rahatım
okuyorum ama yazamıyorum...öptüm hepinizi
yıldırmadı zatenn burcuu:))
durmak yok işe devamm...oyy belim kollarım koptu ama yaaa öldüm...
bitti sayılır çok şükür...mis gibi oldu oh valla ayy ne kir çıktı ama yaa oturma grubundan özellikle...ee bu eve taşındığımdan beri hiç örtülerini falan tutmamıştım bide ecoş hanım çıktı piyasaya...
ya kirlenmese bile tozdan, kaloriferden yine kirleniyo halı koltuk..silince,yıkanınca mis gibi oluyhh sen de çıkardın aradan,aklından da..neyse kısmet başka zamana belki de..cumartesi gündüz rüveyda çalışmıyo muymuş?
ben bitirdim bahar temizliğini :) halılar da silindi ama sonraki kirlenmesine yıkamaya vericem..geçen sene binada yıkamıştık,kurutması falan baya problem oldu o kadar halıyı,bu sene uğraşamıcam..
Selamlar canlarım nasılsınız pek giremiyorum işim çok 10 gün sonra rahatım
okuyorum ama yazamıyorum...öptüm hepinizi
bende hep arıyım hep arıyım dedim unutuyordum Aysegul yazmış bugün başlıyacakmış ya o yüzdende aramıyorum ilk iş günü zar zar telefonu çalmasın diye akşam ararım.kızlar zeynep işe başlamış sanırım..telefonla görüşen oldumu..nasıl gidiyor acaba..ipoş nasılmş..biriniz arayın heee....
aynen sibel şimdi açık her taraf havada fena değil...ev çok sıcak zaten...
kurudu bile halı kanepe...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?