2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bi iştah başalayacakmısın işe ama..sakin ol bacım alınır yenisi...
Kız bu ne iş sevgiis gel bacımda benimkileirde silelim olma

valla bu ara pek bi hamaratım bacım ...bahar geliyo ya ondan heralde bahar gelince canlanırım ben hep..:)
ayıp ettin yaparım benimkiler bitsin sana getiriyim makinayı yıkarım her bi köşeyi hahaha:)))

günaydın demeyi unutmuşum ben bugün :)

gecikmiş bir günaydın herkeseee...

gülşah biz gelcez diye mi yapıyon kız..biz gidince sil bari,batar yine cocuklardan halı koltuklar
kızlardan haber var mı,geliyo muyuz?

bu ara misafirim çok bacım günlerim var hep bi araya geldiler bide bahar temizliği hepsi birden çıksın aradan istedim...
haber rüveydadan var gelemicez eşimin nöbeti var dedi...hacerde eşim şehir dışına çıkabilir c.tesi dedi...yani yatıcak gibi bu iş onada canım sıkıldı biraz...bakalım gündüz yaparız olmazsa...

bu aradaaaa halınnı birini yıkadım bileee...canım kardeşim yapmış getirdi hemen kurdu gitti allah razı olsun her iş gelir elinden kuzumun...yüzümü güldürdü allahda onun yüzünü güldürsün...
ara verdim çok terledim... kanepelere başlıcam...:)

Hülya sen söylüyordun zaten Burak agumentin i içmiyor diye tabi o korku hengamede aklına gelmez.ben ceclor var çilekli 125 mg ben ondan çok memnunum rahatta içiyor tadıda güzel kaç kere dr a gittik hem bunu verdi boğazları için 2 gündede işe yarıyor.hatta bazen boğazlarından çok eminsem dr a gitmeden alıp veriyorum.dr da aynı şeyi yazıyor ama çok çok eminsem tabii.

wayy hamarat hatun işte sabah kalkmış işe koyulmuş.ufak pürüzler seni yıldıramaz yürü be koçum...
baharda benimde içim kıpır kıpır oluyor ama İstanbul'a kış yeni geldi havalar düzelsinde bende 1 kadın alıp işe koyulmam lazım yoksa 3 gün felç yatarım bu sefer koltuklarda var tek yetiştiremem.
sana kolay gelsin canım.kardişinede afferim becerikli delikanlı.

yıldırmadı zatenn burcuu:))
durmak yok işe devamm...oyy belim kollarım koptu ama yaaa öldüm...
bitti sayılır çok şükür...mis gibi oldu oh valla ayy ne kir çıktı ama yaa oturma grubundan özellikle...ee bu eve taşındığımdan beri hiç örtülerini falan tutmamıştım bide ecoş hanım çıktı piyasaya...

ya kirlenmese bile tozdan, kaloriferden yine kirleniyo halı koltuk..silince,yıkanınca mis gibi oluyhh sen de çıkardın aradan,aklından da..neyse kısmet başka zamana belki de..cumartesi gündüz rüveyda çalışmıyo muymuş?

ben bitirdim bahar temizliğini :) halılar da silindi ama sonraki kirlenmesine yıkamaya vericem..geçen sene binada yıkamıştık,kurutması falan baya problem oldu o kadar halıyı,bu sene uğraşamıcam..

bilmiyorumki onuda sormadım sorarım..:) bi şekilde buluşucaz işte mecburr özledim çünkü sıpalarıda analarınıdaa...:) ya olmadı yine akşam gelirsiniz ben osmanı postalarım anasına hahaha :)

evet yaa çok iyi oldu büyük kaygıydı benim için...ama daha okadaaarrr çok işim varki öööfff... şu baba kızın dağınıklıklarından bıktımm...beni temizlik yormuyo hiç üşenmem temizliğe ama dağınıklık mahvediyo psikolojim bozuluyo resmen ...:)

geliyim ben makinayla yıkıyım bacım kızz nasıl kir çekiyo ama çamur gibii ıyyy...

Selamlar canlarım nasılsınız pek giremiyorum işim çok 10 gün sonra rahatım
okuyorum ama yazamıyorum...öptüm hepinizi

gülşah kolay gelsin bacım..bahar temizliği çok güzel oluyo..camlar kapılar açılıyo mis gibi ohhhh...
ama bizim burası hala soğuk..içerler tam ısınmadan başlamam ben..daha soba yakıyoz o kaaa yani..
benmde toplantım olcak mayısta ozman şöyle yüzünden yaparım..sonrada dip bucak girişirim diyorum...

iyiyiz canım seni sormalı...bekliyoz 10gün sonra burdan çıkmak yok taammı...
kız facede mesajlaştığın görümcenmi..akşam kahveye çağırcaktım falan diyo..aranız iyi sanırım..bir ara limoniydi...

Son düzenleme:
kızlar zeynep işe başlamış sanırım..telefonla görüşen oldumu..nasıl gidiyor acaba..ipoş nasılmş..biriniz arayın heee....

BEN koltukları aldığımdan beri silmedim hiç.yani eylülde 4 sene olacak anneme kalırsa kim oturduki kirlendi diyor .ama bazen gözüme pis gözüküyor havalar iyi olursa bende bu cumartesi çalışıyorumda haftaya cumartesi makine ile yıkıyayım.
sen hali yıkama makinesi ile mi yıkadım bu robotlar varya temizlik robotu onunlamı.annemde temizlik robotu var müzeye koyacağız sanki ağır diye kullanmıyor.eve tanıtıma gelen kadın cekyatın tozunu çekmiştide annemlerin evden iğrenmiştik.kimisi abartı o diyor kimisi o kadar kirli doğru diyor bende onu deniyeyim , makinede kutusundan çıksında gün yüzü görsün .

iyi temiz yıkayan bir yer bulursan yıkama fabrikaları bence bi nimet.ben su basması yağ dökülmesi falan olmadığı sürece yılda 2 kere tüm evin halılarını veriyorum.bi duru nun doğum gününden önce vermiştim birde bayram öncesi verdim mi tamamdır.valla çokta pahalı değil bence bi kadın tutup yıkatsan bile su -deterjan-uğraş ki o arada kesin evinde batıyor yok yemek yap yıkayana ver,sen yıkasan ki sen zaten yıkayamazsında 2 gün hiçbiryerin tutmuyor .birde kurutacak yer olmayınca rezillik daha ucuza geliyor.bi gittiğini bi geldiğini biliyorsun iyi oluyor.

hee bende yogunum diyordum bugün sakin valla.gece duru uyumadıda bazen ciddi ciddi işte dinleniyorum.sende bitirde işlerini gel yavrum.

kızlar zeynep işe başlamış sanırım..telefonla görüşen oldumu..nasıl gidiyor acaba..ipoş nasılmş..biriniz arayın heee....
bende hep arıyım hep arıyım dedim unutuyordum Aysegul yazmış bugün başlıyacakmış ya o yüzdende aramıyorum ilk iş günü zar zar telefonu çalmasın diye akşam ararım.

aynen sibel şimdi açık her taraf havada fena değil...ev çok sıcak zaten...
kurudu bile halı kanepe...:)

yok artık senin evde rüzgar gülümü var kız nasıl kuruyacak 1 saatte.

halı yıkama mak.BURCU cum... ihlas aura...evlenirken almıştım çok memnunum
kız valla kurudu sayılır nemli sırılsıklam yapmam ben yıkarken bi yandan yıkıyorum bi yandan çekiyorum...

slmalykm kızlaaaaar nasılsınız
temizlik yapıyo herkez galiba...
kolay gelsin
bende yapıcam yarın bigün genel bi temizlik
pazartasi kaynanamlar geliyo 1,2 haftalığına
bebişler iyimi
bizimki yaramalığa yaramalık kata kata ilerliyo:18:

10 gün sonra daha rahatım valla
evet sibel görümcem evet şimdi iyiyiz bana herkes iyi be arkadaşım ben safcanayım biraz herkes yaptığını biliyor geliyor özür diliyor bende dayanamıyorum ama içinde kötülük yok biliyorumm

Selam kızlar nasılsınız? Kocaelıde havalar kötü ya yağmur dınmek bılmedı yaz gelmeyecek galıba buralara çok sıkıcı bır gün...

Çınar 'a bu hafta dış fırcası aldım allahım nasıl fırcalıyor gormenız lazım bır kere gosterdım alıyor elıne fırcalıyor herseyı bılıyor bunlar ya büyümüşte küçülmüşler vallahı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…