kurbanda da biz burda değildik,sen de keklemiştin beni..aslında 2 kez borcun var senin bana..hem gelicez diyip hamile bi insanın duygularıyla oynadın,hem de kandırdın,aynı hamile insanın duygularıyla 2. kez oynadın..artık gelmen farz oldu cicim..
kıyamam defneye inş.kolaylıkla çıkar incileri görüşürüz canım iyi akşamlardefnede iki gündür acayip mızmız oldu.hep kucak.bi bırak yere yıkıyo ortalığı çok ağlıyo.iki dişi kabarmış onun etkii sanarım.akşamda hiç uyumadı.kucagıma attı kendini kucagıma uzandı uyudu.sonrada yanımıza aldım.öyle beraber uyumuşuz..şimdide yine kcak istiyo bişeyle oyalanmıyo.
çıkıyorum ben uyutana kadar oynayayım kucagımda dursun hanfendi.
görüşürüz.iyi akşamlarr..
bencede erkek tarafının gitmesi lazım çikolata ve çiçeklerle kız evi naz evi demi amailahi hülya
kız ozaman hamile değildin bi kerem..senin duyguları çarçurmu ettim ben yoksam
kız valla istiyom gelmeyide kimse kalmadı adamın gidecegi ne diye götürecegim ben oraya..artık antepe kapı açıldı sibel..yaza sendeyim
yaww sen gelsene buraya neen beni çağırıyon bakiimm.ben büyügümm.sonracgııma biz kız tarafıyızz dimi erkekler gelir gelin görmeye..oohoo benim daha çok bahanem var
şu uşağı da bi doğurayım,biraz büyüteyim..gezmeye vercem kendimi zati
ilahi hülya
kız ozaman hamile değildin bi kerem..senin duyguları çarçurmu ettim ben yoksam
kız valla istiyom gelmeyide kimse kalmadı adamın gidecegi ne diye götürecegim ben oraya..artık antepe kapı açıldı sibel..yaza sendeyim
yaww sen gelsene buraya neen beni çağırıyon bakiimm.ben büyügümm.sonracgııma biz kız tarafıyızz dimi erkekler gelir gelin görmeye..oohoo benim daha çok bahanem var
selam kızlarr....
umarım herkes iyidir dicem ama okusuğum kadarıyla hasta olanlra ve vukuatlar varmışş:
selma ve zeynep geçmiş olsun.
eltim sibel sanada geçmiş olsun bacım: ay sonuna geliyorum bak unutma:))
adaşım, burak paşama da geçmiş olsun: nasıl olmuş o makas olayı öyle: allah korumuş valla. yeni bilgisayarınız da hayırlı olsun.
buralarda başka ayşegül, burcu var galiba: nasılsınız kızlarr???
sağol adaşım..yağmurla oyuncak kavgası ederken olmuş..makas mı oyuncak mı o da belli deil aslında..
sağol adaşım..yağmurla oyuncak kavgası ederken olmuş..makas mı oyuncak mı o da belli deil aslında..
hoşgeldin elticim nassın..ne var ne yok..bu ay sonu geliyosunuz haa gelin canım bekliyoruz herzman...
ne yapacaksınız antepte..buraya da gelin ya,uzak sayılmaz
ayşegül gelecekti,vazgeçti
mirayın dişi çıkmış mıydı ? kaç dişi var şimdi?
selacım inşallah zeynep bir an önce iyileşir..bi kurtulamadık şu kıştan
hülyacım iyiz sen nasılsın..iyimisin..
receiverı kaldırdım televizyonun üzerine koydum,doğru düzgün bişey izleyemiyorduk,düğmesinden kapatıp açıyordu ikide bir, bozulmadan kaldırdım bende televizyonun üstüne,şimdide bilgisayarın düğmesine taktı zaten yeni tamir etmişti babası kapanıp duruyor diye,bilgisayarın kasası bilgisayar masasının üzerinde zaten aşağıda da değilki daha yükseğe kaldıramam yani, off hasta ama yaramazlığına engel değil hasta olması,kapıları kapatıyor odada tek kalıyor diye bu seferde aç diye ağlıyor, o kapatıyor ben açıyorum,ışıkları açıp kapatmak istiyor koltuğun üzerine çıkıp prizlere uzanıyor abileri bu kadar yaramaz değillerdi benim çok işim var zeynoyla çokta nazlı laf söylemeye gelmiyor hemen ağlamaya başlıyor işim iş yani.....
ya burak da tv yi kapatıyor,sinir oluyorum..
birde ağlayarak bişey ister,yaparsın bu sefer de istemezağlamaya devam eder..
kızlar cidden daha çok dediğim dedik oluyo,hem de nazlı oluyo..ama böyle sevdiriyolar işte kendilerini..
kızlar nazlı oluyomuş demekki doğruymuş..
sağol canım, hoşgeldin sen nasılsın miray nasıl baban nasıl oldu iyidir inş......
sağol ayşegülüm .......
defnede iki gündür acayip mızmız oldu.hep kucak.bi bırak yere yıkıyo ortalığı çok ağlıyo.iki dişi kabarmış onun etkii sanarım.akşamda hiç uyumadı.kucagıma attı kendini kucagıma uzandı uyudu.sonrada yanımıza aldım.öyle beraber uyumuşuz..şimdide yine kcak istiyo bişeyle oyalanmıyo.
çıkıyorum ben uyutana kadar oynayayım kucagımda dursun hanfendi.
görüşürüz.iyi akşamlarr..
selam canım hoşgeldin.Biz iyiyiz valla harala güzerel yaşıyoruz.sen nasılsın miray nasıl? babiş nasıl oldu Hülyacığım.
hadi canım oyuncak boğazına girermidi ya bu ağzının içinden mi boğaz dıştan mı bu arada.dışta olsa yemesini etkilemez ama soruya bak.
boğazın içinden canım..bademciğe yakın demiştim..
şöyle olmuş yağmurun sonradan anlattığına göre.
biz önceki akşam kamyon almıştık,içinde küreği,tırmığı olan..dışarı çıktığında toprakla oynasın diye..aslında alırken de aklıma geldi şimdi bunlar kavga eder dedim..aman birisi küreği,birisi tırmığı oynasın dedim kendi kendime..yağmur "teyzem ben uslu durdum diye bu oyuncağı bana aldı" diyomuş..burak da vermemiş yağmura..yağmur da gitmiş,makası getirmiş, burağa vermiş,elinden oyuncağı almak için. velhasıl ya burak makası soktu ağzına,ya da küreğin sapını..niye didiştiler ve üstüne düştü..küreğin sapı da ağza girecek ve zarar verecek kadar var..makas mı kürek mi belli değil,yağmur mu yaptı,burak mı o da belli değil..
bu arada ant. agumendin vermişti doktor,burak kusmuş..hiç aklıma gelmedi doktora bunu kusuyo demek
receiverı kaldırdım televizyonun üzerine koydum,doğru düzgün bişey izleyemiyorduk,düğmesinden kapatıp açıyordu ikide bir, bozulmadan kaldırdım bende televizyonun üstüne,şimdide bilgisayarın düğmesine taktı zaten yeni tamir etmişti babası kapanıp duruyor diye,bilgisayarın kasası bilgisayar masasının üzerinde zaten aşağıda da değilki daha yükseğe kaldıramam yani, off hasta ama yaramazlığına engel değil hasta olması,kapıları kapatıyor odada tek kalıyor diye bu seferde aç diye ağlıyor, o kapatıyor ben açıyorum,ışıkları açıp kapatmak istiyor koltuğun üzerine çıkıp prizlere uzanıyor abileri bu kadar yaramaz değillerdi benim çok işim var zeynoyla çokta nazlı laf söylemeye gelmiyor hemen ağlamaya başlıyor işim iş yani.....
boğazın içinden canım..bademciğe yakın demiştim..
şöyle olmuş yağmurun sonradan anlattığına göre.
biz önceki akşam kamyon almıştık,içinde küreği,tırmığı olan..dışarı çıktığında toprakla oynasın diye..aslında alırken de aklıma geldi şimdi bunlar kavga eder dedim..aman birisi küreği,birisi tırmığı oynasın dedim kendi kendime..yağmur "teyzem ben uslu durdum diye bu oyuncağı bana aldı" diyomuş..burak da vermemiş yağmura..yağmur da gitmiş,makası getirmiş, burağa vermiş,elinden oyuncağı almak için. velhasıl ya burak makası soktu ağzına,ya da küreğin sapını..niye didiştiler ve üstüne düştü..küreğin sapı da ağza girecek ve zarar verecek kadar var..makas mı kürek mi belli değil,yağmur mu yaptı,burak mı o da belli değil..
bu arada ant. agumendin vermişti doktor,burak kusmuş..hiç aklıma gelmedi doktora bunu kusuyo demek
topiğimin gülleri ve onların goncaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?