valla kadınlara olsa hiç fena olmaz ya 3 gü :) canım ben 5 gün çalışıyorrum gene çok şüküriyi esmacım ne olsun..bugün zor geldim işehaftada 2-3 gün çalışsak sadece yetmez mi yaf..6 gün yoruluyom ben :)
zibille eğitim aldığımız yeni işimize başladık,baya uğraştıracak ama zevkli gibi..
sen nasılsın,annen ameliyat oldu mu?
ayşegül inşallah kolaylıkla çıkartır defne dişini..bizim 7 dişimiz var..duraksadık,bakalım ne zaman gelecek devamı..
sana da geçmiş olsun şekerim
maşallah kızçelerine diş çıkarma dönemi biizimde girdi daha 6 dişi var bu aralar huysuz ondan sanırım
ameliyatı iin götürücektim doktoru aradımda burnu akıyo biraz dio olmaz mış ozaman biran önce olsun istyorum yaa kafamda büyüyo gün geçtikçe
iyi esmacım ne olsun..bugün zor geldim işehaftada 2-3 gün çalışsak sadece yetmez mi yaf..6 gün yoruluyom ben :)
zibille eğitim aldığımız yeni işimize başladık,baya uğraştıracak ama zevkli gibi..
sen nasılsın,annen ameliyat oldu mu?
ayşegül inşallah kolaylıkla çıkartır defne dişini..bizim 7 dişimiz var..duraksadık,bakalım ne zaman gelecek devamı..
sana da geçmiş olsun şekerim
günaydın cicişler...
dün akşamüstü eşim aradı...annmle kardeşim geliyolarmış bize dedi..tabi yine beni aramak yokbu saatte nasıl iş ya bu dedim..evde de söylemesi ayıp dünden yemeğimiz vardı onu yicektik..neyse hemen çıkarttım buzluktan ayarladım bişiyler..eşim de diyo sen yaparsın bişeyler..hee dedim rahatsın yaparsın bişiylerr..neyse burda yattılar..kaynım sabah okula gitti..kayınvalideciğim burda bende bi bakıym dedim..içerde o kim kimle kaçmış ona bakıyo..pek sever kendileri birazdan gidicek sanırımmmm barıştık ya artık çıkmazlar burdan
günaydın cicişler...
dün akşamüstü eşim aradı...annmle kardeşim geliyolarmış bize dedi..tabi yine beni aramak yokbu saatte nasıl iş ya bu dedim..evde de söylemesi ayıp dünden yemeğimiz vardı onu yicektik..neyse hemen çıkarttım buzluktan ayarladım bişiyler..eşim de diyo sen yaparsın bişeyler..hee dedim rahatsın yaparsın bişiylerr..neyse burda yattılar..kaynım sabah okula gitti..kayınvalideciğim burda bende bi bakıym dedim..içerde o kim kimle kaçmış ona bakıyo..pek sever kendileri birazdan gidicek sanırımmmm barıştık ya artık çıkmazlar burdan
aynen benmkide öyle geliyooo allaaahh başından kalkmıyo tv nin..dediğin gibi bide bana anlatıyo..ayy banane ayol kim kimi dürtmüş kim kimle kaçmış..bende hııı hıı diyorum biliyo sıkıldığımı devam etmiyo..haklısın esma .bi defa aklınatakıldı.inşallah geç olsunda güç olmasın.
biz geç çıkardık ama çoguna yaklaştık bizimde 6 dşimiz var.üstten iki diş kabarmış kek gibi duruyoama patlamadıya sanırım onun bi sıkıntısı var .artık ne yapalım nazını çekiyoruz.
haftada üç gün iş olsa ahh bende başlardım:))
habersz herşeyden nefret ediyorum.emirvaki oluyo.benim kaynanada güne müge anlıyla başlıyo.valla o kanalı biliyorum ama oraya gidince hep orası açık olunca kanal 7 de ebruli diye program var akşam sanırım onunla günü itiriyo.yani ööyllee kim kaçmış.kim kayıp ona bakıyır.bizdeykende öyleydi.hatta doğumda benim yannıma gelmişti yardıma ama zeynebin odasında hep oturup onları seyretti.bi güzelde reklem olunca gelip bana anlatıyondu şu şöyle olmuş diye:))
sibelcim iyi gelcem dediği gün gelmiş
yok canım evleri 15 dk lık mesafede ama gelince hep kalırlar...görümcemde oda mutlaka kalır..iyi hadi gözün aydın gitmişler..evleri uzakmı ki,gece de kaldılar..
sibelcim utkunun gösterisi var he aferim ona
selam kızlarrr
bugün benim 3.iş günüm.biraz yol problemimiz var ama onuda zamanla aşarız heralde.ortam çok güzel sıcak karşıladılar beni hiç yabancılık çekmedim,herşey yolunda gidiyor.
işlerede yavaş yavaş adapte olmaya başlıyorum.
canım oğlum uyurken sabahları evden çıkıyorum, ben eve gittiğimde kapıda karşılıyo beni.önce bi kızıyo sonra kucağıma atlıyo.ve nerdeyse yatana kadarda inmiyo kucağımdan.bişeyler anlatıyo eliyle koluyla nasıl şımaracağını bilmiyo.oda beni çok özlüyo.eve girer girmez başlıyo üstümü açmaya hasret kalıyo tabi memeye.yatana kadar emiyo.şimdilik böyle arkadaşlar.
sizlerde neler var neler yok.zeynepde işe başlamış hayırlı olsun.onun işi ne üzeine.umarım oda memnundur ve ipek kuzuda alışır.
selam kızlarrr
bugün benim 3.iş günüm.biraz yol problemimiz var ama onuda zamanla aşarız heralde.ortam çok güzel sıcak karşıladılar beni hiç yabancılık çekmedim,herşey yolunda gidiyor.
canım oğlum uyurken sabahları evden çıkıyorum, ben eve gittiğimde kapıda karşılıyo beni.önce bi kızıyo sonra kucağıma atlıyo.ve nerdeyse yatana kadarda inmiyo kucağımdan.bişeyler anlatıyo eliyle koluyla nasıl şımaracağını bilmiyo.oda beni çok özlüyo.eve girer girmez başlıyo üstümü açmaya hasret kalıyo tabi memeye.yatana kadar emiyo.şimdilik böyle arkadaşlar.
sizlerde neler var neler yok.zeynepde işe başlamış hayırlı olsun.onun işi ne üzeine.umarım oda memnundur ve ipek kuzuda alışır.
hayırlı olsun işin cnmselam kızlarrr
aynen cnm ya süpür temizle eline lıur yiye döke saçar akşamları bazen 2 3 kez süpürgeyi açıyorum ortda zaten hiç kaldırmıyom :)pınarcım herşeyin yolunda olduguna sevindim arkadaşım..yağız daha daha güzel alışır inşallah..medende böylece sadece akşamlar emmiş olacak işte..:)
bende evimi süpürdüm.toz aldım.ya artık günlük süpermezsem olmuyo.ev berbat oluyo.bak şimdi süpürdüm defne bisküvi aldı elinevermezsen olmuylo.versen oturarak yemiyo.ne yapayım sonra temizliyorum işte..eskiden haftada bir süpürürdüm zeynepten önce.zaten ikimizde evde olmuyorku.ev kerlenmezdi bile:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?