2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla kadınlara olsa hiç fena olmaz ya 3 gü :) canım ben 5 gün çalışıyorrum gene çok şükür
annemin ameliyatı kaldı ya o gün grev varmış doktorlar yokmuş tahlil yapılmış sadece bugün sonuçları alıp doktora vericek işte
burak ı doktora götürünce yaz emi mreak ederizz

günaydın cicişler...
dün akşamüstü eşim aradı...annmle kardeşim geliyolarmış bize dedi..tabi yine beni aramak yokbu saatte nasıl iş ya bu dedim..evde de söylemesi ayıp dünden yemeğimiz vardı onu yicektik..neyse hemen çıkarttım buzluktan ayarladım bişiyler..eşim de diyo sen yaparsın bişeyler..hee dedim rahatsın yaparsın bişiylerr..neyse burda yattılar..kaynım sabah okula gitti..kayınvalideciğim burdabende bi bakıym dedim..içerde o kim kimle kaçmış ona bakıyo..pek sever kendileribirazdan gidicek sanırımmmm barıştık ya artık çıkmazlar burdan

haklısın esma .bi defa aklınatakıldı.inşallah geç olsunda güç olmasın.

biz geç çıkardık ama çoguna yaklaştık bizimde 6 dşimiz var.üstten iki diş kabarmış kek gibi duruyoama patlamadıya sanırım onun bi sıkıntısı var .artık ne yapalım nazını çekiyoruz.
haftada üç gün iş olsa ahh bende başlardım:))

habersz herşeyden nefret ediyorum.emirvaki oluyo.benim kaynanada güne müge anlıyla başlıyo.valla o kanalı biliyorum ama oraya gidince hep orası açık olunca kanal 7 de ebruli diye program var akşam sanırım onunla günü itiriyo.yani ööyllee kim kaçmış.kim kayıp ona bakıyır.bizdeykende öyleydi.hatta doğumda benim yannıma gelmişti yardıma ama zeynebin odasında hep oturup onları seyretti.bi güzelde reklem olunca gelip bana anlatıyondu şu şöyle olmuş diye:))

sibelcim iyi gelcem dediği gün gelmiş

aynen benmkide öyle geliyooo allaaahh başından kalkmıyo tv nin..dediğin gibi bide bana anlatıyo..ayy banane ayol kim kimi dürtmüş kim kimle kaçmış..bende hııı hıı diyorum biliyo sıkıldığımı devam etmiyo..
sibelcim iyi gelcem dediği gün gelmiş

he valla dedikleri gün geldiler...Allah tan dün geldiler bugün annmler gelcek..pişti olurlardı vallaa..benm adam onlar varda diyemezdi otururduk ailecek..yarın utku nun 23 nisan gösterisi var ona geliyolar annmler

heyyoooooooo kimse yokmu..
burak uyudu..utku da tv izliyo..işimde yokkkk..
gelin gariiiiiiiiiiiii.........

selam kızlarrr
bugün benim 3.iş günüm.biraz yol problemimiz var ama onuda zamanla aşarız heralde.ortam çok güzel sıcak karşıladılar beni hiç yabancılık çekmedim,herşey yolunda gidiyor.
işlerede yavaş yavaş adapte olmaya başlıyorum.
canım oğlum uyurken sabahları evden çıkıyorum, ben eve gittiğimde kapıda karşılıyo beni.önce bi kızıyo sonra kucağıma atlıyo.ve nerdeyse yatana kadarda inmiyo kucağımdan.bişeyler anlatıyo eliyle koluyla nasıl şımaracağını bilmiyo.oda beni çok özlüyo.eve girer girmez başlıyo üstümü açmaya hasret kalıyo tabi memeye.yatana kadar emiyo.şimdilik böyle arkadaşlar.
sizlerde neler var neler yok.zeynepde işe başlamış hayırlı olsun.onun işi ne üzeine.umarım oda memnundur ve ipek kuzuda alışır.

OOO arkadaşım selam , hayırlı olsun cok sevındım demıstım sana senın ıcın de yağız ıcınde güzel olacak dıye Yağızı tahmın edebılıyorum canım benım ya özlemezlermı özluyorlar tabıkı sonra yatana kadar memede

kaç kaç calsııyorsun

hayırlı olsun canım..inş 3 nüz içinde böyle daha iyi olur...bence çalışmak çok iyi oluyor..zamanla alışırsınız..

pınarcım herşeyin yolunda olduguna sevindim arkadaşım..yağız daha daha güzel alışır inşallah..medende böylece sadece akşamlar emmiş olacak işte..:)

bende evimi süpürdüm.toz aldım.ya artık günlük süpermezsem olmuyo.ev berbat oluyo.bak şimdi süpürdüm defne bisküvi aldı eline vermezsen olmuylo.versen oturarak yemiyo.ne yapayım sonra temizliyorum işte..eskiden haftada bir süpürürdüm zeynepten önce.zaten ikimizde evde olmuyorku.ev kerlenmezdi bile:))

Haklısnz arkadaslar bu 2 cı bebek olayı benı baya bır sars:97:tı cunku buyk kızm 11 yasında dedıgınız gıbı haftada bır supurmek cok bıle ına supurdukten sonra bır gun temız kalsa evım gozlerım yasarıyo sımdı ınanın oturup dus edıyom bı an once 2015 olsun akcuk cadı buysun dıye

hayırlı olsun işin cnm
oğluşta özlücek ama alışıcak sonra

aynen cnm ya süpür temizle eline lıur yiye döke saçar akşamları bazen 2 3 kez süpürgeyi açıyorum ortda zaten hiç kaldırmıyom :)

selamlaar...
temizlik yapıyorum ben de: bi bakayım miray uyumuşken dedim.

işe başlayan annecikler varmış: gözünüz aydın. çok sevindim. zamanı geldi artık.
darısı da bana ve tüm isteyenlere.. amin :))

Pınar sen işe başlıyorum diyince ben eşinin yanında başlayacaksın sanıyordum sen başka biryerde başlamışsın.hayırlı olsun canım ...
çalışma saatlerin nasıl muhasebe işimi şimdi.Eşinin yanında öğrenmektense iş başa düşünce daha güzel öğreniyorsun daha çabuk ilerlersin inşallah canım.

Temizlik yapanlarada kolay gelsin.

dün mutfağı yapmış tesisatcı nedeni bulaşık makinesinin su boşalttığı boru varya çok içerdeymiş giderin içinde yani. o yüzdendir demiş.4 yıldır aynı uzunluk giderin içinde bi anda ne olduda geri verdi anlamadım. bu seferde korkumdan dolapları yerleştirip halıyı seremiyor beklesin pazara kadar doldur boşalt sil kaldır gına geldi banane dursun öyle.

Özelmeciğim editör oldun he way be yazar arkadaşım.hayırlı olsun canım tam senlik olmuş başarılar.sık kullanılanlarıma kaydettim okurum.

Sibel kocanı ara sor bakayım anneciği ve kardeşi aramışlarmı birdaha ne zaman teşrif edeceklermiş gözlerim yollarda tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum de.
uyuzlar ya onlar varsa seni ararsa belki işim var gelmeyin dersin diye oğlunu arayıp söylüyorlar uyanıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…