2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sü çiçeği aşısını bende pazartesi yaptırdım eczaneden aldık.89 liralı ama tanıdık eczacı olunca 70 e verdi. bide 66 ya varmış aşı.ama pahalı olana avrupa diğeri yerliymiş öyle söylediler bizede.
hepatit a da 2 yaşındamı ehh iyi var zamanı.

oda olur pınarcım ınsallah gercekten yol ısı cok zor bırde senın ehlıyetınde var oh arabayı da alınca super olur senın ıcın

oda olur pınarcım ınsallah gercekten yol ısı cok zor bırde senın ehlıyetınde var oh arabayı da alınca super olur senın ıcın

valla tolga bakıyo netten bişeyler.galerici arkadaşlarınada haber vermiş.zaten bende tolgada görümcemde geliyoruz çarşıya işe.hep birlikte geliriz.çarşıya kadar tolga getirir sonra ben alır devam ederim arabayı bakalım öyle düşünüyoruz ama uygun bişeyler bulabilirsek.

iyiyim canım ne olsun calışıyorum bır yandan da buraya bakınıyorum ıste ısler cok yogun degıl bıryandan da ev ıcın netten mutfak banyo bakıyorum

oh oh bak canım.bunlar güzel hazırlıklar.herşey gönlünce olsun inşallah.ee az kaldı evin bitmesinede.

evet canım heyecanlanmaya basladık bıle bız gıttık eve gezdık suan ev odalar vs hersey hazır ınce ısler kalmıs durumda sıva boya doseme vs. ama yer olarak cok guzel hatta gorus acısı bakımından en guzel daıre dıyebılırım gıttık butun daırelerı gezdık ıcımıze sındı cok buyuk degıl ama güzel fayanslara falan baktık begendıgımız modeller var bakalım hayırlısı suan sıva yapılıyor elektrık cekımllerı falan ıste boyle arkadasım

e-5 kenarında 2 tane sıvasız ev var orasımı 3 katlı sanırım.ama yanında da yeni yapılmış evler var.benim bindiğim araba o taraftan geçiyorya bakıyorum ama tam seçemiyorum hangidi acaba.
sevindim canım içinize sinmesine.hayırlısıyla bi geçsen evine en çok sen rahat edeceksin zaten.

hayırlı olsun canım gule gule oturun
banada dua et bızımde bı evımız olsun

Yok canım e -5 kenarında degıl kaskala ınerken polıs lojmanlarının orda durak var o duraktan gozukuyor pembe ve kahve yenı bınalar var onundede bızım bınalar var ıkı tane beyaz ytong doseme durakdan gecerken gozukuyor

mm tamam anladım orayı da görmüştüm.bizim yeni yapılan tokinin hizasında gibi kalıyor hatta.bu akşam dönerken o tarafa oturayımda bakayım arkadaşım evinize

su çicegini bizde haftaya yaptıracagız
rota virüs bizde iki dozdu onuda 4 ve 6 aylıkken yaptırdık ve bitti.
hepatit a 2 ve 2,5 yaşta

hee..ya bazen yolculak yapmak çok sıkıcı oluyo.valiz topla yorlaştir.yıka ütüle.off.

tubacım senin içini çalışmak iyi olacagını düşünüyorsan hiç durma tabi.zaten havalar düzelir civcivde rahat bırakmış olursun.hastada olmaz.hem dışarıda çıkarırlar iyi olur yani.

shine toplu bi geçmiş olsun canım size.

kızlar gözümü korkutmayın ya, şurda 2 ay sonra işi bırakacağım ve 4 ay sonra 2 minik cocuğa bakıyor olacağım..

dur kız gözün korkmasın.ilk zamanlarda biraz zor oluyo ama sonra kendini bi progmanmaş gib ihissdiyorsun herşey lyoluna iriyo.mesela banada şimdi bi üçünçü covuk olsa asla bakalam gibi geliyo .ama oda olsa onada adapte oluruz dimi..

fatoşcum benimki daha şurda 20 gün falan oluyo düzenli süt içeli.şükür ben gce en fazla 120cc veriyorum.ne yapayım çok iyi bile iiyo 30 cc doen 120 ye çıktık sen düşün nasıl iyi oldugunu.şimdilem midesi küçük oldugu uçin karnını doyuruyo..ama aras için iyi tabi..yediklerine göre degişiyo o gürki içtiklyeri bazende 100cc anca içiyo.

oo tebrikler fatoşcum.olsun bi yerden başlamışsın işte.öyle böyle büyüyecek dimi.ne dersi vercen ögrenciyeiyi etmşsin senin içinde değişiklik olur.hem bilgilerinde pekişir.

pınarcım inşallah gönlünüze göre olur canım arkadaşım.senin için şöyle iyi fiyatı olan sizi yormayacak inşallah bi arabanız olur.iyi fikir..kız bende olsam dayanamam.oyyy..ama bari allahtan bahar geliyo o yönden şanslısın bari..yürsüsende spor olur ama kışş olunca ıyy zor olur yaa.

özlemcim saol canım devam etçem inşallah...diyicem diycem unutuyom yeni eviniz ahyırlı olsun rabbim huzurla oturmayı nasip etsin arkadaişım ...
Ayşegül ilk okul çocuğu aklına gelen her ders işte canım gördükleri bütün dersler..ödevlerine yardımcı olcam...

sormadım cnm ama bu gidişimde sorucam ya geçse bari.kötü görünüyo

çok sağol cnmadaşım insan üzülüyo ister istemez amatabiki önce sağlık gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…