2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sormadım cnm ama bu gidişimde sorucam ya geçse bari.kötü görünüyo

çok sağol cnmadaşım insan üzülüyo ister istemez amatabiki önce sağlık gerisi boş

canım benım sende zayıflıktan dertlısın dımı benımde aynı hergelen bakmıyomsun cocga bu cocuk nıye zayıf dıyor dun yıne agladım sınrımden elımden gelenı yapıyorum ma almıyor ıste kılo ne yapayım dedım ben ac bırakıyorum kotu anneyım delırtıler benı
sabah dayının esıyle kaynama gellmıs bırının cocgu anlatıyordu yemgem kaynanamda dıyor kılolu mu oda ıyı oyle kılolu degıl ama dıger cocukları cok sısman dedı
bende lafı soktum kılolu olunca saglıklı saıyorlar cocukları obez olmus umurlarında degıl dıye
oda haklısn fılna dedı kaynanamda mor oldu o delı edıyor basta benı
bıde en cok nıye kızıyorum bılıyomusn dıyo kı babasıda boyleydı herkes bakmıyormusn derdı bende uzulur aglardım dıyor sımdı aynısını nıye bana yapıyorsun o zaman sen bakmıyormuydun cocguna

ınan cok dertlyım bu konuda yemegınce ogluma bagırdım bugun sonrada uzuldum hep bu kendını bılmez ınsanların yuzunden onu sucu ne ama ıste gelde anlattttt

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar çok saolun iyi ki varsınız babam iyi çok şükür allahıma binlerce şükür durumu günden güne iyileşiyor bugün daha iyiydi inş toparlar en kısa zamanda allahım herkese iyilikler versin

ŞUBATIN MELEKLERİ VE TÜM DÜNYA ÇOCUKLARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız ? bütün çocuklarımızın çocuk bayramı kutlu olsun bugun AVM lerde şenlık olur bızde Çınarı da alıp gıdelım dıyoruz bugun onların bayramı nede olsa...

Fatmacım AMİN teşekkür ederım canım ...

günaydınnn..

cocuklarımızın 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsuuunnnnnnnnnnnnn ben bile heyecanlıyım bana noluyosa..hava çok kapalı,burağı babam okula götürecekti güzel olsaydı..

Nasılsın bacım bende öyle ne kadar büyüsemde içimdeki çocuk hiç büyümüyor her bayram bi tuaf oluyorum zayıflama topiğine bi baksana resim koydum bak bakım fark varmı

günaydın..eskiden bizim bayramımzın olan.bugünnde yarınlarımız, evlatlarımızın bayramı kutlu olsun.
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

her 23 nisanda hava böyle oluyor.çocuklar o kadar hazırlık yapıyor ama şu havaya bak.seneye bende oğlumu gösteri izlemeye götürücem.
bugün evdeyim sabahdan beri oğlumla hasret gideriyoruz.uyuttumda bende dinleneyim dedim biraz.
2 makina çamaşır yıkadım.1 makina daha var ama asacak yer kalmadı.artık onlarıda yarına yıkarım.
yağızın ve kendimizin nevresimlerimizi değiştirdim.off 2 güne bütün işleri sığdırmak zorunda kalıyor insan.kociş bugünde çalışıyor evde olsa bizde dışarı çıkardık.belki yarın gideriz bi yerlere.
herkes nerde gezmeklerdemisiniz hııı...

bizim pazar ilk defa evde geçiyo.eh koca mesaide olunca bizde eve tıkındık.zaten havada iyi değil.soguk rüzgarr.off bi dışarı çıkıp iki dolandık geldik kızlarla..
dünde fura agittik kızları eğlendirdik.defnede pek begendi gülücügü eksik olmadı.zeynep o gün sürekli bugün benim bayramım deyip durdu.ha bide hediye istedi bizden bayramda hediye istiyorum diye:9 işini biliyo..eh seslenmedik bizde...

bende bu pazarı temizlikle geçirdim henüz tam anlamıyla oturtamadım ev işi ve dinlenme olayını.
ee zeynep kız haklı onun bayramı hediyesiz olmaz.fırsatlarıda nasıl değerlendiriyor akıl bıdık

günaydınlarr..
yağmurr..sogukk..yine bizle..((

günaydın ayşegülcüm.buralarda fena soğuk esintili.

burdada hava kapalı ama çok soğuk yok ..benimd ehafta sonu ilk dersimi verdim izmirde...güzel geçti...dün gecede gezmeye gittik kuzene kayınvalidemlere güzeldi yani iyi hafta olsun hepiciğimize inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Kocaelı yıne kasvetlı yıne soguk yıne kapalı ... Haftasonu soğuk olduğu ıcın kımseler bırsey yapamadı galıba artık seneye götürürüz çocukları hem ozaman daha ıyı anlarlar..

Gecen hafta kendıme bel yastıgı sıparıs vermısdım gelmıs cok belım agrıyor butun gun oturuyoruz masa basında koltuk cok rahatsız dı belım bosta kalıyordu sımdı süper oldu herkese tavsıye ederım arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…