2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tekrar bennnn...
evet kızlar şimdilik herşey yolunda gidiyor.yağızda alıştı sayılır.akşamları hep kucağımda ama olsun ikimizde çok özlüyoruz birbirimizi.
c.tesi normalde burada mesai 3e kadarmış.ben patronla konuştum çocuklu personele c.tesi izin dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam.
eşimin abiside yanımızdaydı oda zaten şirketin muhasebecisi. bi çocuk daha yapsa cumalarıda izin verirmisin dedi.
yarın tatil oğlumla dolu dolu 2 gün geçiricem çok mutluyum.

burcucum kuzenine çok geçmiş olsun.işte dr da iş bitmiyo.iyisini bulmak lazım.yazık ne kadar ağzrı çekmiştir kimbilir.
ayşegülcüm sende mesaiden dolayı gidemiyomuşsun adanaya oh oh sevindim senin adınada.
sevilirem baban rahatsızmış çok geçmiş olsun.
özlemcim seni ve çınarı özledim.öp paşayı yerime.

Pınarcım cok sevındım arkadasım ne guzel ohh cumartesılerı ızın super keske bızede oyle olsa ama nerdeeee cumartesı devam 12 ye kadar Allahtan bunada şükr ne yapalım .

Bızde sızı ozledık çperım teyzesı Çınarı da sende Yağızı öppp ..

canım benim tekar hayırlı olsun. beklediğine değdi çok şükür. allah daim etsin.

duru kuşuma ve kuzenine geçmiş olsun burcucum. valla dr lara güven kalmadı: verilmiş sadakanız varmış. acil şifalar diliyorumm...

canım benim çok geçmiş olsunn. allah acil şifalar versinn.

hafta sonu adanaya gitmiyoruz.fazla meseiye kaldılar..çok sinirli geldi eve mesai var gidemeyecegiz diye.bende hay allahh.neyse sağlık olsun didim

ayy sen ne çok üzülmüşsündür şimdiii.

valla iyiki grevdelermiş.röntgeni anlamayan bir dr ve bu devlet hastanesinde.boşuna ödeniyor şu sigorta paraları adamlardan hizmet bile alamıyoruz ama takır takır her ay prim yatırıyoruz.

çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi.açık kalp ameliyatı ise çok zor oluyor ağır bir ameliyat geçmiş olsun canım.

sağol canım.

sormadın mı de a neden oluyormuş pekmezde vermemişsin.demir ilacınıda 1 aydır vermiyorsan niye geçmiyor acaba.hoş değiştirecek bu dişleri ama olsun rahatsız edici.

hafta sonu adanaya gitmiyoruz.fazla meseiye kaldılar..çok sinirli geldi eve mesai var gidemeyecegiz diye.bende hay allahh.neyse sağlık olsun didim
wahhh wahh sende çok üzülmüşsündür.

sağolasın canım .ay süper valla çoçuklulara iş yok he Ay böyle iyi patronlara bayılıyorum.

vay be patrona bak..helal olsun.

ben de yarın sabah çalışmak istemiyorum,burakla,yağmuru okullarda yapılan etkinliklere götürmek istiyorum..ellerine de bayrak..öğleden sonraya bişey kalmaz,üfff

neyse ellerimizde bayrakla,balonla öğleden sonra avm ye gidicez artık..vardır belki oralarda cocuklara göre bi etkinlik..tabi hava güzel olursa..

evet kızlar çok üzüldüm biliyo sevindigimi çünkü erken gitmeyelim deyip duruyordum..ama mesai olmasada zaten havalar çok kötü yine gidemeyecektik.burda berbat yaa sanki akşam oldu.ıyy

mesaiyi ikiye böymüşler buda pazar günü çalışacak.aslında iyi oldu cumartesi tam bize kaldı.bizde anca vmye gideriz.inşallah güzel bi etkinlik bulsukta gitsek..bakalık bi yarın olsun..bişeyler yapalım diyorum..olmadı eglence merkezine götürüp eğlendirelim dimi:)

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız ? Küçük hanımlar ve küçük beylerde iyidir inşallah.
Ahmet 6 diş birden cıkarıyor . cok zor bir dönemdeyiz.Gözlerindeki kayıklık için tekrar doktora götürdüm yalancı Şaşılık dedi . Ağzı acık uyuyordu ve birazda hırıltısı vardı onun içinde kulak burun bogaz doktoruna götürdüm geniz eti varmış 3 yaşında ameliyat dedi .
Kendim içinde fizik doktoruna cıktıım l4 l5 diskinde kayma varmış ve belde düşleşme fizik tedavi önerdi ama malesef gidemem şimdi belki daha sonra.

Kızlar ben size şu paralı aşıları soracagım hepatit a , su cicegi , rota virüsü aşısı bunları attıranınız varmı varsa ücretleri nedir ?
Ben sordum rota virüsüne 140 küsür su cicegi 55 hepatit a 85 civarı fiyat verdiler .

BURCU geçmiş olsun canım durumada kuzeninede...
SEVİL babacına geçmişler olsun...
PINAR oh şanslısın kız ne iyi olmuş valla bende bulsam c.tesi pazar olmucak bi iş inşşş
AYŞEGÜL ne ballısın kız ohh senin adına çok sevindim...

bizde bi anneannemize gittik geldik evdeyiz

Selam kızlar nabersiniz
Ben bu aralar çok yorgunum bir türlü burayada bakamıyorum .Oğluş yine eski günlerine döndü geceleri uyumuyor .Ne kahvaltı yapıyor ne akşama kadar bişey yiyor .Sürekli parka gidelim dışarı çıkalım istiyor .Havalarda çok berbat hep yağışlı .Günlerimiz evin içinde yemek kavgası ile ortalık toparlamayla ev işiyle ve paşayla oyun oynamayla geçiyor .Çok yorgun hissediyorum kendimi galiba benimde artık çalışmam lazım .Aşırı derecede bunalımdayım yaaaa

TUĞBAcım yavaş yavaş dökülüyoruz demii...çok zor valla dahada büyüdükçe ve yazda geliyo sanırım işimiz daha zorlaşacak allah yardımcımız olsun...

tugbacım hep aynı sorun bizdede var .Değişiklik istiyor insan.severek yaptıgımız sey cocugumuzla oyun oynamak bile sıkıcı gelebiliyor bazen. Yazın bol bol dışarıya cıkıp dolaşırsınız efeyle.

TUĞBAcım yavaş yavaş dökülüyoruz demii...çok zor valla dahada büyüdükçe ve yazda geliyo sanırım işimiz daha zorlaşacak allah yardımcımız olsun...

Öyle galiba canım :18: Halbuki çocukları çok sevdiğim ve evlenince hemen çocuğum olmasını istediğim halde bazen kendi çocuğuma dayanamıyorum .Sinirlerim kaldırmıyor galiba çalışmamak bana yaramıyor düşünüyorumda belki işe girsem herşey daha iyi olacak .Çünkü hergün evde olunca hep tepemde oluyor ben onunla oynamazsam oyuncakların yüzüne bakmıyor .Dışarı çıkmak istiyor şöyle netin başına oturunca yaygara kopuyor .Kendime ayıracağım zamanın yok onun uyuduğu zamanlar hep evişi oluyor her evde olduğu gibi . Yakında kocam beni boşayacak hem çok sinirliyim hemde bakımsızım diye şu halimle cadılara benziyorum valla :78:

tugbacım hep aynı sorun bizdede var .Değişiklik istiyor insan.severek yaptıgımız sey cocugumuzla oyun oynamak bile sıkıcı gelebiliyor bazen. Yazın bol bol dışarıya cıkıp dolaşırsınız efeyle.

Evet canım tek isteğim havalar birazda olsun düzelsin artık .Yada ben kendime göre bir iş bulup çalışayım yoksa oynatacağım yakında :95:

annelik başka çocukları sevmek başka tabiki çok seviyoruz ama bazen sınırları zorlyolar bu bi gerçek...verdiğin tepkiler çok normal aynısıı bizim evdede yaşanıyo bi çok evde olduğu gibi...ben uyuyunca iş bile yapamıyorum ses çıkmasın uyanmasın diye...ancak anneme bırakırsam iş yapıyorum...sürekli kucak kucağa dip dibeyiz...çookk iyi nalıyorum seni..

Katılıyorum canım sana .Ah iyiki annelerimiz var benimki biraz uzak ama arada geldiğinde bende dinleniyorum valla .Biz nasıl büyüdük acaba bizde mi böyleydik ben mi çok sabırsızım diye düşünmeden edemiyorum .Gerçekten anne olunca insan kendi annesinin kıymetini anlıyor .

shine toplu bi geçmiş olsun canım size.

kızlar gözümü korkutmayın ya, şurda 2 ay sonra işi bırakacağım ve 4 ay sonra 2 minik cocuğa bakıyor olacağım..

canım benim allahım kolaylık versin şu dönemde kilosu için üzülme canım ya inan hiç bişi olmaz dile kolay annelik işte arasta hala 10 kilo ama inan düşünmüyom ben onun güçlü kuvvetli sağlıklı olduğunu biliyorum böle düşün adaşım

canım yhadi hayırlı olsun çok iyi şartları alışacaksın canım ya ağlama zor ama bak bugün dahaiymiş bizi unutma sensiz olmaz buralar
2,5 yılda 2 kez topiği açıyor günaydııııııınnnnnnnn

canım duruma geçmiş olsun hep bu helangirli havalardan kuzeninede çok geçmiş olsun allahım doktorva doktorcuk var ayşegülün dediği gibi kimlere emanetiz...allahım iylerle karşılaştırsın her şer gibi görünende hayır da oluyo ya didem a.ss çabuk gel aramıza

bende gece çok veriyom acıkmasın diye 220 225 bazen 180 bazen 120 içiyodefen kaç cc içiyo canım
slm kızlar nasılsınız?

pek giremiyorum herşey yolundadır umarım..

akşama misafirim var kahvaltı edip işlere girişeceğim ömür izin verirse tabi..

öpüyorum hepinizi..
kolay gelsin seçilcim ev işi noldu satabildinizmi canım
canım seninde yeni işin hayırlı olsun oo çok iymiş sen istedin bi gözl allah verdi iki göz
canım geçmiş olsun sanada yavrunada evet yalancı şaşılık oluyomuş geçiyomuş ama emeliyat olur kolay diyolar acil şifalar...
benim annemde yakın olsun
canım ya sen bi toparlıyamadın kendini üzülüyom sana valla
kesinlikle bazen çok kzııyorum arasa ama bi gülüşü var içimi eritiyo sinir minierkalmıyo sevgileri olmasa zati bakılacak gibi değiller ama iyiki avrlar çok şükür

bzide bugün oğlumla kuzenlerinin 23 nisan etkinliğini izlemeye gittik okadar güzeldiki bahsetmiştim eltimin ikizleri var diye ana okuluna gidiyolar ece köylü kızı oldu egede şehir zübbesi dağlar kızı reyhanı oynadaılar...
arsımın yavrularımızın ikinci bayramı ilkine gidemedik ama artıok her kuttlamaya katılcaz...
dönüşte yeni bi yer açıldı burda çift bağcılar dişye oraya gittim alış veriş yaptım açılıştan dolayı indirim avrdı aldım bişiler prima 56 tılı 16.90 sana aldım aktif bebek normalde 22.
yolda arkadaşla karşılaştık daha yeni tanıştık bi kaç ay oldu kahve içelim dedei...gittim çocuğu varmış okula giden ona ders vercem ben kızkende veriyodum ..öğrencim oldu yani haftada 4 saat fiyatı çok cüiz ama olsun saatini5 tlye vercem haftada 20 tl 4 saate bi değişiklik olur iyi olur yarın başlıycaz...bziden haberler böyle ama zayıflıyınca adam akıllı bi işe geircem inşallah bende bakalım...

geçmiş olsun canım.Özlem varya bizim Kocaelinden onun oğlunada hem yalancı göz kayması dediler hemde geniz eti var dediler bi an bunları hatırlıyorum oldum.çok çok geçmiş olsun Ahmet e de sanada.

rota virürü bebekken yapılıyordu ya.3 doz halinde ama 2-5-7 aylık gibi flan 18 ayından sonra tek doz da mı yapılıyormuş.

du çiçeği aşısı 15. ayına kadar yapılıyor diye biliyorum geç kalma sonra.geçen ay yaptırdık biz 85 mi ne asıyı ezcaneden aldık özel dr a da muayene ücreti 25 tl verdik aşısınıda dr yaptı.ama Didem yazmıştı su çiçeğinde 2 fiyat varmış 2 farklı aşı yani.benimki pahalı olandandı diğeri senin dediğin fiyat olabilir.hepatit A 2 yaşında getir o özel aşı yine dışardan alırsın dedi.

Fatoş iyi yapmışsınız vall Aras a da değişiklik olmuştur ertafla bol abi abla olunca eminim çok hoşuna gitmiştir.

Geçmiş olsun dilekleriniz içinde sağolun kızlar.

kızlar ara ara girip bakabiliyorum.
gerçi odam ayrı ama ne bileyim birden giren olur diye pek açmıyorum.
evet ya sevdim patronlarımı inşallah daha da iyi anlaşıcaz.zaten küçük patron eşimin ve abisinin arkadaşı.büyük patron biraz otoriter ama oda iyi.yağızdan 1 gün büyük oğlu var.getirmişti dün sevdim benimle odamın kapısından cee oynadı.oğlum geldi o an aklıma ahh yavrum yaa..

fatoş sevindim senin adınada bi yerden başlamak lazım değilmi.iyi olmuş şu ders işi senin için.
burcu valla demek böyle iyi patronlarda varmış.odamdaki eksiklikler sabah bi geliyorum tamamlanmış.mesela çekmecem yoktu, kırtasiye malzemelerim eksikti çıkarken söyledim sabah geldiğimde hepsi tamamdı
bide bi araba alsak daha iyi olacak.eşimin planları arasında var.bana çok üzülüyo tüm aile. çok erken evden çıkıyorum geç geliyorum diye.alırsak ben arabayla gelirim işe daha kolay olur hem.
bakalım artık hayırlısı diyorum.zamanla oda olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…