Fatma Esmanın oğlu Emir Kağan'ında dişinde lekelenme olmuştu ferro yu kesince geçti.sende 1 hafta kadar dene istersen.muhtemelen demir ilacından dolayı.
Pınar-Zeynep sevindim işlerinizin iyi olmasına kolay gelsin.
Sibel demek Pazar görümceciğine gidiyorsun he bol bol hasret giderin.
Günaydın kızlar nasılsınız ? kocaelı yıne kasvetlı yıne soguk yıne sonbahar dan kalma bır gun gıbı ne zaman duzelecek bılmıyorum...
PINAR VE ZEYNEP tekrar hayırlı olsun arkadaşlar ıkınız ıcınde cok sevındım pıtırcıklarda alısacaklar bu duruma daha da güzel olcak hersey emin olun herşey onlar için ...
Fatmacım Çınarında üst dişlerınde var lekeler sıyah sıyah ama gıtmıyor dıgerlerınde yok ılk o ust dıslerı cıkmısdı Cınarın erkende cıkarttı ya acaba ondanmı dıyordum ama bıberon çürüğü denıyormus ılk zamanlar sütüne pekmez koyuyordum bıberona ondanmış sonra kestım dıgerlerınde yok
zeynep-pınar bacılar işlerinizde kolaylıkar diliyorum..heryeyin yolunda olmasınada sevindim..
burcu geçmiş olsun bacım.havalar düzelmiyo bi türlü.bi iyi bi kötü.bizde şaşırdık bazen bi giydiriyorum çok oldu diyip geri çıkartıyorum..valla korkuorum bende hasta olacaklarn diye(
hımm bi yerden başka bi soağlık ocağına aldırılabiliyormuymuş.bilmiyordum.iyi etmişsin yanındakini seçerek.kuzeninide çok geçmiş olsun..allah korumuş..her okuyan maalesef doktor olamiyo işte..işini iyi bilen birini bulmak zor oldu.kimlere emanetiz ya rabbi..
sevilcim çok geçmiş olsun.acil şifalar olsun..
hülyacım bende gece iyi yapıyorum sütünü gece uyanmasın diye.burak arada yapıyorsa acıkmıştır tabi.
kızlar selammmm
uzunca zamandır giremiyodum malum dün işe başladım.
şimdilik herşey güzel gidiyor,dün biraz zor du evden ağlayarak çıktım ama bugün biraz daha rahattım. ipeğe gelince bütün gün güzel ama eve gelince kucağımdan inmiyor,bu ara geceleri yanımda yatıyor yine,ağlıyor sürekli falan. aramızda yatması beni rahatsız etmiyor bende çok özlüyorum arayı kapatıyoruz.
johnson & johnson da medical departmanında müşteri ilişkileri ve operasyon yetkilisi olarak başladım. haftanın 5 günü sabah 8,30 akşam 17,30 mesai saatleri,hafta sonu yok. mesai nadiren olabiliyormuş. iş yeri karşı yakada ama servis var 17,30 da çıkıp 18,15 te evde oluyorum akşamları.
şimdilik herşey yolunda,şu aralar pek giremem işten dolayı ama iş yerinde bi arkadaş gidicek haftaya cuma,bütün işlerini bana devrediyor o yüzden ne kaparsam kar,düzeni oturtayım öğlen saatleri girer bakarım yine arada.
bizde haberler böyle velhasıl herşey yolunda bende yavaş yavaş adapte oluyorum yeni düzene...
tekrar girmeye çalışıcam fırsat bulunca hepinizi çooook öpüyorum
Duru nezle oldu sabah kadar oda oda gezdik.uykusu var ama mızırdıyor uyuyamıyor odadan çıkalım diyor belliki ağrısıda vardı boğazlarıda şişiyor,ateşida oldu sabah karşı.ateş için fitil koydum.Sabahta annemlerde iburamin cold vardı onu verdim hemen uyudu.şimdide yeni iburamin aldımbenim evdede dursun diye2 ay öncede böyle olmuştu iburamin iyi gelmişti sabahta kendi aile hekimime uğradım (ben iş yerinin ordaki sağlık ocagına aldırdım aile hekimliğimi) sordum ver dedi ilerlemesin iburamin iyi dedi bende aldım.bakalım bu sefer işe yarayacakmı.
Didemle konuştum sabah selamı var.masası çok ortadaymış herkes görüyor açamıyorum 10-15 güne masa yerim değişecek o zaman gelirim dedi yoğunmuşta.
bu arada ne anlatıcam size fethiye deki halamın kızı (15 yaşında) okulda merdivenlerden düşmüş öğretmenleride devlet hastanesine götürmüş kırık diyip alçıya almışlar.salı günüde babası aynı hastaneye kontrol e götürmüş dr lar grevdeydi ya ordan çıkmışlar özele gitmişler bi film çekmişlerdi topuk kırılmış denilen yerin üstünde 4 cm kemikler arası açık ve daha üstündede çatlak.hemen tomografi evet filmdeki doğru.apar topar ameliyata almışlar platin takılmış.Allah korusun devlet hastanesinde aynı dr olsaydı belki salak adam anlamıyacak ve iyi diyip yollayacaktı,yeri bi su topladımı sakat kalırdı.Allahtan dr lar grev yapmış.her şer dediğinde hayır var derler ya valla doğruymuş.uyuz eniştemde çoçuk bacağını kırdı diye habire laf atıyormuş düz yolda yürüyemiyor dikkat etmiyor diye.şimdide bol bol sadaka veriyormuş çok korkmuş tabii.kırığın olsa bile 1 dr a inanmıyacakmışsın dr dr gezmek lazım.
günaydın kızlar bayağıdır giremedim babam kalp ameliyatı oldu salı günüapar topar şok olduk şimdi iyi çok şükür araya gidip geliyorum gündüzleri gece ben kalamıyorum malum çocuklardan dolayı bari gündüz gideyim diyorum iremi okula bırakıp gidiyorum gecede annemler bende yemekti falan hiç giremedim bayağıdır yaramaz bi durum yoktur inş geçmişe bakamadım
hafta sonu adanaya gitmiyoruz.fazla meseiye kaldılar..çok sinirli geldi eve mesai var gidemeyecegiz diye.bende hay allahh.neyse sağlık olsun didim
Canım günaydın çok geçmış olsun duruya da halanın kızınada herşeyde bır hayır vardır derler ya ıyıkıde grevdelermıs gercekten genc yasta Allah korumuş ınsallah bır an once ıyılesır canım ...
günaydın kızlar bayağıdır giremedim babam kalp ameliyatı oldu salı günüapar topar şok olduk şimdi iyi çok şükür araya gidip geliyorum gündüzleri gece ben kalamıyorum malum çocuklardan dolayı bari gündüz gideyim diyorum iremi okula bırakıp gidiyorum gecede annemler bende yemekti falan hiç giremedim bayağıdır yaramaz bi durum yoktur inş geçmişe bakamadım
burcu geçmiş olsun canım,hem duruya hem de kuzenine..erken farketmişler çok şükür..
burak da bu gece 1 saat ağladı,niye bilmiyorum ama yatmadan sütünü az içmişti,heralde doymadı,tekrar yaptım,yarım biberon içti..bi süre sonra mızırdaya mızırdaya uyudu..
sevilcim geçmiş olsun babana..
doğru söylüyosun ayşegülcüm napalım sağlıklı olsunlar demekten başka çare yok.
cnm ben demir ilacını bırakalı 1 ay oluyo ama geçmedi hala.
duruma çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun cnm
bu arada herkese hayırlı cumalar
wahhh wahh sende çok üzülmüşsündür.hafta sonu adanaya gitmiyoruz.fazla meseiye kaldılar..çok sinirli geldi eve mesai var gidemeyecegiz diye.bende hay allahh.neyse sağlık olsun didim
tekrar bennnn...
evet kızlar şimdilik herşey yolunda gidiyor.yağızda alıştı sayılır.akşamları hep kucağımda ama olsun ikimizde çok özlüyoruz birbirimizi.
c.tesi normalde burada mesai 3e kadarmış.ben patronla konuştum çocuklu personele c.tesi izin dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam.
eşimin abiside yanımızdaydı oda zaten şirketin muhasebecisi. bi çocuk daha yapsa cumalarıda izin verirmisin dedi.
yarın tatil oğlumla dolu dolu 2 gün geçiricem çok mutluyum.
burcucum kuzenine çok geçmiş olsun.işte dr da iş bitmiyo.iyisini bulmak lazım.yazık ne kadar ağzrı çekmiştir kimbilir.
ayşegülcüm sende mesaiden dolayı gidemiyomuşsun adanaya oh oh sevindim senin adınada.
sevilirem baban rahatsızmış çok geçmiş olsun.
özlemcim seni ve çınarı özledim.öp paşayı yerime.
Selam kızlar nabersiniz
Ben bu aralar çok yorgunum bir türlü burayada bakamıyorum .Oğluş yine eski günlerine döndü geceleri uyumuyor .Ne kahvaltı yapıyor ne akşama kadar bişey yiyor .Sürekli parka gidelim dışarı çıkalım istiyor .Havalarda çok berbat hep yağışlı .Günlerimiz evin içinde yemek kavgası ile ortalık toparlamayla ev işiyle ve paşayla oyun oynamayla geçiyor .Çok yorgun hissediyorum kendimi galiba benimde artık çalışmam lazım .Aşırı derecede bunalımdayım yaaaa
TUĞBAcım yavaş yavaş dökülüyoruz demii...çok zor valla dahada büyüdükçe ve yazda geliyo sanırım işimiz daha zorlaşacak allah yardımcımız olsun...
tugbacım hep aynı sorun bizdede var .Değişiklik istiyor insan.severek yaptıgımız sey cocugumuzla oyun oynamak bile sıkıcı gelebiliyor bazen. Yazın bol bol dışarıya cıkıp dolaşırsınız efeyle.
annelik başka çocukları sevmek başka tabiki çok seviyoruz ama bazen sınırları zorlyolar bu bi gerçek...verdiğin tepkiler çok normal aynısıı bizim evdede yaşanıyo bi çok evde olduğu gibi...ben uyuyunca iş bile yapamıyorum ses çıkmasın uyanmasın diye...ancak anneme bırakırsam iş yapıyorum...sürekli kucak kucağa dip dibeyiz...çookk iyi nalıyorum seni..
canım benim allahım kolaylık versin şu dönemde kilosu için üzülme canım ya inan hiç bişi olmaz dile kolay annelik işte arasta hala 10 kilo ama inan düşünmüyom ben onun güçlü kuvvetli sağlıklı olduğunu biliyorum böle düşün adaşımselam kızlar buraları tenhalaşmış iice.bende çok sık gelemiyorum.benim kuzu boyuna diş patlatıyo yeterr die bağırcam artık çok mızmız paçamda sürekli geceleride berbat geçiyo.sayamadım kaç dişi oldu.zaten yemiyo böle olunca iice fena.yakında buhar olup uçucak çok üzülüyorum çok.
bizim üstteki dört dişimiz lekeli ya o nasıl geçicek yada geçicekmi.sizn kuzularda oldumu.demir ilacı yaptı sanırım.
yeni işe başlıyan arkadaşlarım hayırlı olsun işleriniz
canım yhadi hayırlı olsun çok iyi şartları alışacaksın canım ya ağlama zor ama bak bugün dahaiymiş bizi unutma sensiz olmaz buralarkızlar selammmm
uzunca zamandır giremiyodum malum dün işe başladım.
şimdilik herşey güzel gidiyor,dün biraz zor du evden ağlayarak çıktım ama bugün biraz daha rahattım. ipeğe gelince bütün gün güzel ama eve gelince kucağımdan inmiyor,bu ara geceleri yanımda yatıyor yine,ağlıyor sürekli falan. aramızda yatması beni rahatsız etmiyor bende çok özlüyorum arayı kapatıyoruz.
johnson & johnson da medical departmanında müşteri ilişkileri ve operasyon yetkilisi olarak başladım. haftanın 5 günü sabah 8,30 akşam 17,30 mesai saatleri,hafta sonu yok. mesai nadiren olabiliyormuş. iş yeri karşı yakada ama servis var 17,30 da çıkıp 18,15 te evde oluyorum akşamları.
şimdilik herşey yolunda,şu aralar pek giremem işten dolayı ama iş yerinde bi arkadaş gidicek haftaya cuma,bütün işlerini bana devrediyor o yüzden ne kaparsam kar,düzeni oturtayım öğlen saatleri girer bakarım yine arada.
bizde haberler böyle velhasıl herşey yolunda bende yavaş yavaş adapte oluyorum yeni düzene...
tekrar girmeye çalışıcam fırsat bulunca hepinizi çooook öpüyorum
2,5 yılda 2 kez topiği açıyor günaydııııııınnnnnnnn
canım duruma geçmiş olsun hep bu helangirli havalardan kuzeninede çok geçmiş olsun allahım doktorva doktorcuk var ayşegülün dediği gibi kimlere emanetiz...allahım iylerle karşılaştırsın her şer gibi görünende hayır da oluyo ya didem a.ss çabuk gel aramızaDuru nezle oldu sabah kadar oda oda gezdik.uykusu var ama mızırdıyor uyuyamıyor odadan çıkalım diyor belliki ağrısıda vardı boğazlarıda şişiyor,ateşida oldu sabah karşı.ateş için fitil koydum.Sabahta annemlerde iburamin cold vardı onu verdim hemen uyudu.şimdide yeni iburamin aldımbenim evdede dursun diye2 ay öncede böyle olmuştu iburamin iyi gelmişti sabahta kendi aile hekimime uğradım (ben iş yerinin ordaki sağlık ocagına aldırdım aile hekimliğimi) sordum ver dedi ilerlemesin iburamin iyi dedi bende aldım.bakalım bu sefer işe yarayacakmı.
Didemle konuştum sabah selamı var.masası çok ortadaymış herkes görüyor açamıyorum 10-15 güne masa yerim değişecek o zaman gelirim dedi yoğunmuşta.
bu arada ne anlatıcam size fethiye deki halamın kızı (15 yaşında) okulda merdivenlerden düşmüş öğretmenleride devlet hastanesine götürmüş kırık diyip alçıya almışlar.salı günüde babası aynı hastaneye kontrol e götürmüş dr lar grevdeydi ya ordan çıkmışlar özele gitmişler bi film çekmişlerdi topuk kırılmış denilen yerin üstünde 4 cm kemikler arası açık ve daha üstündede çatlak.hemen tomografi evet filmdeki doğru.apar topar ameliyata almışlar platin takılmış.Allah korusun devlet hastanesinde aynı dr olsaydı belki salak adam anlamıyacak ve iyi diyip yollayacaktı,yeri bi su topladımı sakat kalırdı.Allahtan dr lar grev yapmış.her şer dediğinde hayır var derler ya valla doğruymuş.uyuz eniştemde çoçuk bacağını kırdı diye habire laf atıyormuş düz yolda yürüyemiyor dikkat etmiyor diye.şimdide bol bol sadaka veriyormuş çok korkmuş tabii.kırığın olsa bile 1 dr a inanmıyacakmışsın dr dr gezmek lazım.
bende gece çok veriyom acıkmasın diye 220 225 bazen 180 bazen 120 içiyodefen kaç cc içiyo canımzeynep-pınar bacılar işlerinizde kolaylıkar diliyorum..heryeyin yolunda olmasınada sevindim..
burcu geçmiş olsun bacım.havalar düzelmiyo bi türlü.bi iyi bi kötü.bizde şaşırdık bazen bi giydiriyorum çok oldu diyip geri çıkartıyorum..valla korkuorum bende hasta olacaklarn diye(
hımm bi yerden başka bi soağlık ocağına aldırılabiliyormuymuş.bilmiyordum.iyi etmişsin yanındakini seçerek.kuzeninide çok geçmiş olsun..allah korumuş..her okuyan maalesef doktor olamiyo işte..işini iyi bilen birini bulmak zor oldu.kimlere emanetiz ya rabbi..
sevilcim çok geçmiş olsun.acil şifalar olsun..
hülyacım bende gece iyi yapıyorum sütünü gece uyanmasın diye.burak arada yapıyorsa acıkmıştır tabi.
kolay gelsin seçilcim ev işi noldu satabildinizmi canımslm kızlar nasılsınız?
pek giremiyorum herşey yolundadır umarım..
akşama misafirim var kahvaltı edip işlere girişeceğim ömür izin verirse tabi..
öpüyorum hepinizi..
canım seninde yeni işin hayırlı olsun oo çok iymiş sen istedin bi gözl allah verdi iki göztekrar bennnn...
evet kızlar şimdilik herşey yolunda gidiyor.yağızda alıştı sayılır.akşamları hep kucağımda ama olsun ikimizde çok özlüyoruz birbirimizi.
c.tesi normalde burada mesai 3e kadarmış.ben patronla konuştum çocuklu personele c.tesi izin dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam.
eşimin abiside yanımızdaydı oda zaten şirketin muhasebecisi. bi çocuk daha yapsa cumalarıda izin verirmisin dedi.
yarın tatil oğlumla dolu dolu 2 gün geçiricem çok mutluyum.
burcucum kuzenine çok geçmiş olsun.işte dr da iş bitmiyo.iyisini bulmak lazım.yazık ne kadar ağzrı çekmiştir kimbilir.
ayşegülcüm sende mesaiden dolayı gidemiyomuşsun adanaya oh oh sevindim senin adınada.
sevilirem baban rahatsızmış çok geçmiş olsun.
özlemcim seni ve çınarı özledim.öp paşayı yerime.
canım geçmiş olsun sanada yavrunada evet yalancı şaşılık oluyomuş geçiyomuş ama emeliyat olur kolay diyolar acil şifalar...Slm kızlar nasılsınız ? Küçük hanımlar ve küçük beylerde iyidir inşallah.
Ahmet 6 diş birden cıkarıyor . cok zor bir dönemdeyiz.Gözlerindeki kayıklık için tekrar doktora götürdüm yalancı Şaşılık dedi . Ağzı acık uyuyordu ve birazda hırıltısı vardı onun içinde kulak burun bogaz doktoruna götürdüm geniz eti varmış 3 yaşında ameliyat dedi .
Kendim içinde fizik doktoruna cıktıım l4 l5 diskinde kayma varmış ve belde düşleşme fizik tedavi önerdi ama malesef gidemem şimdi belki daha sonra.
Kızlar ben size şu paralı aşıları soracagım hepatit a , su cicegi , rota virüsü aşısı bunları attıranınız varmı varsa ücretleri nedir ?
Ben sordum rota virüsüne 140 küsür su cicegi 55 hepatit a 85 civarı fiyat verdiler .
benim annemde yakın olsunBURCU geçmiş olsun canım durumada kuzeninede...
SEVİL babacına geçmişler olsun...
PINAR oh şanslısın kız ne iyi olmuş valla bende bulsam c.tesi pazar olmucak bi iş inşşş
AYŞEGÜL ne ballısın kız ohh senin adına çok sevindim...
bizde bi anneannemize gittik geldik evdeyiz
canım ya sen bi toparlıyamadın kendini üzülüyom sana vallaSelam kızlar nabersiniz
Ben bu aralar çok yorgunum bir türlü burayada bakamıyorum .Oğluş yine eski günlerine döndü geceleri uyumuyor .Ne kahvaltı yapıyor ne akşama kadar bişey yiyor .Sürekli parka gidelim dışarı çıkalım istiyor .Havalarda çok berbat hep yağışlı .Günlerimiz evin içinde yemek kavgası ile ortalık toparlamayla ev işiyle ve paşayla oyun oynamayla geçiyor .Çok yorgun hissediyorum kendimi galiba benimde artık çalışmam lazım .Aşırı derecede bunalımdayım yaaaa
kesinlikle bazen çok kzııyorum arasa ama bi gülüşü var içimi eritiyo sinir minierkalmıyo sevgileri olmasa zati bakılacak gibi değiller ama iyiki avrlar çok şükürannelik başka çocukları sevmek başka tabiki çok seviyoruz ama bazen sınırları zorlyolar bu bi gerçek...verdiğin tepkiler çok normal aynısıı bizim evdede yaşanıyo bi çok evde olduğu gibi...ben uyuyunca iş bile yapamıyorum ses çıkmasın uyanmasın diye...ancak anneme bırakırsam iş yapıyorum...sürekli kucak kucağa dip dibeyiz...çookk iyi nalıyorum seni..
Slm kızlar nasılsınız ? Küçük hanımlar ve küçük beylerde iyidir inşallah.
Ahmet 6 diş birden cıkarıyor . cok zor bir dönemdeyiz.Gözlerindeki kayıklık için tekrar doktora götürdüm yalancı Şaşılık dedi . Ağzı acık uyuyordu ve birazda hırıltısı vardı onun içinde kulak burun bogaz doktoruna götürdüm geniz eti varmış 3 yaşında ameliyat dedi .
Kendim içinde fizik doktoruna cıktıım l4 l5 diskinde kayma varmış ve belde düşleşme fizik tedavi önerdi ama malesef gidemem şimdi belki daha sonra.
Kızlar ben size şu paralı aşıları soracagım hepatit a , su cicegi , rota virüsü aşısı bunları attıranınız varmı varsa ücretleri nedir ?
Ben sordum rota virüsüne 140 küsür su cicegi 55 hepatit a 85 civarı fiyat verdiler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?