iyi geceler kizlar gecmis olsun zeynepcim ozge de 2 gundur kabiz ama zeytin yagi suruyom bekliyom hemen cikariyo ikina ikina yavrum ya tas gibi olmus vala poposu kizariyo daha cok kucuk popolari birde kabiz vala allah yardimcimiz olsun hepimizin anca simdi bu topigi bulaildim ozge uyudu bende uzanicam yoksa zombi olucam gece gece birde himoriyit problemim cikti benimde ya tolete gidince kaniyo doktor persembe gelicek soylicem acaba tedavi eterden dogumdan sonra ipliklere bisimi oldu
bitanesi ayçın perdahçı nasılsınız arkadaşlar
sağol fatoşcum sen nasılsın aras bey nasıl biz de iyiyiz kuzuyla dün akşam misafir vardı biraz kalabalıktık öykü uyuyamadı ama misafirler gittikten sonra altını değiştirdim emzirdim bi uyudu sabah 4 e kadar ALLAHIm inşaallah uyku düzenimiz oturur yaa:Saruboceq:
merhabalar bende Şubat 9 annesiyim bi meleğim oldu:)
havvacım belli bi süre sonra geçiyo çizgi azalarak merak etme benim kızda öyle olduydu oğlanda çizgi falan çıkmadı nedense
canım saol teyzesi valla öle olacak galiba senin cimcime az sanki ikisine baş rol verip bi filimde oynatsak bari havacımkız fatoş maşallah aras'a tam da türk filmlerindeki jönler gibi bakmış ha...çok can yakacak senin bu oğlan
anladım canım uzakmılızgünaydın havvacım kolay gelsin sana:)
seferihisar tarafındayım fatoşcum ben...
zamanla geçiyomuş canım benim azaldıya kızlar bi şey sorcam.. Hamileyken karında oluşan kahverengi çizgi ne zaman kaybolacak... Fikri olan var mı?
merhabalar bende şubat 9 annesiyim bi meleğim oldu:)
cellwe kwşkw bir foto olsaydı ben pek anlamadım
biz gazı çok zor çıkartıyoruz çok uğraşıyoruz
papatya gece emzirince gazını çıkarmasak olur muymuş? doktor öyle mi söyledi?
herkese günaydın bugün dgüzel bir gün evişi yaptım arasla ilk yalnız kaldığımızda bende rüveyda gibi hep ağlıyodum sanıyodumki hep başında durcam hiç yanından ayrılamıycam ev işi yapamıycam yemek yapamıycam kendime bakamıycam en önemlisi arasa bakamıycam az ağlamadım ama şükür zamanla gerçekten oturuyor rayına valla ev işide yapılıyo kerndine vakitte kalıyo misler gibi bebeişlerede bakılıyo allaha şükür gerçekten bir bebişe en iyi annesi bakıyo ay yalnız kaldım çenem düştü..
iki gündür diyom arasın gazı neden arttı ben grip olup üşütünce yavruma direk gaz olarak geçti çok dikkat etmemiz gerekiyo allahtan çabuk atlattım.öpüyorum sizi biri beni sustursun.sempatiksalakcinni
sağol fatoşcum sen nasılsın aras bey nasıl biz de iyiyiz kuzuyla dün akşam misafir vardı biraz kalabalıktık öykü uyuyamadı ama misafirler gittikten sonra altını değiştirdim emzirdim bi uyudu sabah 4 e kadar ALLAHIm inşaallah uyku düzenimiz oturur yaa:Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar...Herkes iyidir umarım.
Zeynepçim hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz.
Bizim de bugün kontrolümüz var. İnşallah doğum kilomuzu geçmişizdir. Beslenme yetersizliğinden geri kalmıştı kilomuz biraz.
Yarın da kalça usg si var. Bi de aşı...
Ayy Ne çok şey var ya... Sayarken yoruldum...
Ya kızlar bi şey sorcam.. Hamileyken karında oluşan kahverengi çizgi ne zaman kaybolacak... Fİkri olan var mı?
ben dogdugundan beri gece hiç gaz çıkarmadım.doktorda gazı olmadıgını bildigi için gece ugraşma dedi.emzir.uyuyorsa boynunu yüksekte tutu.ister yumuşuk bi yastık.dedi.zetan ben ana kucagında uyuyo gcede biraz yukarı kaldırıyorum ana kucagını öyle uyuyo....bence bi dene istersen bakalım ne olacak..
Grip geçmiş ne güzel.alan bi daha olmasın.zaten havalarda düzeliyo ahatlarız artık...
Aras çok güzel çıkmış.hakkaten yanakları dolgur dogun çıkmış.maşallah o ne bakış öleee....
Inşallah canım aminnn
iyiz canım sago.kız kac gündür yazcam bi türlü yazamadım.ya esra çook güzel druruyo.na tatlı şey.ya bi resmini koysana bi bakalım...merak etme iyidir kilosu......ikinci ay daha fazla üç aşı var.. Ayyy ne edecegiz..
O çizgi iki kızımdada oldu zamanla gidiyo.bide sık duş almak dahada hızlı gitmesine neden oluyo ben elimle yada şu keseler varya onla üstüne sürterim biraz biraz gidiyo...
Hoşgeldin canım aramıza..sende katıl bize...
İnşallah canım ya hamileyken bu kadar çirkin değildi. Şimdi karnıma bakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?