2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah ömür versin güle güle büyüt bebeğini..
Başlarda benim sütümde öyleydi. Doğumdan sonra 5. günde tam olarak geldi sütüm.
Ama zamanla arttı. Sakın moralini bozma stres çok etkiliyor azda olsa sütün bebeğine çok faydalı, üzülmeden severek emzir. Daha 14 gün olmuş bebeğinin çeneside kuvvetlenecek zamanla. Bebeğin emdikçe artacak inşallah sütün.a.s.

ha gayret daha yeni bebek.emdikce kuvvetlenir daha çenesi.daha sütte artar.pompadan daha kuvvetliler bence pompaya güvenip sütüm az deme.

maşallah canım kocaman oluyorlar hakkaten.2.aşımız derken ne oldun.sen bir aylık oldun dimi.1.ay sadece bir aşı var oda hepatit b aşısı.evet ikinci ay üç aşı var.biri özel ikinisi saglık ocagında.....

selam canım.ben zeyneptede böyleydim bundada doktora götürmeden bi gün önce muhakkak yıkır götürürüm ne olur ne olmaz.hem mis gibi olsun dimi.bende aşı oldugunda ertesi günü yıkamam .her öneme karşı...

geçmiş olsun inşallah bu aparatla iyileşirde cerrahi müdaheleye gerek kalmaz

Canım geçmiş olsun tekrar. İnşallah ameliyata gerek kalmaz da düzelir miniğimiz..

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de aynısıını yaşadım. Canım sakın canını sıkma. Ben de senin gibiydim. Yüksek moral dinlenme ve yemeklerine dikkat ettiğinde artıyo. Tahşn helvası, bol yeşillik, bulgur pilavı, etli yemekler, hümana çay iç bol bol. Bi de gündev4 lt su mutlaka. Ben bi de 1 yemek kaşığı tane rezene ile 1 yemek kaşığı tane kimyonu karştırıp üstüne kaynak su döküyorum. 5 dk sonra süzüp içebildiğim kadar içiyorum. Hem gazı olmuyo hem de süt artıyo. Biz 1 aylık olduk 1 haftadır bollaştı sütüm. Düşün. Dediğim gibi kendine stres yapmamn önemli

Maşallah Tubacım ya... Biz de bugün 1 aylık olduk. doğum kilosu 3610 du şimdi 3930.
Yavrum anca toplayabildi kendini. 13 günlükken 2900 dü.

Ayşegülcüm teşekkür ederiz... Resim eklemeyi bilmiyorum ben. Ama profilime ekleyeyim...

canım sen doktor kime gidiyorsun

zeynepcim geçmiş olsun.inşallah düzelirde operasyona gerek kalmaz canım.kıyamam ben ona çok küçük daha.opuyorumnanaktan

tesekkurler kızlar hepınıze opuyorumnanaktan

bızım kuzucuklar aynı gun mu dogdu kız bızımkıde 8 subatta dogdu 2.kontrolumuz 8 nısanda kaydirigubbakcemile5
oy masallah yerım ben onu yerım sempatiksalakcinni
canım sen doktor kime gidiyorsun
canım bahcelıevlerde cocuk doktorumuz semra akkuş akman. ozel muayenehane hastane de degıl. cerrah olarak ta yıne bahcelıevler medıcal park ta cocuk cerrahı dr alı bey e gıttık bugun tavsıye uzerıne. oda cok ıyı bı doktordu gozum tuttu kendısını yanı.

cnm benim de aynı sorunum var 2.gunden beri mama destekli gidiyoruz mecburen sarılık olduk. bugun 32 gunluguz ilk zamanlarda toplam 2 gogusten 10 cc fln cıkardı suan 30-40 cıkıyor ama tabii oda yetmiyor emziriyorum ardından mama veriyorum valla artması icin denemedigim sey kalmadı biraz yapıyla alakalı galiba evet zamanla biraz artıyor ama oyle daha da artarmı bilmiyirum insallah senin artar cnm gene de emzirmekten vazgecme..

Canım bizim kuzucuk 28 ocakta doğdu.Çok isterdim gününü doldursaydı da 8 şubatta doğsaydı.. Ayşegül ile aynıyız biz..
Verem aşısı özel getiriliyor aynı günde vuruluyormuş ebemiz 8 nisana gün verdi 2 bebek daha varmış üçünün aşısını beraber getirteceklermiş ondan yani..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…