kızlar süt sorunu yaşayan var mı aranızda. sütüm çok çok az geliyor. öle olunca emmek istemiyo. zorla emziriyorum. çok zor geçiyor emzirme saatleri.sanki emziriyorum yinede aynı ölçüde mama yemeye devam. 14 günüm geçti doğumdan bu yana. hala artar diye uğraşıyorum. uzun uzun sağıyorum. o zamn ancak 30 cc çıkıyor :)
ha gayret daha yeni bebek.emdikce kuvvetlenir daha çenesi.daha sütte artar.pompadan daha kuvvetliler bence pompaya güvenip sütüm az deme.kızlar süt sorunu yaşayan var mı aranızda. sütüm çok çok az geliyor. öle olunca emmek istemiyo. zorla emziriyorum. çok zor geçiyor emzirme saatleri.sanki emziriyorum yinede aynı ölçüde mama yemeye devam. 14 günüm geçti doğumdan bu yana. hala artar diye uğraşıyorum. uzun uzun sağıyorum. o zamn ancak 30 cc çıkıyor :)
herkese selam bol sütlü bol uykulu hiç gazsız bir gün diliyorum hepimizeyerimseniben
bizde bugün sağlık ocağına gittik 2.aşımızı olmaya onuda atlattık çok şükür ama bir dahaki ay 3 tane yapılacakmış hemşire öyle dedieyvahedigeldismile nasıl dayanacaksa minicik kuzum
hastaneden çıktığımızda kilomuz 3250 boyumuz 51 cmdi şimdiki kilomuz 4.5 boyumuzda 53 cm olmuş
gün gün büyüyorlar ama bana hala minnacık geliyor kuzum :asigim:
selam canım.ben zeyneptede böyleydim bundada doktora götürmeden bi gün önce muhakkak yıkır götürürüm ne olur ne olmaz.hem mis gibi olsun dimi.bende aşı oldugunda ertesi günü yıkamam .her öneme karşı...Maşallah canım kuzucuğuna. Güzel kilo almış. Nazar değmesin.
Ya evet 3 tane aşı yapacaklarmış. Biz 8 nisanda yaptıracağız. 2 si koldan biri bacaktan demişti ebe. akannehirBirde aşıya getirmeden bir gün önce yıkayacakmışız bebişlerimizi aşı olunca 3 gün yıkanmazmış..
Nasıl dayanacaklar bilmiyorum canım şifa olsun inşallah kuzularımıza..:Saruboceq:
kızlar bız geldık doktordan. ıpekte cıddı bı popo darlıgı varmıs. anatomık bıseymıs dogustan yanı. henuz cok kucuk oldugu ıcın cerrahı bısey yapmak ıstemedı doktor. bı aparat aldırdı medıkal malzemeler satan yerden. boyle 10 cm uzunlugunda metal ucu hafıf egımlı uzun bı cubuk gıbı bısey. gunde 2 kere vazelıne surup onu popo delıgınden çentik olan yere kadar ucu assagı gelıcek sekılde sokucam. doktor gosterdı nasıl yapıldıgını. gunde 2 kere yapıcaz.3-4 hafta ıcınde popo normal acıklıgı ulasmazsa o zaman cerrahı ıslem yapıcak...
kızlar bız geldık doktordan. ıpekte cıddı bı popo darlıgı varmıs. anatomık bıseymıs dogustan yanı. henuz cok kucuk oldugu ıcın cerrahı bısey yapmak ıstemedı doktor. bı aparat aldırdı medıkal malzemeler satan yerden. boyle 10 cm uzunlugunda metal ucu hafıf egımlı uzun bı cubuk gıbı bısey. gunde 2 kere vazelıne surup onu popo delıgınden çentik olan yere kadar ucu assagı gelıcek sekılde sokucam. doktor gosterdı nasıl yapıldıgını. gunde 2 kere yapıcaz.3-4 hafta ıcınde popo normal acıklıgı ulasmazsa o zaman cerrahı ıslem yapıcak...
kızlar süt sorunu yaşayan var mı aranızda. sütüm çok çok az geliyor. öle olunca emmek istemiyo. zorla emziriyorum. çok zor geçiyor emzirme saatleri.sanki emziriyorum yinede aynı ölçüde mama yemeye devam. 14 günüm geçti doğumdan bu yana. hala artar diye uğraşıyorum. uzun uzun sağıyorum. o zamn ancak 30 cc çıkıyor :)
herkese selam bol sütlü bol uykulu hiç gazsız bir gün diliyorum hepimizeyerimseniben
bizde bugün sağlık ocağına gittik 2.aşımızı olmaya onuda atlattık çok şükür ama bir dahaki ay 3 tane yapılacakmış hemşire öyle dedieyvahedigeldismile nasıl dayanacaksa minicik kuzum
hastaneden çıktığımızda kilomuz 3250 boyumuz 51 cmdi şimdiki kilomuz 4.5 boyumuzda 53 cm olmuş
iyiz canım sago.kız kac gündür yazcam bi türlü yazamadım.ya esra çook güzel druruyo.na tatlı şey.ya bi resmini koysana bi bakalım...merak etme iyidir kilosu......ikinci ay daha fazla üç aşı var.. ayyy ne edec
tesekkurler kızlar... doktor kendısı nasıl yapılcagını gostermek ıcın bı soktu cubugu bızımkı ne war ne yok cıkardı ıcı bosaldı resmen. doktorun onlugu elı kolu heryerı battı adamcagızın :1shok:
zehracım ıpek kabız degıl hatta cok sulu kakası ama popo delıgı o kadar kapalı ve dar kı onu bıle zor yapıyor...
resmen 3 gunluk kakasını yaptı bugun yawrum ya nasıl rahatlamıssa saatlerdır uyuyo...
kızlar tickerim ilerlemiyo bi bakarmısınz....
Ayşegülcüm teşekkür ederiz... Resim eklemeyi bilmiyorum ben. Ama profilime ekleyeyim...
kızlar tickerim ilerlemiyo bi bakarmısınz....
bızım kuzucuklar aynı gun mu dogdu kız bızımkıde 8 subatta dogdu 2.kontrolumuz 8 nısanda kaydirigubbakcemile5Maşallah canım kuzucuğuna. Güzel kilo almış. Nazar değmesin.
Ya evet 3 tane aşı yapacaklarmış. Biz 8 nisanda yaptıracağız. 2 si koldan biri bacaktan demişti ebe. akannehirBirde aşıya getirmeden bir gün önce yıkayacakmışız bebişlerimizi aşı olunca 3 gün yıkanmazmış..
Nasıl dayanacaklar bilmiyorum canım şifa olsun inşallah kuzularımıza..:Saruboceq:
oy masallah yerım ben onu yerım sempatiksalakcinniherkese selam bol sütlü bol uykulu hiç gazsız bir gün diliyorum hepimizeyerimseniben
canım bahcelıevlerde cocuk doktorumuz semra akkuş akman. ozel muayenehane hastane de degıl. cerrah olarak ta yıne bahcelıevler medıcal park ta cocuk cerrahı dr alı bey e gıttık bugun tavsıye uzerıne. oda cok ıyı bı doktordu gozum tuttu kendısını yanı.canım sen doktor kime gidiyorsun
tesekkurler kızlar hepınıze opuyorumnanaktan
bızım kuzucuklar aynı gun mu dogdu kız bızımkıde 8 subatta dogdu 2.kontrolumuz 8 nısanda kaydirigubbakcemile5
oy masallah yerım ben onu yerım sempatiksalakcinni
canım bahcelıevlerde cocuk doktorumuz semra akkuş akman. ozel muayenehane hastane de degıl. cerrah olarak ta yıne bahcelıevler medıcal park ta cocuk cerrahı dr alı bey e gıttık bugun tavsıye uzerıne. oda cok ıyı bı doktordu gozum tuttu kendısını yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?