havva teyzesi çok teşekkür ederiz canım bir sen görmüssün yazdıklarımı bizi kimse tınlamıyo nedense neyse
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
bugün dr kontrolümüz vardı herşey yolunda gitti düzelme varmış yatmasına gerek yok dedi dr teyzemiz.
ilaçlarına devam edicez tabi haftaya salı tekrar kontrole gidicez.
özlemide akşam arıycam umarım çınarda en kısa zamanda iyileşir döner evine.
tpiğimizin tüm hasta bebişlerine geçmiş olsun..
bizde dün acile gittik ağlamasından hiç bişeyi yok idrarına kadar baktılar kulaktada ööle bağıracak bişey yokmuş zaten ilcı var kullanıyoz. doymuyo heralde mamasının cc fazlalaştırdım bugün iyi..
kızlar herkes iyidir umarım giremiyorum pek
Selam arkadaşlar, sütü az olanlar sakın vazgecmeyin süt zamanla emdikce cogalıyor. Ben humana steel tea, helva, ananas suları ictim ama encok iyi gelen klasik etinin bebe biskuvisi oldu. oturup kalkıp ondan yiyorum. simdi Doruk un emme zamanı gelince gogsumden süt akıyor. ama ilk baslarda bende aynı problemleri yaşadım. sakın vazgecmeyin. bebekler doymassa arada 30 cclik takviyelerde yapabilirsiniz. bizde sarılık olduk diye ben arada yine veriyorum az az nadiren mama....
ısırgan otu poset cayı arıfoğlunun var için 10 gun kullanın faydasını goreceksınız gunde bır poset sonra 10 gun ara verın sonra bır 10 gun daha kullanın cok faydası var cok bırde mutlaka maltana dıye bır ıcecek var ülkerın onuda ıcın
migrosta ve tansasta var 1,50 kurus ınanın degıyor vıtamalt tarzında bır ıcecek ama tadı fılan guzel ananslı olanı aldım ıkıtane denemek ıcın hafta sonu goguslerım her 2 saatte doldu tastı:)
bırde kuru mayayı denecem bakalım bır su bardagına 1tatlı kasıgı atıp erıtıp ıcıyorsun gunde bır kez meyve suyunada atılıp ıcılebılırın esıme soyluyorum her markete gıttıgınde hepde unutuyor erkek işte aklına gelmıyormus bır gun oğlusumu babaya bırakıp ben gıdecem markete ancak ozaman alırım deneyen arkadslar cok memnunlar
Günaydın, hayırlı cumalar herkese...
herkese hayırlı cumalar
offf offf bızımkıde oyle...kımı arkadasların duzene gırmıs uykuları bızım nerde gıremı bılmemde:) allah yardıcımmız olsun uykum gozumden akıyor oğlum cın gıbı bakıyor
bak cadıya sen... ıns zamanla alısır canım.Dr. Browns kullanıyorum canım ben de. Başka bi marka denemedim hiç.
Ah Zeynepçim neler yaptım almadı zilli.
aaaa kurtçum aşkolsun kım gormuyo tınlamıyo bakıyım senı gozumden kacmıs olabılır ben senı gormemmı yawrum benım opuyorumnanaktanhavva teyzesi çok teşekkür ederiz canım bir sen görmüssün yazdıklarımı bizi kimse tınlamıyo nedense neyse
ah canım ya cok buyuk gecmıs olsun neysekı duzelmeye baslamıs bak yagız...hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
bugün dr kontrolümüz vardı herşey yolunda gitti düzelme varmış yatmasına gerek yok dedi dr teyzemiz.
ilaçlarına devam edicez tabi haftaya salı tekrar kontrole gidicez.
özlemide akşam arıycam umarım çınarda en kısa zamanda iyileşir döner evine.
gecmıs olsun tatlım cok. senın kız tam adı gıbı nazlıtpiğimizin tüm hasta bebişlerine geçmiş olsun..
bizde dün acile gittik ağlamasından hiç bişeyi yok idrarına kadar baktılar kulaktada ööle bağıracak bişey yokmuş zaten ilcı var kullanıyoz. doymuyo heralde mamasının cc fazlalaştırdım bugün iyi..
kızlar herkes iyidir umarım giremiyorum pek
petıboru bende duydum. ben sureklı yıyorum cok severım caya batırıp batırıp yıyorum...Selam arkadaşlar, sütü az olanlar sakın vazgecmeyin süt zamanla emdikce cogalıyor. Ben humana steel tea, helva, ananas suları ictim ama encok iyi gelen klasik etinin bebe biskuvisi oldu. oturup kalkıp ondan yiyorum. simdi Doruk un emme zamanı gelince gogsumden süt akıyor. ama ilk baslarda bende aynı problemleri yaşadım. sakın vazgecmeyin. bebekler doymassa arada 30 cclik takviyelerde yapabilirsiniz. bizde sarılık olduk diye ben arada yine veriyorum az az nadiren mama....
selam canımm hosgeldınGünaydın, hayırlı cumalar herkese...
merhaba hosgeldınherkese hayırlı cumalar
canım wallahı bu bebelerın hepsı bı hoş... sen sutunu mumkun oldugunca ver olmadı mama takvıyesı yap ama sutunu alsın asıl onemlı olan o.selam kızlar herkes iyimi.. alıntı yapmayı beceremiyom fatoş mevlüdünüzü allah kabul etsin...
zeynep haklısın süt meselesinde ama benim başıma gelene ne demeli sütüm var akıyo bebişim emiyo fakat kilo almıyo ve doymuyo çok zor kızlar allah hepimize bol süt versin :))))
cok gecmıs olsun ben 1 tanesıne zor yetırıyorum Allah yardımcın olsun...hayırlı cumalar herkese bu aralar yıne cok yogunum kızlar tek çocuk hiç çocukmuş valla.ıkı cocuklu olmak ne kadarda zor,kızım ateslendı dunden berı
bır onunla ugrasıyorum bı bebekle ugrasıyorum.şimdi oglanı uyuttum kızımıda yedırdım ılacını verdım yatırdımda bende bı nefes aldım valla
Zeynepçim benim de merak ettiğim o. Gerçi benim kanamam devam ediyo... O yüzden yaklaşmıyoz ama Tahminimce uzun süre ara verildiği için olabilir
kızlar malum olayı sormuşsunuz ben söyleyiyim..
ikiside geçerli.hem çok ara verdigimiz için.
hemde sezeryanla daha daralıyo ondanda can acıo
benim zeynodan sonra kolay adapte olmuştum canım acımamaıştı fkat bu çok farklı oldu şimdiden diyeyim ikinci sezeryanla kanallar müthiş dercede daralıyo.kız yeni gelin gibi oldum vallaaklinialirimsmile..ilk deneme canım çok acıdı .sagolsun devam etmedik bıraktık.eşim sen ne zaman hazır hissedersen o azaman olsun dedi.iyede hazırlanmakla olmuyo ..malesef deneyerek aşılacak.bir kaç gün sonra denemek istiyorum hazır degilim ama böyle olmaz dedim.ikinci denemede herşey yoluna girdi şükür.bide kuru olarak lişki yaşamayın iyice canınız yanır.canlarım..
cumaanız mübarek olsun taze anneler
biz birazdab aşıya gitcez ya
valla çok ağlayacak kesin aklım çıkıyor
selam kızlar herkes iyimi.. alıntı yapmayı beceremiyom fatoş mevlüdünüzü allah kabul etsin...
zeynep haklısın süt meselesinde ama benim başıma gelene ne demeli sütüm var akıyo bebişim emiyo fakat kilo almıyo ve doymuyo çok zor kızlar allah hepimize bol süt versin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?