2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ısırgan otu poset cayı arıfoğlunun var için 10 gun kullanın faydasını goreceksınız gunde bır poset sonra 10 gun ara verın sonra bır 10 gun daha kullanın cok faydası var cok bırde mutlaka maltana dıye bır ıcecek var ülkerın onuda ıcın

migrosta ve tansasta var 1,50 kurus ınanın degıyor vıtamalt tarzında bır ıcecek ama tadı fılan guzel ananslı olanı aldım ıkıtane denemek ıcın hafta sonu goguslerım her 2 saatte doldu tastı:)

ılk zamanlar benımde bebeısım ttamıyordu hastanede ellmeyen kalmadı memeı oğlluma uturmak adına ama nerde 1aylık olunca benı emmeya basladı 1ay sagdım verdım zaten gogus uclarımda hıc yoktu sagdıkca cıktılar allahtan gogus pompasını doğumdan önce almısım:)

bırde kuru mayayı denecem bakalım bır su bardagına 1tatlı kasıgı atıp erıtıp ıcıyorsun gunde bır kez meyve suyunada atılıp ıcılebılırın esıme soyluyorum her markete gıttıgınde hepde unutuyor erkek işte aklına gelmıyormus bır gun oğlusumu babaya bırakıp ben gıdecem markete ancak ozaman alırım deneyen arkadslar cok memnunlar

havva teyzesi çok teşekkür ederiz canım bir sen görmüssün yazdıklarımı bizi kimse tınlamıyo nedense neyse

kız neyi görmedik.bendemi görmedimmm.aslında birkaç sayfa okumamıştım muhtemelen orda yazdın yada bilmiyorum kuzum.kusura bakma..

aman iyi atlatmışsınız bari hadi bunla geçmi olsun..özlemede selam söyle.acil şifalar..

ah bazen sebepsiz aglarmış bu ufaklıklar.iyi bari sustuysa şükür..

helve bende yiyorum.yahu bu bisküviyi bende duydum.haliyle bizim evde var.dur bi deneyeyim sonucu yazarım...

nerelerde satılıyo bu.yoksa internettenmi sipariş veriliyo..bende içmek istiyorum..

migrosta ve tansasta var 1,50 kurus ınanın degıyor vıtamalt tarzında bır ıcecek ama tadı fılan guzel ananslı olanı aldım ıkıtane denemek ıcın hafta sonu goguslerım her 2 saatte doldu tastı:)

ya bende deneyeyim.içecekler bölümündemi bulunuyo.üstünde bu vitamaltmı yazıyo.nasıl bulacagım..

kuru mayayı bende her seferinde unutuyorum.ayy acıkcası pek içesim gelmiyo sanki ögürecegim gibi geliyo..

Günaydın, hayırlı cumalar herkese...

herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalır sizlerede...

selam kızlar herkes iyimi.. alıntı yapmayı beceremiyom fatoş mevlüdünüzü allah kabul etsin...

zeynep haklısın süt meselesinde ama benim başıma gelene ne demeli sütüm var akıyo bebişim emiyo fakat kilo almıyo ve doymuyo çok zor kızlar allah hepimize bol süt versin :))))

hayırlı cumalar herkese bu aralar yıne cok yogunum kızlar tek çocuk hiç çocukmuş valla.ıkı cocuklu olmak ne kadarda zor,kızım ateslendı dunden berı
bır onunla ugrasıyorum bı bebekle ugrasıyorum.şimdi oglanı uyuttum kızımıda yedırdım ılacını verdım yatırdımda bende bı nefes aldım valla

kımı arkadasların duzene gırmıs uykuları bızım nerde gıremı bılmemde:) allah yardıcımmız olsun uykum gozumden akıyor oğlum cın gıbı bakıyor
offf offf bızımkıde oyle...
Dr. Browns kullanıyorum canım ben de. Başka bi marka denemedim hiç.

Ah Zeynepçim neler yaptım almadı zilli.
bak cadıya sen... ıns zamanla alısır canım.
havva teyzesi çok teşekkür ederiz canım bir sen görmüssün yazdıklarımı bizi kimse tınlamıyo nedense neyse
aaaa kurtçum aşkolsun kım gormuyo tınlamıyo bakıyım senı gozumden kacmıs olabılır ben senı gormemmı yawrum benım opuyorumnanaktan
ah canım ya cok buyuk gecmıs olsun neysekı duzelmeye baslamıs bak yagız...
ozlemede cok gecmıs olsun dıleklerımı ıletırsın ıns kısa zamanda saglıgına kavusur bebısı.
salgın war sanırım...
gecmıs olsun tatlım cok. senın kız tam adı gıbı nazlı
petıboru bende duydum. ben sureklı yıyorum cok severım caya batırıp batırıp yıyorum...
Günaydın, hayırlı cumalar herkese...
selam canımm hosgeldın
herkese hayırlı cumalar
merhaba hosgeldın
canım wallahı bu bebelerın hepsı bı hoş... sen sutunu mumkun oldugunca ver olmadı mama takvıyesı yap ama sutunu alsın asıl onemlı olan o.
cok gecmıs olsun ben 1 tanesıne zor yetırıyorum Allah yardımcın olsun...

kızlar accık ozel bısey sorucam ya...
sezeryandan sonra cınsel ılıskıde agrı olurmu ya? 45 gun oldu cok afedersınız zaten ılk aylarda dusuk tehlıkem oldugundan cok uzun suredır ara vermıstık bılen bılır... resmen ılıskıden sogudum cok fazla canım yandı cok korktum bu duzelırmı? acaba dogumla sezeryanla ılgılımı yoksa cok uzun sure ara verıldıgı ıcın mı? aklım cıkıyo sımdı esım tekrar yanıma yaklasıcak dıye :sinifsinif:

Zeynepçim benim de merak ettiğim o. Gerçi benim kanamam devam ediyo... O yüzden yaklaşmıyoz ama Tahminimce uzun süre ara verildiği için olabilir

:gitme:
Zeynepçim benim de merak ettiğim o. Gerçi benim kanamam devam ediyo... O yüzden yaklaşmıyoz ama Tahminimce uzun süre ara verildiği için olabilir

yanı bı yandan bu aranın uzamasını ıstemıyorum malum karsımızdakıler erkek ustelık eşlerimiz anladın sen onu ote yandan cok canım yandı nasıl olcak bılmem korkuyorum eyvahedigeldismile

ayşecim çok geçmiş olsun.iki çocuk gerçekten çok zormuş .valla zeynoyla nekadarrahatmışım meger.neyse ha gayret.bitti arkıt.seneye rahaklarız..

kızlar malum olayı sormuşsunuz ben söyleyiyim..
ikiside geçerli.hem çok ara verdigimiz için.
hemde sezeryanla daha daralıyo ondanda can acıo
benim zeynodan sonra kolay adapte olmuştum canım acımamaıştı fkat bu çok farklı oldu şimdiden diyeyim ikinci sezeryanla kanallar müthiş dercede daralıyo.kız yeni gelin gibi oldum vallaaklinialirimsmile..ilk deneme canım çok acıdı .sagolsun devam etmedik bıraktık.eşim sen ne zaman hazır hissedersen o azaman olsun dedi.iyede hazırlanmakla olmuyo ..malesef deneyerek aşılacak.bir kaç gün sonra denemek istiyorum hazır degilim ama böyle olmaz dedim.ikinci denemede herşey yoluna girdi şükür.bide kuru olarak lişki yaşamayın iyice canınız yanır.canlarım..

amaaannn kadın olmak ne zormuş yaa

bu arada ozellıkle tecrubelı annelere bı sorum olucak.
bebeklerınızı yuz ustu yatırıyomusunuz?
doktorumuz anı besık olumlerının buyuk sebebının bu oldugunu kesınlıkle yatırmamam gerektıgını soyledı. kafa kaslarının gelısmesı ıcın senın gozetımınde sabah aksam 10 ar dakıka yatır dedı. gerısı yok...
ama oyle cok rahat uyuyor. karnının uzerıne yattıgı ıcın gazını da cıkarıyor. sız nasıl yapıyorsunuz?

cumaanız mübarek olsun taze anneler
biz birazdab aşıya gitcez ya
valla çok ağlayacak kesin aklım çıkıyor

Bu sekilde olan bir tanıdığım vardı. Doktoru mamaya baslattı. Ama yinede sütünüde sagıp vermelisin mutlaka.... sütünün kalitesinide arttırman gerekiyorsa bol sebze, tatlı ye... yine yazıcam etinin klasik bebe bisküvisini günde 4-5 kez ye çayla sütle. ananas suyu var kutuda sek marka onuda ic.... ayva ye.... sütlü tatlılar.... bence zamanla düzelecektir. olumlu seyler dusunmeyide ihmal etme. moral cok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…