kızlar bebişimin fotolarını ekledim.bakmak isterseniz.ayşegülcüm sayende çok detaylı anlatmışsın teşekkür...
valla ilk ilişkide benimde çok canım yandı bnim ikinci sezeryanım bundan olabilir belki bilmiyorum kızımda bu kadar acı duymamıştım sanki ama bi kaç denemeden sonra acı geçiyo tecrübeyle sabittiraslında o yorguluğa ve uykusuzluğa hiç çekilmiyo ama erkekleride anlamak lazım dimi sonra sokaklardan toplamıyalım adamları
kızlar ilişki esnasında acı olmaması için doktorum bana fitil verdi
dün kontrolüm vardı çok canım yandı muayene sırasında 3 4 gün kullan sonra ilişki canın yanar dedi
bu arada bana 8 ay sonra korunmayı bırakın 2. çocuk için çalışmalara başlayın dedi:))
anam ne çabuk kız :1shok:
ben daha 1. nin psikolojisinden çıkamadım :))
kızlar ilişki esnasında acı olmaması için doktorum bana fitil verdi
dün kontrolüm vardı çok canım yandı muayene sırasında 3 4 gün kullan sonra ilişki canın yanar dedi
bu arada bana 8 ay sonra korunmayı bırakın 2. çocuk için çalışmalara başlayın dedi:))
valla daha biz siftah yapmadık.40ımız dün çıktı.nasıl olcak bilmiyorum.gerçi doğumun yanında hiç kalır bence..
hadi kolay gele Şeniz
hemen bakıyorummmkızlar bebişimin fotolarını ekledim.bakmak isterseniz.ayşegülcüm sayende çok detaylı anlatmışsın teşekkür...
valla ilk ilişkide benimde çok canım yandı bnim ikinci sezeryanım bundan olabilir belki bilmiyorum kızımda bu kadar acı duymamıştım sanki ama bi kaç denemeden sonra acı geçiyo tecrübeyle sabittiraslında o yorguluğa ve uykusuzluğa hiç çekilmiyo ama erkekleride anlamak lazım dimi sonra sokaklardan toplamıyalım adamları
Zeynepçim benim dr da spiral için kırkın çıksın gel demişti.:uhm:
ülkerin maltanasını nerden buluruz??sutum yok dıyenler bır ısırgan otu cayını bırde ulkerın maltana dıye bır içecegı var onu denesınler ıkısede harıka benım ıkı gogusumden enfazla 30cc cıkarken onları ıctım tek seferde ıkı gosumden 80 cc cıktı
Ya kızlar dönence almak istiyorum ama ne alayım ne önerirsiniz? Çeşit çok fiyatlar pahalı...
ülkerin maltanasını nerden buluruz??
Ayşegülcüm pilli olanlar pratik olmuyomuş, kurmalı vs diye duydum ben ama bilemiyorum tabi[/QUO
zeynep zamanında pilli ama kurmalı idi.pek memnun kalmamıştım.şimdi daha degişik bakıyorum.araştırıyorum.zeyno çok severdi.defnede çok ilgili oyuncaklara falan.cıngıragı çok güzel takip edip.çırpınıp duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?