Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nerden aldın sen istanbulda nerde oturuyon söyle bende alıp yapacam ..HERKESE GÜNAYDIN
ebru bebe bisküvüsi için vitaminli un buldum onunlaq deneyeceğim bu akşam içinde 3 m ineral 9 vitamin varmış burda bi arkadaşım dün akşam kızına yapmuş güzel oldu dedi
Günaydın
ama ama az yazın ya başladım okumaya 6-7 sayfa okudum sonra bugünüde kaçırcam diyip geldim.
Serap eltinle Allah yardımcın olsun.deli bunlar deli kıskançlıklarından ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Derinimnde convers lerini yerim ben zilli pembe giyecekmiş bide.
Veee sen diyetisyene başla kilo konusuna çok takıldın sen yapın dolayısı ile vermende zor gözüküyor başla canım üzme kendini vereceğiz merak etme
Selma sanada kaynanala sabır siliyorum canım sanki benim kaynanamı tarif etmişsin geçen yine benimkine ağlamış özledim diye gelmiş bana anlatıyor ne olur bırak 10 dk götüreyim diye .sakın dedin açma konusunu yeter diyede sonra baktım söylemedi birdaha susutu.
Ebru biz ne yedirecekmişiz bu bebeklere yafff .mama derken bu kahvaltılık tahıllı meyveli falan onlardan mı bahsediyor.ee büskivi verme onunla verme kahvaltıda ne yiyecek bu çoçuklar ? çorba yoğurt tamam da buskiviyi nasıl yapacağım ya güzel olmuyor diyorlar.
Dinave yaptın mı sen evde nasıl oldu güzelse bende hafta sonu yapayım da deniyeyeim bi.
oooo Zehra hanımda gelmişler.Hametan canım iyi geliyor geçmiş olsun pişik zor ya ben artık her gece uykusundan önce hametan sürüyorum alışırsa alışsın napıyım pişikjten iyidir.
canım valla bende kahvaltı mamalarından pirinçli mamalardan almıştım verme dedi enim de kafam karıştı ama verilmedende kahvalttı hazırlanabilir gibi geliyo bana..
malesef ben hiç bırakamamıştım.
veee gelelim bizim deniz maceramıza,
Şileye gittik suyu acayip temiz-tatlı akvaryum suyu sanki tuz falan yok bide sıcacık denizini çok beğendim ağaclıkta senzonk aldık ama biz Duru ile senzonklar arasında kuma kilim gibi birşey serdik üstü havlular biz orda güneş katiyen yok yeri çok serindi zillinin .sakinde durdu serinlikte yedi yattı oynadı yedi yattı.bacaklarına kadar suya soktum babası aldı kucağımdan bende baba kız oynaşsın diye verdim adam sen durunun burnunu kapa daldırdı çıkarttı suya ayy kan beynime sıçradı bi çekip aldım kızı sen napıyorsun diye.savunmasıda '' burda su çok temiz sakınma bu kadar ne olacak ' dalgada vardı ya elinden kaçsa ben onu ne yapardım düşünemiyorum bile.tamam dalga alıp götürmez ama onun korkusu bile yeter.sonra 1 kere daha bacaklarına kadar soktum.önce korktu sonra bayıldı zaten suyuda sever elleri ile suyu yakalamaya çalışıyor.böyle işte kızım hiç üzmedi beni nivea 50 faktör aldım incecik sürüdüm hiç etkilenmedi güneşten ama çok iyi korudum 3 tane şemsiyesi vardı başında kaydirigubbakcemile3.
ben onu kkoruyayım derken sırtım biraz yandı ama korucumuz vardı tabii acı falan 0.güzeldi yani yeride çok beğendim böyle iştee.
hiç vermicek değiliz hani çocuk yesin diye herşeyin içine karıştırıyoz ya onu yapmanın kof kiloya sebep olacağını mesela meyvenin tadına alışmasında zorlanacağını ve hazır gıdalardan olabildiğince uzak durmanın doğru olduğunu söyledi...ya kızlar aklıma taktınız şimdi bu bebe bisküvisi olayını ne yapıcaz ben veriyorum derine kaşık mamasının içne katıyorum çokda seviyor
bi emekleyen daha katıldı aramıza...ARASIN MACERALARI
kesinlikle suyu kendi içecek biberonu ben tutmuyacağım...
televizyon sehpasının altı cam benim ta odanın bi ucundan kalkıyo oraya emekliyo takmış durumda gisdiyo kafayı tosluyo oraya cam ya kendini görüyo hoşuna gidiyo..
beşiğinde dizlerinin üstünde durarak beşiği sallıyo ve çok hoşuna gidiyo accık duruyo sallanma bitince tekarra dönüşümlü devam...
kucağımda durmuyo sanki anası yürüyrn merdiven yada ağrı dağı tırmanıyo tırmanıyo nere gidiyo bilmeme.tam bir kurt yemin ederim elde avuçta durmuyo ayaklanınca ben napçam...
VE TEYZELERİ OĞLUM EMEKLİYO ARTIK TAMAAMEN ÇOK ŞEKER VE ÇOK TATLI KUZUCUK...
Allah korusun daha çok küçükler enfeksiyon falan kapar diye.Bağışıklık sistemleride zayif ama sağolsun babası ne dersem tersini yapmaya çalışıyor.
ben bi yemek yiyip geleyim az yazışın okuması zor oluyor acıyın bana...
canım hadı ıyı yolculuklar sıze... ınsallah sıkıntısız atlatırsınız... esra da bı an once duzelır.İdrar tahlilimiz temiz çıktı kızlar. Ben de valizimizi hazzırladım. İnşallah sorunsuz bir yolculuk geçer. Gitsek bi türlü gitmesek bi türlü. Bir dünya para verdik uçak biletine. Offfffffffffff yaaaaaaaaa..
Ateş hala düşmedi Allahtan 38,5 u hiç geçmedi. Antibiyotiğe başladık. İnşallah işe yarar da kuzum iyileşir. Saat kaç oldu hala kahvaltıylayım bayılmak üzereyim
yavrum ya....off sabahdan beri okadar mızmız ki hanım yeni uyutabildim yavrum aşı ağrı yapıyo heralde gecede okadar çok uyandıki uykusuzlukdan gözlerim yanıyo valla ben b,i evi toplıyım yemeği koyım öyle gelim rahat rahat oturim görüşrüz..
gotur canım ıhmale gelmez üzerinde dur.ay ölemi dersin akşam bi çocuk hastanesine asilden felan götürelim bari
aha suat yan çizmiş yemiş zılgıtı kaydirigubbakcemile3Günaydın
ama ama az yazın ya başladım okumaya 6-7 sayfa okudum sonra bugünüde kaçırcam diyip geldim.
Serap eltinle Allah yardımcın olsun.deli bunlar deli kıskançlıklarından ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Derinimnde convers lerini yerim ben zilli pembe giyecekmiş bide.
Veee sen diyetisyene başla kilo konusuna çok takıldın sen yapın dolayısı ile vermende zor gözüküyor başla canım üzme kendini vereceğiz merak etme
Selma sanada kaynanala sabır siliyorum canım sanki benim kaynanamı tarif etmişsin geçen yine benimkine ağlamış özledim diye gelmiş bana anlatıyor ne olur bırak 10 dk götüreyim diye .sakın dedin açma konusunu yeter diyede sonra baktım söylemedi birdaha susutu.
Ebru biz ne yedirecekmişiz bu bebeklere yafff .mama derken bu kahvaltılık tahıllı meyveli falan onlardan mı bahsediyor.ee büskivi verme onunla verme kahvaltıda ne yiyecek bu çoçuklar ? çorba yoğurt tamam da buskiviyi nasıl yapacağım ya güzel olmuyor diyorlar.
Dinave yaptın mı sen evde nasıl oldu güzelse bende hafta sonu yapayım da deniyeyeim bi.
oooo Zehra hanımda gelmişler.Hametan canım iyi geliyor geçmiş olsun pişik zor ya ben artık her gece uykusundan önce hametan sürüyorum alışırsa alışsın napıyım pişikjten iyidir.
malesef ben hiç bırakamamıştım.
veee gelelim bizim deniz maceramıza,
Şileye gittik suyu acayip temiz-tatlı akvaryum suyu sanki tuz falan yok bide sıcacık denizini çok beğendim ağaclıkta senzonk aldık ama biz Duru ile senzonklar arasında kuma kilim gibi birşey serdik üstü havlular biz orda güneş katiyen yok yeri çok serindi zillinin .sakinde durdu serinlikte yedi yattı oynadı yedi yattı.bacaklarına kadar suya soktum babası aldı kucağımdan bende baba kız oynaşsın diye verdim adam sen durunun burnunu kapa daldırdı çıkarttı suya ayy kan beynime sıçradı bi çekip aldım kızı sen napıyorsun diye.savunmasıda '' burda su çok temiz sakınma bu kadar ne olacak ' dalgada vardı ya elinden kaçsa ben onu ne yapardım düşünemiyorum bile.tamam dalga alıp götürmez ama onun korkusu bile yeter.sonra 1 kere daha bacaklarına kadar soktum.önce korktu sonra bayıldı zaten suyuda sever elleri ile suyu yakalamaya çalışıyor.böyle işte kızım hiç üzmedi beni nivea 50 faktör aldım incecik sürüdüm hiç etkilenmedi güneşten ama çok iyi korudum 3 tane şemsiyesi vardı başında kaydirigubbakcemile3.
ben onu kkoruyayım derken sırtım biraz yandı ama korucumuz vardı tabii acı falan 0.güzeldi yani yeride çok beğendim böyle iştee.
eeee dayısı (yani eşin) tecrubeli tabi kaydirigubbakcemile3canlarım merhaba.. nasılsınız bebişler nasıl çok özledik biz sizleri..
biz geldik evimizdeyiz artık...
görümcem doğum yaptı ale mız geldi..
maşallahı var 3.508 gr doğdu..
ama biraz gazlıyız galiba..
dün akşam dayısı (eşim) uyuttu.
bak bakkkk....ARASIN MACERALARI
televizyon sehpasının altı cam benim ta odanın bi ucundan kalkıyo oraya emekliyo takmış durumda gisdiyo kafayı tosluyo oraya cam ya kendini görüyo hoşuna gidiyo..
beşiğinde dizlerinin üstünde durarak beşiği sallıyo ve çok hoşuna gidiyo accık duruyo sallanma bitince tekarra dönüşümlü devam...
kucağımda durmuyo sanki anası yürüyrn merdiven yada ağrı dağı tırmanıyo tırmanıyo nere gidiyo bilmeme.tam bir kurt yemin ederim elde avuçta durmuyo ayaklanınca ben napçam...
offfffff onu werme bunu werme sunu werme gıdelım dagda yasayalım o zaman dogal beslenecez dıye -tatlicadiarzu-valla kızlar haklısınız ama onu verme bunu verme biz bu bebekleri koruyamayızki illaki birşeylerle karşılaşacaklar zaten öle abartıda verilmiyo, sonuçta ben bişey olucağını sanmıyorum tabi ne kadar kaçrsak iyi ama pimpirik olmamak gerekli bence çok
Ebrucum migrostan aldım ben sinangil unu kağıyhanede oturuyorum sen nerde oturuyorsun
HERKESE GÜNAYDIN
ebru bebe bisküvüsi için vitaminli un buldum onunlaq deneyeceğim bu akşam içinde 3 m ineral 9 vitamin varmış burda bi arkadaşım dün akşam kızına yapmuş güzel oldu dedi
canlarım merhaba.. nasılsınız bebişler nasıl çok özledik biz sizleri..
biz geldik evimizdeyiz artık...
görümcem doğum yaptı ale mız geldi..
maşallahı var 3.508 gr doğdu..
ama biraz gazlıyız galiba..
dün akşam dayısı (eşim) uyuttu.
ARASIN MACERALARI
kızlar şu habere bakın daha ne kadar sıcak olabilir diyordum ben de:1shok:
Yarn Trkiye kavrulacak - Hrriyet Gndem
ne yemek yapıyonuz anacım aklıma bişey gelmiyo?
benım dolapta zeytınyaglı taze fasulye war. yanına makarna yapıcam bıde kavun keserım yeter anam daha nolsun.
eltım gelıcek aksam yemege (alt katta) kocası bugun iş için şehir dışında. ondada semızotu varmış eh yeter daha nolsun ohaoldumsmile
bana elti deme zeynep ::)))))))))))))))
ALLAH MUHABBET AĞIZ TADI VERSİN CANIM GERİSİ BOŞ BU SICAKTA YEMEK BİLE İSTEMİYO İNSAN BİZDEDE KIZARTMA VAR BUGÜNNN
bende zeytinyağlı barbunya yaptım yanınada makarna yaparım olur biter kızlar bu sıcakda dünya kadar ütü var kim yapcak yaa ...