2010 Şubat Anneleri

fifacım naber durumun nasıl iyi misin.......

sağol cnm benim walla havalar gibi benim de durumum kararsız bi iyi bi kötü

ben de bulantı ve halsizlik bi yandan devam ediyor geceleri de ne tarafa dönersem döneyim yatamıyorum, hele sağ tarafıma hiç dönemiyorum ben de alışmışım ya sağa ya sola dönüp yatmaya ama şimdi uyuyasıya kadar tüm yönleri deniyorum, bi de mide yanması başladı, ama şükür bugünümüze bebişim benimle olsun da geçecek nasıl olsa hepsi

sizi gidi tembeller sizii kaydirigubbakcemile3 ayy en iyi kıymetini bil sabah erken kalkıp işe gelmek zorunda olmamak çok güzel bişi mafoldumben

evet cnm ya tembelliğe fena alıştım ama eylülde nasıl tekrar işe başlarım ben de bilmiyorum , bi de düşünsenize işyerinde beni son gördüklerinde çoğu kişi hamile olduğumu bilmiyorlardı o zamana göbüşüm de iyice belli olacak herkes şok olacak eminim yerimseniben kaydirigubbakcemile3 senelerdir başımın etini yiyorlardı bebek neden yok diye şimdi rahatlarlar Çok üzgünüm çoook

aman hayırlısı canım....

Ne güzel tadını çıkar Fifacım, bizim yerimize de uyu,

sizi gidi tembeller sizii kaydirigubbakcemile3 ayy en iyi kıymetini bil sabah erken kalkıp işe gelmek zorunda olmamak çok güzel bişi mafoldumben

Evet ya en gıcık olduğum şey erkenden kalkıp işe gelmek, bende evde olmak istiyorum

kızlar bayramda göbeklerimiz iyice çıkarmı acaba ya hamile kıyafeti giyebilirmiyiz

benim şimdiden çıktı ki daha iki aydan fazla var bayrama kesin çıkar ama ne giyerim bilemiyorum....

kızlar çatlamamak için ne sürüyorsunuz.........

valla ben henüz bişey sürmüyorum, ilk gebeliğimde karnımda çatlama olmamıştı ama yinede kullanmak gerek

benim sankı göbeğim çatlamaya başladı gibi.....

ben bebek yağı sürmeyi düşünüyorum...Ama o da kıllanma yapıyor ( Daha iyi fikri olan varsa solesin ltfn...

Ben bebek yağı sürmeye çalışıyorum;ama o da çok yağlı.Ben de hiç çatlak yok;ama çok kaşınıyor..Doktora yine de soracağım..

kızlar bişiy sorcam dün ultrasonda GS 24 mm yazıyodu bu kese boyutumu yoksa bebeğin boyutumu anlamadım bilen varsaaa beri gelsinnn zemuszemus

selam kızlar yazıları okurken gün biityor ben yazamıyorum :)
bebeg83 tatlım iyi tatiller döndüğünde sohbete deva
bende bulantı halsizlik devam
ama melegim sanırım acıyor annesined 2 gün kusup 1 gün dinlendiriyor
yoksa kesin hastaneliğim
3 kilo vermiştim geçen kontrolde ama rahat 1 kilo daha gitmiştir
önümüzdeki çarşamba kan testlerim yapılacak
allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar bu arada bulbulden haber alan var mı?
çok merak ettşm onu

Selam Arkadaşlar,
Bende hiçbir şey yok derken, bugün bir baş dönmesi yaşadım ki sabah öyle böyle değil. Bulantı halsizlik okuyorum, böyle baş dönmesi yaşayan var mı? ıki saatte anca kendime gelebildim hala da tam düzelebilmiş değilim.

canım tansiyonun düşüyordur.bendede oluyor hemen uzanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…