fifacım naber durumun nasıl iyi misin.......
sizi gidi tembeller sizii kaydirigubbakcemile3 ayy en iyi kıymetini bil sabah erken kalkıp işe gelmek zorunda olmamak çok güzel bişi mafoldumben
evet cnm ya tembelliğe fena alıştım ama eylülde nasıl tekrar işe başlarım ben de bilmiyorum , bi de düşünsenize işyerinde beni son gördüklerinde çoğu kişi hamile olduğumu bilmiyorlardı o zamana göbüşüm de iyice belli olacak herkes şok olacak eminim yerimseniben kaydirigubbakcemile3 senelerdir başımın etini yiyorlardı bebek neden yok diye şimdi rahatlarlar Çok üzgünüm çoook
selam kızlar maşallah sabahtan beri kaynat kaynat bitirememişsiniz kaydirigubbakcemile3 alıntılar yapayım hepinize tek tek cevap yazayım dedim ama bi sizin hızınıza yetişemedim, bi yandan da eşim msn den yazıp duruyor bi kapı çalıyor derken walla kusura bakmayın en sonunda yazacaklarım da kafamdan uçtu
sizi gidi tembeller sizii kaydirigubbakcemile3 ayy en iyi kıymetini bil sabah erken kalkıp işe gelmek zorunda olmamak çok güzel bişi mafoldumben
Evet ya en gıcık olduğum şey erkenden kalkıp işe gelmek, bende evde olmak istiyorum
kızlar çatlamamak için ne sürüyorsunuz.........
kızlar bayramda göbeklerimiz iyice çıkarmı acaba ya hamile kıyafeti giyebilirmiyiz
kızlar çatlamamak için ne sürüyorsunuz.........
benim şimdiden çıktı ki daha iki aydan fazla var bayrama kesin çıkar ama ne giyerim bilemiyorum....
valla ben henüz bişey sürmüyorum, ilk gebeliğimde karnımda çatlama olmamıştı ama yinede kullanmak gerek
badem yağı kullan Ebrucum iyi geliyor diye duymuştum
Selam Arkadaşlar,
Bende hiçbir şey yok derken, bugün bir baş dönmesi yaşadım ki sabah öyle böyle değil. Bulantı halsizlik okuyorum, böyle baş dönmesi yaşayan var mı? İki saatte anca kendime gelebildim hala da tam düzelebilmiş değilim.
canım tansiyonun düşüyordur.bendede oluyor hemen uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?