2010 Şubat Anneleri

haftaya perşembe yani 23 temmuz, 3 kişiyiz o zaman ikili test yaptıracak. ebru,sen ve ben. Allah'in izniyle inş hepimizin de sonuçları iyi çıkar.

bende de öyle valla. yemek yedikten sonra davul gibi oluyorum. bir de mide yanması başladı. allah sonumuzu hayır etsin.

Ne güzel tadını çıkar Fifacım, bizim yerimize de uyu,
Evet ya en gıcık olduğum şey erkenden kalkıp işe gelmek, bende evde olmak istiyorum

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

badem yağı kullan Ebrucum iyi geliyor diye duymuştum

badem yağı kıllanma yapıyor yazdı buradaki arkadaşlar. ya ben de henüz hiçbişey kullanmıyorum ama çok kararsızım, haftaya dr'a sorcam bakalım, krem verir muhtemelen

kızlar slm dün yazdım ama kimse cvp yazmadı bana:sinifsinif:benim gibi saçı çok dökülen varmı aranızda diğer tüylerim maşallah çoğaldı gürleşti kafamçokkarıştı ama saçlrım dökülüyor.birde ben kabızlık çekiyordum 2 gündür cırcırım afedersiniz:kedi:ne oluo bana anlamıyorum.birde bugün sabah sol kasığım kasıldı çok kötü mideme kadar haraket edemedim benle aynı şeyleri yaşayan yok sanırım cvp yazmadığınıza görefisfisfis

canım bende saç dökülmesi yok çok uzamışlardı dün kestirdim hatta
bazı hamiliklerde tüyler gürleşebiliyo canım hormonlarımız değişiyo sonuçta takma bunları kafana anne olmak kolay deil işte
kabızlık sorunu bendede var ama bende senin gibi bozmuştum iki 3 gün çektim oda soğuk su içince midemizi üşütüyormuşuz ondan ishal oluyoruzz
kazılık için her sabah kuru kayısı ye canım okk öptümm

Canım ben yazdım cevabını sana,görmedin sanırım.Benimde dökülüyor saçım maalesef...Bir de hamilelikte çok uzamazmış saç.Bir tanıdığım dedi.Tırnaklarda çabuk kırılırmış.Bunun için 2 günde bir ojelerimizi temizlemek gerek..

görmedim cnm teşekkür ederim.cnm walla haftada bir ağda yapıyorum tüylerim o kadar sert ki saçlarım sadece dökülüyor keşke tam tersi olsaydıkaydirigubbakcemile3 ben oje sürmüyorym zaten eşim ojeli elden yemek yiyemiyor.ben çok evhamım sanırım gidip göremedim bebişimide korkuyorum endişeleniyorum

walla anne olayımda cnm yeterki kötü bişey olmasın.soğuk su içiyorum cidden olabilirCADIARZU saol şekercim :1hug:

ben geldim kızlar gittim doktora
gördüm bebişi çok komik hareketleri vardıkaydirigubbakcemile3
ultrasonda 11 haftayla uyumlu çıktı hersey yolundaymış
yarında öbür doktoruma gidicem
artık 31 temmuza kadar bebişi göremicem:sm_confused:

Rica ederim canım..Bende öyle aşırı bir tüylenme yok şuanda..Umarım olmaz da..Ben de görmedim bebişimi daha canım.Görelim inan bu endişelerimiz geçecek..kaydirigubbakcemile5

Canım gözünaydın..Maşallah ya... İnşallah hep böyle devam eder.Neler yapıor bakalım bebişin??kaydirigubbakcemile2

hadi maşallah
gözün aydın nasıl hareketler yapıyodu kız zemuszemus
ayrıca iki doktora birdenmi gidiyonn

slm...benimde çok fazla saçım dökülüyor.ve göbeğim tüylendi eşim dalga geçiyo benimle kıllı göbek diyee..bunların haricinde benim diş etlerim fena kanıyolar dokunmaya gelmiyo hiç hemen kanıyor.bidwe arkadaşlar ben 11. haftanın içindeyim ve karnım hiç büyümedi herkes sen,n hiç karnın yok diyor istemesemde kafama takılıyor benim gibi olan varmı

kimse sorumun cevabını bilmiyor sanırım :umursamaz:

valla ben de bilmiyorum canım..

bende tüy ile ilgili bi değişiklik yok ama 3-4 gündür ishal olayı vardı, ben de size sorayım diyodum unuttum. demek soğuk sudanmış hee. evde içmem aslında ama işyerinde sebil'in ayarı bozuk sanırım, normal olan yerden de soğuk su geliyor, mecburen içiyorum. neyse dikkat edelim bundan sonra..

ohhh maşallahh. bizim yerimize de doya doya baksaydın kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar çok komik ya sırt üstü yatmış bacaklarını kollarını havaya kaldırıyokaydirigubbakcemile3
sonra kalkıyo yatay biçimde dönüyo
sizlerde göreceksiniz bunları 8-9 hafta arsı hareketleri baslıyo
jazmin sen giitğinde görürsün hareketlerikaydirigubbakcemile3

İnşallah canım inşallah görürüm:Saruboceq: Ay ne kadar tatlıymış o öyle sporcumu olcak yoksa annesikaydirigubbakcemile2

Bende senin gibi iki doktor düşünmüştüm ama fransadan görümcem geldi, kendisi 3 aylık hamile, orada doktorlar 9 ay boyunca en fazla 4 defa ultrasona müsade ediyorlarmış, zararlı diye bende vaz geçtim sık gitmiycem artık

mrb.bende 11. hafta içindeyim p.tesi gidicem dr.siz iki testi yaptırdınızmı?

kızlar ben bebe yağı kullanıyorum ama sanki göbeğimdeki kıllar arttı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…