Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bugün , benim bulantılarım iyice azaldı çok şükür arada bir oluyor ama olsun o kadarda olacak artık . Haftaya perşembe günü ikili test için doktora gidiyorum inş bir sorun çıkmaz .............
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl valla benımkı akşamları hiç uyutmuyor neden bilmiyorum ama ne tarafa yatarsam yatayım rahat olamıyorum sankı 7-8 aylık karnım varmış gibi rahatsız oluyorum sizinde öylemi???
Ne güzel tadını çıkar Fifacım, bizim yerimize de uyu,
Evet ya en gıcık olduğum şey erkenden kalkıp işe gelmek, bende evde olmak istiyorum
badem yağı kullan Ebrucum iyi geliyor diye duymuştum
kızlar bişiy sorcam dün ultrasonda GS 24 mm yazıyodu bu kese boyutumu yoksa bebeğin boyutumu anlamadım bilen varsaaa beri gelsinnn zemuszemus
kimse sorumun cevabını bilmiyor sanırım :umursamaz:
kızlar slm dün yazdım ama kimse cvp yazmadı bana:sinifsinif:benim gibi saçı çok dökülen varmı aranızda diğer tüylerim maşallah çoğaldı gürleşti kafamçokkarıştı ama saçlrım dökülüyor.birde ben kabızlık çekiyordum 2 gündür cırcırım afedersiniz:kedi:ne oluo bana anlamıyorum.birde bugün sabah sol kasığım kasıldı çok kötü mideme kadar haraket edemedim benle aynı şeyleri yaşayan yok sanırım cvp yazmadığınıza görefisfisfis
cnm walla hep değişik yazıyor onlar bende pek anlamıyorum hepsinde mm farklı oluyor benn genelde dr soruyorum sende dr sor istersen:1no2:
kızlar slm dün yazdım ama kimse cvp yazmadı bana:sinifsinif:benim gibi saçı çok dökülen varmı aranızda diğer tüylerim maşallah çoğaldı gürleşti kafamçokkarıştı ama saçlrım dökülüyor.birde ben kabızlık çekiyordum 2 gündür cırcırım afedersiniz:kedi:ne oluo bana anlamıyorum.birde bugün sabah sol kasığım kasıldı çok kötü mideme kadar haraket edemedim benle aynı şeyleri yaşayan yok sanırım cvp yazmadığınıza görefisfisfis
Canım ben yazdım cevabını sana,görmedin sanırım.Benimde dökülüyor saçım maalesef...Bir de hamilelikte çok uzamazmış saç.Bir tanıdığım dedi.Tırnaklarda çabuk kırılırmış.Bunun için 2 günde bir ojelerimizi temizlemek gerek..
canım bende saç dökülmesi yok çok uzamışlardı dün kestirdim hatta
bazı hamiliklerde tüyler gürleşebiliyo canım hormonlarımız değişiyo sonuçta takma bunları kafana anne olmak kolay deil işte
kabızlık sorunu bendede var ama bende senin gibi bozmuştum iki 3 gün çektim oda soğuk su içince midemizi üşütüyormuşuz ondan ishal oluyoruzz
kazılık için her sabah kuru kayısı ye canım okk öptümm
görmedim cnm teşekkür ederim.cnm walla haftada bir ağda yapıyorum tüylerim o kadar sert ki saçlarım sadece dökülüyor keşke tam tersi olsaydıkaydirigubbakcemile3 ben oje sürmüyorym zaten eşim ojeli elden yemek yiyemiyor.ben çok evhamım sanırım gidip göremedim bebişimide korkuyorum endişeleniyorum
ben geldim kızlar gittim doktora
gördüm bebişi çok komik hareketleri vardıkaydirigubbakcemile3
ultrasonda 11 haftayla uyumlu çıktı hersey yolundaymış
yarında öbür doktoruma gidicem
artık 31 temmuza kadar bebişi göremicem:sm_confused:
kimse sorumun cevabını bilmiyor sanırım :umursamaz:
hadi maşallah
gözün aydın nasıl hareketler yapıyodu kız zemuszemus
ayrıca iki doktora birdenmi gidiyonn
sağolun kızlar çok komik ya sırt üstü yatmış bacaklarını kollarını havaya kaldırıyokaydirigubbakcemile3
sonra kalkıyo yatay biçimde dönüyo
sizlerde göreceksiniz bunları 8-9 hafta arsı hareketleri baslıyo
jazmin sen giitğinde görürsün hareketlerikaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar çok komik ya sırt üstü yatmış bacaklarını kollarını havaya kaldırıyokaydirigubbakcemile3
sonra kalkıyo yatay biçimde dönüyo
sizlerde göreceksiniz bunları 8-9 hafta arsı hareketleri baslıyo
jazmin sen giitğinde görürsün hareketlerikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?