mrb.bende 11. hafta içindeyim p.tesi gidicem dr.siz iki testi yaptırdınızmı?
kızlar slm dün yazdım ama kimse cvp yazmadı bana:sinifsinif:benim gibi saçı çok dökülen varmı aranızda diğer tüylerim maşallah çoğaldı gürleşti kafamçokkarıştı ama saçlrım dökülüyor.birde ben kabızlık çekiyordum 2 gündür cırcırım afedersiniz:kedi:ne oluo bana anlamıyorum.birde bugün sabah sol kasığım kasıldı çok kötü mideme kadar haraket edemedim benle aynı şeyleri yaşayan yok sanırım cvp yazmadığınıza görefisfisfis
yok canım 4 ağustosta ikili testimiz
slm...benimde çok fazla saçım dökülüyor.ve göbeğim tüylendi eşim dalga geçiyo benimle kıllı göbek diyee..bunların haricinde benim diş etlerim fena kanıyolar dokunmaya gelmiyo hiç hemen kanıyor.bidwe arkadaşlar ben 11. haftanın içindeyim ve karnım hiç büyümedi herkes sen,n hiç karnın yok diyor istemesemde kafama takılıyor benim gibi olan varmı
POFİDİ canım ne güzel yaptırdın testini.bebişide gördün artık bende merak ediyorum.biz seninle aynıyız senin doktor erken çagırmış.benimki 12.hafta dolunca ikisini yapacak yani 28 temmuzu bekliyorum
canım ben bugün kontrole gittim testim 4 ağustosta
canım kendim elbiselerimden farkediyorum ama dışardan henüz belli olmuyo elbiselerimde zaten farketmesi normal şimdiden üç kilo almışım:))
11 hafta içinde olan arkadaşlar sizin karnınız büyüdümü?? yani dışardan bakan anlıyuormu hamile olduğunuzu..daha erken olduğunu b,liyorum ama çevremde herkes senin hiç karnın yok diyip duruyor buda birazda olsam canımı sıkıyor bi aksilik mi var diye..
kan falan vermedinmi
yok canım kan vermedim bugün kontrole gitti
tamam canım anladım..kız cinsiyete bişey demedimi
kimse sorumun cevabını bilmiyor sanırım :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?