2010 Şubat Anneleri

Cnm benimde cok dokuluyor saçlarım oyle boyle diil yani :) ama bi sure sonra duracak insallah oyle tahmın ediyorum :) sende sıkma canını. Yanlız diilsin...
kabızlık bende de cok fazla. 1-2 kezde midemde guruldama fln yaşadım ağrıyla birlikte ama bişi olmadı geçti. Bol su içmek iyi geliyomuş onlemek ıcın haberin olsun :)

POFıDı canım ne güzel yaptırdın testini.bebişide gördün artık bende merak ediyorum.biz seninle aynıyız senin doktor erken çagırmış.benimki 12.hafta dolunca ikisini yapacak yani 28 temmuzu bekliyorum

canım bende 11.haftanın içindeyim.benimde hiç karnım yok.bazıları bizim gibi oluyor.bi sorun yok yani

POFİDİ canım ne güzel yaptırdın testini.bebişide gördün artık bende merak ediyorum.biz seninle aynıyız senin doktor erken çagırmış.benimki 12.hafta dolunca ikisini yapacak yani 28 temmuzu bekliyorum

canım ben bugün kontrole gittim testim 4 ağustosta

11 hafta içinde olan arkadaşlar sizin karnınız büyüdümü?? yani dışardan bakan anlıyuormu hamile olduğunuzu..daha erken olduğunu b,liyorum ama çevremde herkes senin hiç karnın yok diyip duruyor buda birazda olsam canımı sıkıyor bi aksilik mi var diye..

canım kendim elbiselerimden farkediyorum ama dışardan henüz belli olmuyo elbiselerimde zaten farketmesi normal şimdiden üç kilo almışım:))

canım kendim elbiselerimden farkediyorum ama dışardan henüz belli olmuyo elbiselerimde zaten farketmesi normal şimdiden üç kilo almışım:))

ewet benimde kıyafetlerimden belli oluyo..ben henüz hiç kilo almadım bakalım sonumuz ne olacak.

üzülme kuşum önümüzdeki hafta belli olmaya baslar benim belli
çünkü ben göbekli biriyim ondan belli
rahim kısmını ellersen dısardan artık bombeli olduğunu anlarsın

Canım benim de göbişim sanki kilo almışım gibi çıktı;ama bilenler maşallah baya büyümüş diyor.Benim teyzelerimin hiç karınları yoktu.Bazılarının içi geniş olurmuş,öyle derler ya.Merak etme canım çıkar dahaopuyorumnanaktan

ben kızımda beş aylıkken artık hamile oldugum belli oluyordu.bundada daha bişey yok.ama ilkine göre kiloluyum muhtemelen üç ayı doldurdugumda çıkar gibi geliyor

Slm güzel anne adayları :)

Nasılsınız keyifler nasıl ? Geçmişi okuyamadım ama ara ara kontrol ettim ne var ne yok diye bakındım siteye . Çok zaman oldu siteye girmeyeli belkide beni unuttunuz böyle bi anne adayımı vardı diyeceksiniz ? :) Bu aralar cok uyuşukum hiç bişe yapmak istemiyorum hep uyuyorum. Uyumadıgım zamanlarda malum ev işi , kocayla ilgilen derken vakit geçiveriyor.
Mide bulantılarım şükür olsun ki geçti bazen ara ara bulanıyor ama eskiye nazaran çokkk iyiyim şükürler olsun ki. Sizin mide bulantılarınız gectimi , doktora gidenler , ikili test yaptıranlar , bebeğin cinsiyetini ögrenenler varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…