2010 Şubat Anneleri

ayyy cnm maşallahhihoyyyt yerim ben onun hareketlerini.bende bu hafta gidicem 8+4 oldum acaBa bende görebilecekmiyim hareket etiğini

eğer 7 haftalıksan muhtemelen kesenin boyudur çünkü ben 7 haftalıkken doktora gitiğimde bebeğim 7,2 mm di

evet canım 7+2 yim geçen perşembe doktora gittiğimde 12 mm demişti ama dün kahverengii akıntım olunca gittim başka daha küçük bi ultrasonda çekildi hastaneye gittiğim için, bunun kağıdında GS 24 mm yazıyodu başka ölçü yoktu gerçi doktor bebeğinin kalbi atıyo dedi anlayamadım iyi gelişiyo die sevinirken düşük tehliken var dedi pergestan verdi

saol cnm hiç su içmeyi sevmem zoraki içiyorum aklıma geldikçe.bulantılarım azaldı Allahtan bunlarda geçer herhalde miniğim büyüüsündeopuyorumnanaktan

6+4 te gitiğimde kalp atışlarını gördüm ogün kahverengi akıntı bendede oldu progetan kullandım en son 8 haftam dolunca gittim herşey normal dedi doktor ama ultason kağıdını vermedi belkide bebekdir 24 mm olan ama akıntı kahverengiyse korkma bol bol dinlen

ay cnm sorma benim kocamda bana koca kafalı dio kaydirigubbakcemile3 dalga geçio hergün kilo almışmıyım die soruyorum o da artık gırgıra vurdu.benimde göbeğim hatta heryerim tüylendi ben ağda yapıyorum ama sanki jilet vurmuşum gibi çıkıyor tüyler sinir oluyorum.bu arada benim karnımda hhiç büyümedi 2 ayı geçtim ama halen ayva kadar eşim benim senden büyük göbeğim diyor.bizmi çok acele ediyoruz acaba:CüvCüv:

kızlar bebek alışverişine ne zaman başlıcaksınız ben çok sabırsızlanıyorum ama iyi değil diyorlar ben artık başlamak istiyorum aranızda başlayan varmı

canım kahverengi akıntı çok yoğun deil ama varr şiddetli bel ağrısıyla da gelince korkuttu beni
aslında hamile kalmasam dün adet günüm olucaktı 8 haftaya kadar hiç renkli akıntım olmadı endişelendim çok ama iş güç hiç bişiy yapmıyorum eve gidiyorum yatıyorumm dinleniyorum
senin akıntın ne zaman kesildi kaç gün sürdü
öptüm canım seni cvp yazdığın için savvol teyzesiii opuyorumnanaktan

kızlar bebek alışverişine ne zaman başlıcaksınız ben çok sabırsızlanıyorum ama iyi değil diyorlar ben artık başlamak istiyorum aranızda başlayan varmı

kız dur daha bir 5 ay felan olsun cinsiyeti belli olsun ondan sonra başla
bende diorum iyi deil yapmam alışveriş die ama bizim hamilieiğin son ayları kışa gelicek alışveriş zor olucak 6 ay olsun ben alırım diorum ama cinsiyeti öğrenincede dayanamam heralde gamyoncuiremsu

evet cnm dikkat etmek lazım demekki.çay içiyormusunuz peki?

ben çaydan iğrendim kokusu midemi bulandırıyor. haftalardır çay içemiyorum hatta bir ayı geçgindir. :sinifsinif:
bizim biraz cicimiz var. ama hep kız cicisi erkek olursa haydi baştan deyip bi sürü daha alacaz opuyorumnanaktan
öptüm canım seni cvp yazdığın için savvol teyzesiii opuyorumnanaktan

canım sen dinlen yat bi güzel biraz da erkekler hizmet etsin kaydirigubbakcemile5

yavaş yavaş sindire sindire yapmak istiyorum alışverişi dediğin gibi kışa gelicek zor olur ben 5 ayıma kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum ama birilerinin aldığını duysam bende başlıcam ama herkes 5 ayını 6 ayını beklicek :çok üzgünüm:

akpak siz başladınızmı almaya kız almasaydın bari hem kızz hem erkeğin giyeceği birşey alsaydın belki erkek olur benden sabırsızlarıda varmışkaydirigubbakcemile5

6+4 te oldu benim 2 gün sürdü bir dahada olmadı allaha şükür ama şu sıralar bel ağrım oluyor oda normalmiş diye duydum ve arkadaşlarıdada gördüm bel ağrısı beli ağrıyanın oğlu olur diyorlar ben ve bebeğimde sizi öpüyoruz

akpak siz başladınızmı almaya kız almasaydın bari hem kızz hem erkeğin giyeceği birşey alsaydın belki erkek olur benden sabırsızlarıda varmışkaydirigubbakcemile5

yok sabırsızlıktan değil benim geçen seneden kıyafetlerim vardı. kaybettiğim bebeğim için almıştım, Allah bu bebeğime giydirmeyi nasip etsin

kızlar nasılsınız ben geldim kaç gündür giremiyodum fiyat günlememesi yapıyodum nasılsınız görüşmeyeli bebekleriniz nasıllar

Benim dr. çay,kahve yasakladığı için içemiyorum maalesef..Hem çok çay tiryakisi olan da biri değilim açıkcası;ama kahve konusunda bir soracağım.Eğer izin verirse kafeinsiz kahve içmek istiyorum arada.

Alışveriş konusunda da 6 aydan önce başlama taraftarı değilim.Bebişimin ilk hediyesi de geçenlerde geldi.Mothercare'den 10 parçalık zibinlik set.Gerçekten ihtiyacımız olacak birşey.3 tane uzun kollu,patikli,3 tane kolsuz kısa çıtçıtlı badi,2 tane eldiven,1 patik,1 tane de şapkası var.

yok sabırsızlıktan değil benim geçen seneden kıyafetlerim vardı. kaybettiğim bebeğim için almıştım, Allah bu bebeğime giydirmeyi nasip etsin

canım inşallah giydireceksin..sen dogumu nasıl gerçekleştirdin

walla kızlar bende daha alışveriş yapmak istemiyorum.Allahım hepimize bebişlerimiz cici cici giydirmek nasip etsin:Saruboceq:tmm son aylar kışa denk gelicek ama üşenmem çıkar alırım walla bana alışveriş olsunkaydirigubbakcemile3Annem çok meraklıdır ona dahii aldırtmıyorum.rüyamda bir büyük koli oyuncak ve kız bebek kıyafetleri almıştı kızıyordum anne ya erkek olursa die.ama elbiseler bir şekerdiki:1rolleyes: herhalde çok zevkli olur minicik şeyler almak.şimdilik vitrinlere bakmakla yetiniyorum cama yapışıyorum resmendelikafadulden

bende alışverişi 6 aylıkken falan başlamayı düşünüyorum onun için alamadığım şeylerin yerine paralarını biriktiriyorum hepsini topluca alırım şu anda sadece vitrinlere bakmakla yetiniyorum bende olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda güzel güzel giydiririz bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…