ben geldim kızlar gittim doktora
gördüm bebişi çok komik hareketleri vardıkaydirigubbakcemile3
ultrasonda 11 haftayla uyumlu çıktı hersey yolundaymış
yarında öbür doktoruma gidicem
artık 31 temmuza kadar bebişi göremicem:sm_confused:
eğer 7 haftalıksan muhtemelen kesenin boyudur çünkü ben 7 haftalıkken doktora gitiğimde bebeğim 7,2 mm di
Cnm benimde cok dokuluyor saçlarım oyle boyle diil yani :) ama bi sure sonra duracak insallah oyle tahmın ediyorum :) sende sıkma canını. Yanlız diilsin...
kabızlık bende de cok fazla. 1-2 kezde midemde guruldama fln yaşadım ağrıyla birlikte ama bişi olmadı geçti. Bol su içmek iyi geliyomuş onlemek ıcın haberin olsun :)
bende tüy ile ilgili bi değişiklik yok ama 3-4 gündür ishal olayı vardı, ben de size sorayım diyodum unuttum. demek soğuk sudanmış hee. evde içmem aslında ama işyerinde sebil'in ayarı bozuk sanırım, normal olan yerden de soğuk su geliyor, mecburen içiyorum. neyse dikkat edelim bundan sonra..
evet cnm dikkat etmek lazım demekki.çay içiyormusunuz peki?
evet canım 7+2 yim geçen perşembe doktora gittiğimde 12 mm demişti ama dün kahverengii akıntım olunca gittim başka daha küçük bi ultrasonda çekildi hastaneye gittiğim için, bunun kağıdında GS 24 mm yazıyodu başka ölçü yoktu gerçi doktor bebeğinin kalbi atıyo dedi anlayamadım iyi gelişiyo die sevinirken düşük tehliken var dedi pergestan verdi
slm...benimde çok fazla saçım dökülüyor.ve göbeğim tüylendi eşim dalga geçiyo benimle kıllı göbek diyee..bunların haricinde benim diş etlerim fena kanıyolar dokunmaya gelmiyo hiç hemen kanıyor.bidwe arkadaşlar ben 11. haftanın içindeyim ve karnım hiç büyümedi herkes sen,n hiç karnın yok diyor istemesemde kafama takılıyor benim gibi olan varmı
6+4 te gitiğimde kalp atışlarını gördüm ogün kahverengi akıntı bendede oldu progetan kullandım en son 8 haftam dolunca gittim herşey normal dedi doktor ama ultason kağıdını vermedi belkide bebekdir 24 mm olan ama akıntı kahverengiyse korkma bol bol dinlen
kızlar bebek alışverişine ne zaman başlıcaksınız ben çok sabırsızlanıyorum ama iyi değil diyorlar ben artık başlamak istiyorum aranızda başlayan varmı
evet cnm dikkat etmek lazım demekki.çay içiyormusunuz peki?
bizim biraz cicimiz var. ama hep kız cicisi erkek olursa haydi baştan deyip bi sürü daha alacaz opuyorumnanaktankızlar bebek alışverişine ne zaman başlıcaksınız ben çok sabırsızlanıyorum ama iyi değil diyorlar ben artık başlamak istiyorum aranızda başlayan varmı
öptüm canım seni cvp yazdığın için savvol teyzesiii opuyorumnanaktan
kız dur daha bir 5 ay felan olsun cinsiyeti belli olsun ondan sonra başla
bende diorum iyi deil yapmam alışveriş die ama bizim hamilieiğin son ayları kışa gelicek alışveriş zor olucak 6 ay olsun ben alırım diorum ama cinsiyeti öğrenincede dayanamam heralde gamyoncuiremsu
canım kahverengi akıntı çok yoğun deil ama varr şiddetli bel ağrısıyla da gelince korkuttu beni
aslında hamile kalmasam dün adet günüm olucaktı 8 haftaya kadar hiç renkli akıntım olmadı endişelendim çok ama iş güç hiç bişiy yapmıyorum eve gidiyorum yatıyorumm dinleniyorum
senin akıntın ne zaman kesildi kaç gün sürdü
öptüm canım seni cvp yazdığın için savvol teyzesiii opuyorumnanaktan
akpak siz başladınızmı almaya kız almasaydın bari hem kızz hem erkeğin giyeceği birşey alsaydın belki erkek olur benden sabırsızlarıda varmışkaydirigubbakcemile5
yok sabırsızlıktan değil benim geçen seneden kıyafetlerim vardı. kaybettiğim bebeğim için almıştım, Allah bu bebeğime giydirmeyi nasip etsin
kimse sorumun cevabını bilmiyor sanırım :umursamaz:
walla kızlar bende daha alışveriş yapmak istemiyorum.Allahım hepimize bebişlerimiz cici cici giydirmek nasip etsin:Saruboceq:tmm son aylar kışa denk gelicek ama üşenmem çıkar alırım walla bana alışveriş olsunkaydirigubbakcemile3Annem çok meraklıdır ona dahii aldırtmıyorum.rüyamda bir büyük koli oyuncak ve kız bebek kıyafetleri almıştı kızıyordum anne ya erkek olursa die.ama elbiseler bir şekerdiki:1rolleyes: herhalde çok zevkli olur minicik şeyler almak.şimdilik vitrinlere bakmakla yetiniyorum cama yapışıyorum resmendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?