yok sabırsızlıktan değil benim geçen seneden kıyafetlerim vardı. kaybettiğim bebeğim için almıştım, Allah bu bebeğime giydirmeyi nasip etsin
bende alışverişi 6 aylıkken falan başlamayı düşünüyorum onun için alamadığım şeylerin yerine paralarını biriktiriyorum hepsini topluca alırım şu anda sadece vitrinlere bakmakla yetiniyorum bende olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda güzel güzel giydiririz bebişlerimizi
evet kızlar bencede aceleye gerek yok allah korusun bi aksilik halinde nasıl dayanırızki o cicileri görmeye herşeyin ucu paraya bakıyo sonuçta birgündede yapılır alışveriş üç beş şimdiden ayırırsın o günler içinh allah nasip ederse o zamanda bebişimiz kucağımızda çıkar alırız cicilerimizi ben doğuma giderken bir iki takım hastane çıkış yani zıbın takımı hariç hiç bi şey almayı düşünmüyorum sezeryan olursa natta son gün gider alırım yatmadan ben o kadar çekimserim yani bu konuda çünkü çok acı şeylere şahit oldum arkadaşlarımdan biliyorum beşim aldı arkadaşımın bitanesi malesef üçüncü bebeğini ancak yatırabildi ve yaklaşık üç yıl evin bi köşesinde bekledi o beşik rabbim böyle acılar yaşatmasın kimseye hiçbirimize[/Q
AMİN CANIM TAMAMEN KATILIYORUM ALLH YAŞATMASIN GÖSTERMESİN TABİ AMA YARIN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ İNSAN DAYANAMAZ OZAMAN..
inşallah canım. normal doğum oldu..canım inşallah giydireceksin..sen dogumu nasıl gerçekleştirdin
inşallah Allah bu bebeğime sağlıklı uzun ömür nasip etsin..ayy canım benim inşallah bu bebeğine giydirirsin rabbim bir daha göstermesin
evet kızlar bencede aceleye gerek yok allah korusun bi aksilik halinde nasıl dayanırızki o cicileri görmeye herşeyin ucu paraya bakıyo sonuçta birgündede yapılır alışveriş üç beş şimdiden ayırırsın o günler içinh allah nasip ederse o zamanda bebişimiz kucağımızda çıkar alırız cicilerimizi ben doğuma giderken bir iki takım hastane çıkış yani zıbın takımı hariç hiç bi şey almayı düşünmüyorum sezeryan olursa natta son gün gider alırım yatmadan ben o kadar çekimserim yani bu konuda çünkü çok acı şeylere şahit oldum arkadaşlarımdan biliyorum beşim aldı arkadaşımın bitanesi malesef üçüncü bebeğini ancak yatırabildi ve yaklaşık üç yıl evin bi köşesinde bekledi o beşik rabbim böyle acılar yaşatmasın kimseye hiçbirimize
bu sırada kızlar yemek yiyorum bugün meyve aldım yumurta yedim bulantım azaldı. aç kaldıkça bulantı atıyor
cnm bende yemeye başladım yavaş yavaş bulantım baya azaldı.darısı bulantısı çok olanların başına.ben durmadan salça ekmek yiyiyorum 3 gündürcokacimcoook kızlar bu arada şubat anneleri göbişleri die bir topik açıldı demişti bir arkadaşımız ben onu bulamadım.bulan var mıfisfisfis
cnm bende yemeye başladım yavaş yavaş bulantım baya azaldı.darısı bulantısı çok olanların başına.ben durmadan salça ekmek yiyiyorum 3 gündürcokacimcoook kızlar bu arada şubat anneleri göbişleri die bir topik açıldı demişti bir arkadaşımız ben onu bulamadım.bulan var mıfisfisfis
evet ya salça ekmek çok güzel oluyo aryaa cım sana benden bi tavsiye 3 kaşık domates salçasıyla 1 kaşık biber salçasını karıştır biraz zeytin yağı istediğin baharatlar ve isteğe bağlı sarmısakbu karışımda koku yapmıyo rahatlıkla koyabilirsin seviyosan) çok nefis oluyo vallah özellikle benim gibi ekşi manyağı olduysan canın ekşi çektiği her an imdadına yetişir ekşi sevenlerede duyurulur:))))
senin bu salça ekmeği hiç unutmayacağım herhalde :roflol:
bizim burda çemen ekmek yerler ama acı ve çok baharatlı olur, doğum olsun bebeğini sütten kesince bir dene istersen laelaelaelaelae gerçi daha çooooooooook var ama kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
cnm ya çemene bayılırım ama acısız olanınacokacimcoookyapmayı bilmediğim için salça kavuruyorum napimkaydirigubbakcemile3
evet ya salça ekmek çok güzel oluyo aryaa cım sana benden bi tavsiye 3 kaşık domates salçasıyla 1 kaşık biber salçasını karıştır biraz zeytin yağı istediğin baharatlar ve isteğe bağlı sarmısakbu karışımda koku yapmıyo rahatlıkla koyabilirsin seviyosan) çok nefis oluyo vallah özellikle benim gibi ekşi manyağı olduysan canın ekşi çektiği her an imdadına yetişir ekşi sevenlerede duyurulur:))))
canım o kesenin boyutu gest sac diyolar bende 5 haftalıkken11/10mm di sadece kese görünmüştü 7.haftada gittim bebiş 10.7 mm di ama senin sorduğun kesesi
günaydın melek anne adayları bugün açılışı ben yaptım galiba
günaydınn canım hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?