2010 Şubat Anneleri

aynen cnm aceleye gerek yokyerimseniben

sizleri okudukça bende almıcam diyorum ama inşallah dayanırım ama daha çookk var
olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda

evet kızlar bencede aceleye gerek yok allah korusun bi aksilik halinde nasıl dayanırızki o cicileri görmeye herşeyin ucu paraya bakıyo sonuçta birgündede yapılır alışveriş üç beş şimdiden ayırırsın o günler içinh allah nasip ederse o zamanda bebişimiz kucağımızda çıkar alırız cicilerimizi ben doğuma giderken bir iki takım hastane çıkış yani zıbın takımı hariç hiç bi şey almayı düşünmüyorum sezeryan olursa natta son gün gider alırım yatmadan ben o kadar çekimserim yani bu konuda çünkü çok acı şeylere şahit oldum arkadaşlarımdan biliyorum beşim aldı arkadaşımın bitanesi malesef üçüncü bebeğini ancak yatırabildi ve yaklaşık üç yıl evin bi köşesinde bekledi o beşik rabbim böyle acılar yaşatmasın kimseye hiçbirimize

canım inşallah giydireceksin..sen dogumu nasıl gerçekleştirdin
inşallah canım. normal doğum oldu..

ayy canım benim inşallah bu bebeğine giydirirsin rabbim bir daha göstermesin
inşallah Allah bu bebeğime sağlıklı uzun ömür nasip etsin..

ay o beşiği her gördüğünde yaşadıklarını tahmin edebiliyorum :çok üzgünüm:
çok zor olur kızlar Allah korusun. Allah kimseye yaşatmasın.
yine de arkadaşın dediği gibi bebeğimiz kucağımızda çıkar alırız inşallah :1rolleyes: ben beşiği karyolayı oda takımını vs. bebeğim doğduktan sonra alayım diye düşünüyorum. zaten uzun süre benle birlikte yatar bebişim :asigim: babasını atarız yataktan ikimiz yatarız :dilcikar: o da kıskanır :roflol:

bu sırada kızlar yemek yiyorum bugün meyve aldım yumurta yedim bulantım azaldı. aç kaldıkça bulantı atıyor

bu sırada kızlar yemek yiyorum bugün meyve aldım yumurta yedim bulantım azaldı. aç kaldıkça bulantı atıyor

cnm bende yemeye başladım yavaş yavaş bulantım baya azaldı.darısı bulantısı çok olanların başına.ben durmadan salça ekmek yiyiyorum 3 gündürcokacimcoook kızlar bu arada şubat anneleri göbişleri die bir topik açıldı demişti bir arkadaşımız ben onu bulamadım.bulan var mıfisfisfis

google girip 2010 şubat anneleri göbekleri diye yazınca en üste çıkan seçeneği seç daha sonra birkaç seçenek aşağılara inince yazıyor zaten

senin bu salça ekmeği hiç unutmayacağım herhalde :roflol:
bizim burda çemen ekmek yerler ama acı ve çok baharatlı olur, doğum olsun bebeğini sütten kesince bir dene istersen laelaelaelaelae gerçi daha çooooooooook var ama kaydirigubbakcemile3

evet ya salça ekmek çok güzel oluyo aryaa cım sana benden bi tavsiye 3 kaşık domates salçasıyla 1 kaşık biber salçasını karıştır biraz zeytin yağı istediğin baharatlar ve isteğe bağlı sarmısakbu karışımda koku yapmıyo rahatlıkla koyabilirsin seviyosan) çok nefis oluyo vallah özellikle benim gibi ekşi manyağı olduysan canın ekşi çektiği her an imdadına yetişir ekşi sevenlerede duyurulur:))))

buna azcıkta ceviz ekleyin harika valla

saol cnm denicem ama sarımsak eve sokmuyoruz eşim nefret edio.ben severim ama yiyemiyorum:1no2: denicem ama baharatlı:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…