bende 3 hafta önce migdem bulanıyor diye ağlamaya başladım sonra hamilelikte kilo alıcam ben nasıl kiloları veririm diye bağra bağıra ağladım gözlerim kan çanağı oldu resmen ama şimdilerde ağlama isteğim geçti.kilo almadan nasıl vericem diye ağlıyordum bu bebek beni benlikten çıkarttı bide zaten sulugözümdür ağlamaya yer arıyor olmuştum.
günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun neşeniz bol bulantınız az olsun... moraliniz çok sancınız az olsun ve bebişiniz sağlıkı olsun ...
gözün aydın canım çok sevindim ...
evet çok kaptırmamak lazım ilk aylarda ama belli bi haftadan sonra zaten tam olarak söylüyolar aslında alışverişe ondan sonra başlamak lazım.. yoksa işte insanın elinde patlıyo aldıkları.. arkadaşına üzüldüm walla...
amin canım aminnnnn inşallahhh....
güle güle kullan canım çok güzel olmuş
saol canım benim darısı başına.günaydın canlar.dün hepinize cvp yazdım ama siteye ne oldu anlamadım hep hata verdi yazdıklarım silindi.Fatoşcum limoncum derinderencim ve iyi haber alan tüm arkadaşlarım darısı başımıza gözünüz aydın.derinderencim hoşgeldin cnm sel haberlerini duydukça hep aklımdaydın.iyi geçmesine çok sevindim.bende yarın dr gidicem inşallah bu sefer uyumaz benim yaramaz ense kalınlığını ölçücez.bu arada benim bulantım dünden beri geçti kızlar ama ben bu seferde neden böyle birden geçti diye uyuz oldum.şu evhamlarımdan kurtulurum umarım yarın.herkesin iyi olmasına çok sevindim cinsiyet öğrenenlerinde gözüaydın benimkinide söylese keşke yarın.:Saruboceq:
geçmiş olsun canım yaya kızlar benim kabusta bu sabah geri geldi ne güzel 1 haftadır çok rahattım ben off yaaa dönüyor resmen midem şuannn
günaydın tatlım sanada hayırlı cum alar.selam herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar...opuyorumnanaktan
selam herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar...opuyorumnanaktan
cnm süper olmuşta benim 1 gün önden gidiodu söylemeyin unuttum dövüceksin sen beni:kedi:
yok canım askolsun al bakalım annesi yeni tam tamına 12 haftalık :1hug:
http://lbdf.lilypie.com/R7Hhp3.png
voles hoşgeldin canım
kızlar bursaya geldik. az önce yamıştım ama ada diye çıkmış izmirden sonra buranın havası çok serin geldi bana süper kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan nasıl keyifler bakalım...
profili düzenleye geldim.resimi o dogum,kilo çizelgesi bölümüne geldim orda verdigin resmi sag tıklayıp yapıştır bölümü aktif degil.yani üstüne geliyorum buna basamazsınız gibi .basıyorum yapıştırmıyoooo
kaydirigubbakcemile3 cnm aslında bizi 9 ay çekmeleri lazım belgesel olarak.
hoşgeldin cnmmmmm
kızlar bursaya geldik. az önce yamıştım ama ada diye çıkmış izmirden sonra buranın havası çok serin geldi bana süper kaydirigubbakcemile3
yok canım askolsun al bakalım annesi yeni tam tamına 12 haftalık :1hug:
http://lbdf.lilypie.com/R7Hhp3.png
saol cnm benim çok teşekkür ederim hemen yapıyorum teyzesiopuyorumnanaktan
iyi çok şükürr canım durmadan acıkıyom bide diş etlerim acıyo 2 gündür ekmek bile çiğneyemiyom
ah canım diş etlerim benimde çok hassas ya sorma ama bu dönemlerde oluyomuş o yüzden çok üstünde durmuyorum ama yinede dikkat etmek lazım...
kızlar benimde diş etlerim kanamaya başladı fırçalarken sanırım yeterince kalsiyum alamıyoruz.
snm cim nasıl olmuş cetvel gözüküyor di mi demek ben 3 aydır süt emziriyordumkaydirigubbakcemile3
Kızlar gÜnaydın herkese nasılsınız bakayımm
Kızlar gÜnaydın herkese nasılsınız bakayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?