2010 Şubat Anneleri

kaydirigubbakcemile3 cnm aslında bizi 9 ay çekmeleri lazım belgesel olarak.

hoşgeldin cnmmmmm

saol canım benim darısı başına.
ya kızlar benim kabusta bu sabah geri geldi ne güzel 1 haftadır çok rahattım ben off yaaa dönüyor resmen midem şuannn
geçmiş olsun canım ya
selam herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar...opuyorumnanaktan
günaydın tatlım sanada hayırlı cum alar.

kızlar bursaya geldik. az önce yamıştım ama ada diye çıkmış izmirden sonra buranın havası çok serin geldi bana süper kaydirigubbakcemile3

canım ozaman soyle deneyebilirsin CTRL+ C tusuna basıp kopyala sonra CTRL + V tusuna basıp yapıstırmayı dene. bu da olmyosa elle yazıver cnm adresi oyle kabul eder herhalde.

kızlar bursaya geldik. az önce yamıştım ama ada diye çıkmış izmirden sonra buranın havası çok serin geldi bana süper kaydirigubbakcemile3

Aaa cnm bizim burdasın demek evet dün çok güzel yağmur yağdı burda keşke bugünde yağsa onun serinliği var.

iyi çok şükürr canım durmadan acıkıyom bide diş etlerim acıyo 2 gündür ekmek bile çiğneyemiyom

ah canım diş etlerim benimde çok hassas ya sorma ama bu dönemlerde oluyomuş o yüzden çok üstünde durmuyorum ama yinede dikkat etmek lazım...

fatoşcum benim yerimede derin nefesler çek içine ahh burda soluduğumuz hava rezalet ... orda bu nefeste esra içn diyip iki soluklan :sinifsinif:

ah canım diş etlerim benimde çok hassas ya sorma ama bu dönemlerde oluyomuş o yüzden çok üstünde durmuyorum ama yinede dikkat etmek lazım...

kızlar benimde diş etlerim kanamaya başladı fırçalarken sanırım yeterince kalsiyum alamıyoruz.

snm cim nasıl olmuş cetvel gözüküyor di mi demek ben 3 aydır süt emziriyordumkaydirigubbakcemile3

kızlar benimde diş etlerim kanamaya başladı fırçalarken sanırım yeterince kalsiyum alamıyoruz.

snm cim nasıl olmuş cetvel gözüküyor di mi demek ben 3 aydır süt emziriyordumkaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canım çok sevimli olmuş...

kızlar size yazıcam yazıcam salıdan beri hep unutuyorum.
dr bize bazı tavsiyerlde bulundu belki sizler biliosunuzdur ama ben yazayım dedim
bahçe toprak işi yapıyosan kesinlikle eldivensiz toprak elleme,dışarıdan yeşillik yeme,sebze meyveleri bol bol suda yıka,hatta sebzeleri sirekelide suda beklet sonra pişir yada ye dedi zaten sebze meyve konusundaöyle yapıyorum ama anlamadığım kedilerde bulunanmı dedi kedilerden bulaşanmı ne bi hastalık taoprakta varmış bilgisi olan yada dr butür şeyler söyleyen parmak kaldırsınn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…