2010 Şubat Anneleri

ha birde yemek yapmıştım evi süsledim sandalyeleri beşiktaşlı olduğu için giydirme yaptım siyah beyaz, balonları şişirdim her yere dağıttım bide ufak mumları evin girişinden başlayarak yakıp sıraladım artık sonrası malum kişiye kalmışşş

birde gebelikte kimi kadın toprak yiyormuş kül falan demir eksikliğinden dolayı kadınlar toprak yeme arzusu bulunuyormuş ben sadece elledim.Elif toprak dediğine eminmisin bulamadım internette gebelik toprak yazdım ama

Ay canım ben çalışıyorum eşim evde. Öyle olunca da tabi böyle bişeyler düşünemiyorum. Ama güzel yapmışsın ne hoş beğendim. Haftasonu da zaten ikimiz birden evde oluruzz ki o zaman da zaten mümkün değil.

pastırma çiğ ete girer mi? çiğ et ne çiğ köfte dışında çiğ et yemiyoruz ki??:umursamaz:

cnm Allahım ağzın kulaklarında çıkmak nasip etsin doktorun odasından inşallah:Saruboceq: benimde girmiyor 2 gündür bizde bir atlatsak hayırlısıyla şu testleri çikolata yemeyi unutma.

cnm ben eşime geçen sen cüzdanı eskimişti cüzdan aldım içinede gümüşçüye gidip başharflerimizi el yazısıyla yazdırıp koydurttum hoş oldu

güzel haberlerini bekliyoruz canım, hiç stres yapma inş herşey yolundadır,dualarımız seninle:1hug:

günaydın fıstıklar
dün gece uyuyamadım o yüzden geç kalktım.
çok sıkıldım eşimle her konuda tartışır olduk doğru düzgün konuşamıyoruz benneyaptımki

benim bi önceki gittiğim dr da söylemedi oda tam dayaklıktı (senlik yani volsecim)hiç böyle şeyler bu dr harikaaa zaten evet çiğ etde yeme çiğköfte falan dedi hatta çiğ eti bile eldivensiz elleme dedi.

canım bütün dualarımız seninle hiç kasma kendini benim dr daha hiçbişiy görmeden ense kalınlığında bişiyler olabnlir filan dedi beni 15 gün meraktan öldürmüştü ama çok şükür bişiycik yok seninde öyle olucaktır hayırlısıyla git gel inş.

canım telaşlanma hemen öyle bir seferde bişiy olucak diye bişiy yok iyi düşün iyi olsun diikkat et dedi sadece sakın elleme yapma etme demedi

birde gebelikte kimi kadın toprak yiyormuş kül falan demir eksikliğinden dolayı kadınlar toprak yeme arzusu bulunuyormuş ben sadece elledim.Elif toprak dediğine eminmisin bulamadım internette gebelik toprak yazdım ama

bende duymuştum toprak kül yiyen ama hamilelikte bilmiyorum benim teyzem mesela uzunca bir süre yemiş toprak hamile değilken tabiki ama eminim canım toprak dediğine bağ bahçe işi yapıosan toprak temasında birebir bulunma eldiven kullan dedi yani..

kaydirigubbakcemile3 walla sabırsızlanıyorum gitmek için ama ikili testi yapıcak ya korkuyorumda Allahım şu cuma mübarek gün iyi haberler almak nasip etsin hepimize:Saruboceq:
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.. test sonucu hemen çıkıyor mu bilmiyorum ama cok heyecanlı bi durum bizimki de haftaya...benim şimdiden ödüm patlıyor...:bbo:

kızlar benimde diş etlerim kanamaya başladı fırçalarken sanırım yeterince kalsiyum alamıyoruz.

ah canım diş etlerim benimde çok hassas ya sorma ama bu dönemlerde oluyomuş o yüzden çok üstünde durmuyorum ama yinede dikkat etmek lazım...

iyi çok şükürr canım durmadan acıkıyom bide diş etlerim acıyo 2 gündür ekmek bile çiğneyemiyom

benim de diş etlerim sızlıyor.. Hayatım boyunca hiç olmamıştı.. sositososito
Ben internette araştırdım, Kalsiyum değil, Flor eksikliğinden kaynaklanıyormuş. Flor normale zehirli bir madendir ve doğada serbest halde bulunamaz. Bu yüzden floru tuzlar şeklinde alabilriiz. Bu da neyde varmış? Sularda ve deniz ürünlerinde.. Yani yine işimiz balık'ta.. Ben de pek sevmiyorum ama mecbur fosfor ve flor kaynağı olarak yemek zorundayım. Haftada 1 yemek gerekiyormuş..Böyk!:sinifsinif:
Bebek için neler yapıyoruz dimi yaa sadece ben olsam amaaan derdim şimdi olmuyor o yiyemiyor kendi..ben de onu besliyorum kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar şu toprak konusunda bilgisi olan varmı.Ağlıycam şimdi sıkıntı bastı iyice

teşekkür ederim elif salı günü 2 li testtim var mutlaka sorucam dr a.çiğ et konusunda benim dr da söylemişti salam sucuk yeme pişirsen kızartsan bile yeme diye.

günaydın kızlar nasılsınız bakayım? ben bugun izne cıkıyorum hihoyyyt yazlıktan dinlenicem. ama ordan da takipte olucam merak etmeyin hatta daha rahat sekilde tum gun yatıcam nasılsa.

oohh vallaa, biz de burda sıcakta çalışalım. ben de istiyorum banane bananeee mafoldumben iyi tatiiler güzelllik, iyice dinlen bizi de unutma emi yerimseniben

canım konuyu konuşalı çok olmuş, kapatmışsınız ama ben de senin çok çalışmana gıcık olanlardan biri olarak tekrar açmak istedim kusura bakma. kaç senedir çalışıyorsun elifcim.? eğer aradaki dönemde alacağın paradan, daha fazla tazminat alabilirsen bence patronuna bu kadar boyun eğmene gerek yok. zaten doğum parası ne kadar alınıyor ki?sonuçta sana mesai vermeden çalıştırması suç ve sen akşam 5.30 dan sonra çalışmak istemediğin için seni işten çıkartırsa afedersin ama eşşek gibi tazminatını ödemek zorunda. bunları da düşünmüşsünüzdür umarım canım.

malesef hepimiz zaman zaman sebebsiz yere ağlamaklı oluyoruz canım. ben hamilelikten önce de böyleydim :) bence kadınsal bi durum bu :)

kaydirigubbakcemile3 walla sabırsızlanıyorum gitmek için ama ikili testi yapıcak ya korkuyorumda Allahım şu cuma mübarek gün iyi haberler almak nasip etsin hepimize:Saruboceq:

aryacım bi alemsin kuzum. bulantılarım geçti diye sevineceğin yerde, evham yapıyorsun. bence yarın dr'da bebeğini sağ salim göreceksin, havalara ucacaksın..iyi haberlerini bekliyoruz tatlım,rahat ol, herşey iyi olacak Allah'ın izniyle..

kızlar bursaya geldik. az önce yamıştım ama ada diye çıkmış izmirden sonra buranın havası çok serin geldi bana süper kaydirigubbakcemile3

ohh valla gezin anca.kıskanıyoruz artık biz burda. :) iyi eğlenceler fatoşcum..

iyi çok şükürr canım durmadan acıkıyom bide diş etlerim acıyo 2 gündür ekmek bile çiğneyemiyom

senin haftanda benim de diş etlerim ağrıdı 3-4 gün. sonra da fırçalarken kanamaya başladı. zaten pek dikkat etmezdim önceden de dişlerime.. bir dişim çürüdü bile. inş daha fazlası olmaz.. biraz bakımına dikkat etmemiz lazım..

mydarling ne kadar uğraşmıssın cancağızım, ne gerek vardı bu kadar uğraşmana. :) erkekler hakediyor mu dersin, hıım :) ama sihirli kupa fikri süpermiş..eşin de aynı şekilde senin doğum günün için hazırlık yapıyor mu?

cnm salam sosis sucuk bunlar yasak pişmişini dahi yeme dedi bana dr.

:1shok: pişmişi bile mi :1shok: bu akşam tost yapıcaktım ama yaaa.. üstelik pişmiş sucuk çok defa yedim..

Arkadaşlar şu toprak konusunda bilgisi olan varmı.Ağlıycam şimdi sıkıntı bastı iyice

canım yaaa çok sinir oldum şimdi kendime lÇok üzgünüm çoook lütfen bu kadar sıkma canını. pişman oldum wala yazdığıma ne bileyim:sinifsinif: ben bilginiz olsun die yazmıştım ama sende çok takma ne olur gerekirse dr ara bi sor için rahat etmesi açısından ama zannetmiyorum sana niye elledin niye yaptın dicek özür dilerim hakikaten seni üzmek istemedim hiçbirinizi yani

yarencim evet kapatmıştık ama sende doğru şeyler yazmışsın o yüzden cvp hakkı doğdu bana :)))fakat sorun benim burda çok yeni olmam daha 4 ay oldu başlayalı ve istediği anda çıkartabilir ayrıca işe girerken düşünmüyoruz henüzbebek demiştim ondan dolayı ezik duruyorum yoksaaa tozu dumana katarımda ama onun içinde bebeğimin katili olamam.ayrıca doğum parası 7.aya kadar çalışırsan 1,500tl alıyorsun az para değil bu zamanda bizm gibi çok borcu olan birisi için helee bebeğimin biok masrafını karşılar en azından napalım ya gittiği yere kadar işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…