Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz. Ertesi gün de eşimin doğum günü. Birazdan hediye almaya çıkacağım. Tabii klasik bir hediye olacaktır ama normalde siz ne alırsınız özel günlerde eşinizze? Enteresan fikirleri olan var mı?
ha birde yemek yapmıştım evi süsledim sandalyeleri beşiktaşlı olduğu için giydirme yaptım siyah beyaz, balonları şişirdim her yere dağıttım bide ufak mumları evin girişinden başlayarak yakıp sıraladım artık sonrası malum kişiye kalmışşş
pastırma çiğ ete girer mi? çiğ et ne çiğ köfte dışında çiğ et yemiyoruz ki??:umursamaz:canım benim dr. biraz odun olduğu için beni bu şekilde uyarmamıştı (aklımda dövücem onu) ama söyledikleri çok mantıklı toksoplazma içn söylemiş olabilir belki bunu ben akıl edememiştim... onun için çiğ et falanda yasak zaten bizlere.... ben ona yordum...
kızlar biz bugün ikili tarama testine gidicez... bu mübarek günde bizede dua edermisiniz sonuçlarımız güzel çıksın,inanın geceden beri gözüme uyku girmiyor çok stresliyiminşaALLAH güzel haberlerle dönerim...
Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz. Ertesi gün de eşimin doğum günü. Birazdan hediye almaya çıkacağım. Tabii klasik bir hediye olacaktır ama normalde siz ne alırsınız özel günlerde eşinizze? Enteresan fikirleri olan var mı?
pastırma çiğ ete girer mi? çiğ et ne çiğ köfte dışında çiğ et yemiyoruz ki??:umursamaz:
cnm ben eşime geçen sen cüzdanı eskimişti cüzdan aldım içinede gümüşçüye gidip başharflerimizi el yazısıyla yazdırıp koydurttum hoş oldu
kızlar biz bugün ikili tarama testine gidicez... bu mübarek günde bizede dua edermisiniz sonuçlarımız güzel çıksın,inanın geceden beri gözüme uyku girmiyor çok stresliyiminşaALLAH güzel haberlerle dönerim...
Güzel fikir tuttum bunu.
canım benim dr. biraz odun olduğu için beni bu şekilde uyarmamıştı (aklımda dövücem onu) ama söyledikleri çok mantıklı toksoplazma içn söylemiş olabilir belki bunu ben akıl edememiştim... onun için çiğ et falanda yasak zaten bizlere.... ben ona yordum...
ben şimdi gördüm yazdığını hafta sonu evdeki saksı çiçekleri için toprak aldım ve saksıları değiştirdim 10-15 dk toprakla haşır neşirdim.voles in yazısında toprak değilde kedi ile ilgili önlem alın demiş dr sormalıyım ne demek ya şaşılık falan böyle şeyler varsa kalas dr neden birşey söylemiyor.ay sinirlerim bozuldu.
birde gebelikte kimi kadın toprak yiyormuş kül falan demir eksikliğinden dolayı kadınlar toprak yeme arzusu bulunuyormuş ben sadece elledim.Elif toprak dediğine eminmisin bulamadım internette gebelik toprak yazdım ama
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.. test sonucu hemen çıkıyor mu bilmiyorum ama cok heyecanlı bi durum bizimki de haftaya...benim şimdiden ödüm patlıyor...:bbo:kaydirigubbakcemile3 walla sabırsızlanıyorum gitmek için ama ikili testi yapıcak ya korkuyorumda Allahım şu cuma mübarek gün iyi haberler almak nasip etsin hepimize:Saruboceq:
kızlar benimde diş etlerim kanamaya başladı fırçalarken sanırım yeterince kalsiyum alamıyoruz.
ah canım diş etlerim benimde çok hassas ya sorma ama bu dönemlerde oluyomuş o yüzden çok üstünde durmuyorum ama yinede dikkat etmek lazım...
iyi çok şükürr canım durmadan acıkıyom bide diş etlerim acıyo 2 gündür ekmek bile çiğneyemiyom
aaaaaaa.. :O :1no2: sucuk ve sosis pişmiş yedim ben hem de çok mafoldumbencnm salam sosis sucuk bunlar yasak pişmişini dahi yeme dedi bana dr.
günaydın kızlar nasılsınız bakayım? ben bugun izne cıkıyorum hihoyyyt yazlıktan dinlenicem. ama ordan da takipte olucam merak etmeyin hatta daha rahat sekilde tum gun yatıcam nasılsa.
çok saolun kızlar destek için geçicek inş. bu durmda neyse fazla uzattım iyice geriliyorum böyle olunca başka şeylerden bahsedelim bari... ben sabah yataktan kalktığımdan beri böyle bir ağlamak br ağlamak var içimde hayırdır inş.ne geçicekse elime ağlayınca iyice psikolojimi bozdu sanırım bu hamişlik benim varmı böyle hisseden kzlarr
kaydirigubbakcemile3 walla sabırsızlanıyorum gitmek için ama ikili testi yapıcak ya korkuyorumda Allahım şu cuma mübarek gün iyi haberler almak nasip etsin hepimize:Saruboceq:
kızlar bursaya geldik. az önce yamıştım ama ada diye çıkmış izmirden sonra buranın havası çok serin geldi bana süper kaydirigubbakcemile3
iyi çok şükürr canım durmadan acıkıyom bide diş etlerim acıyo 2 gündür ekmek bile çiğneyemiyom
valla bizim burda sihirli kupalar var ben onlardan almıştım doğum gününde üzerine ikimizin resmini ve yazı yazdırmıştım harika bişey bardak simsiyah bişey sıcak bişey dökünce içien beyazlaşıyo ve resim ve yazı çıkıyo
ha birde yemek yapmıştım evi süsledim sandalyeleri beşiktaşlı olduğu için giydirme yaptım siyah beyaz, balonları şişirdim her yere dağıttım bide ufak mumları evin girişinden başlayarak yakıp sıraladım artık sonrası malum kişiye kalmışşş
cnm salam sosis sucuk bunlar yasak pişmişini dahi yeme dedi bana dr.
Arkadaşlar şu toprak konusunda bilgisi olan varmı.Ağlıycam şimdi sıkıntı bastı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?