- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.901
şimdi benim 13.06 nikahım var ne zaman kullanmam lazım öyleyse mayısa adet günümde mi ?
Biliyorum canım adetin 3.günü mü ne öyle bi zamanda başlanıyor ama dediğim gibi kesinlikle 1 ay öncesinden başlanması gerekiyor..İsterseniz doktora sorun,bu böyle..
Benim nişanlım da istemiyor hap kullanmamı ama ben kondoma güvenemem.
Geri çekme ise Allah kerim yani.
Kafam rahat olsun istiyorum.
Zaten o kadar çok insan kullanıyor ki bu hapları..
Zararı olsa kimse kullanmaz,katlanacağız artık..
Sen hap mı düşünüyorsun tatlım?
şimdi benim 13.06 nikahım var ne zaman kullanmam lazım öyleyse mayısa adet günümde mi ?
Kendi tercihin canım bişey diyemem ... Kendi dalım değil ama sürekli doktorlarla çalışan biri olaraktan detaylı bilgiye sahibim çok şükür. Kondom en güvenilir yöntemdir ayrıca. yerimseniben Eşin kendine güvenemiyorsa diğer ikinci yöntemde risk var tabiki ..
yani nişanlım korunurmu bilmiorumkii sanırım hap olucak
Kendi tercihin canım bişey diyemem ... Kendi dalım değil ama sürekli doktorlarla çalışan biri olaraktan detaylı bilgiye sahibim çok şükür. Kondom en güvenilir yöntemdir ayrıca. yerimseniben Eşin kendine güvenemiyorsa diğer ikinci yöntemde risk var tabiki ..
Nişanlınla konuş bence .. Erkeklerin çoğu kondom kullanarak ilişkiye girmeyi istemezler ama bence karşısındakini de düşünürler yerimseniben Bana sorarsan hap işine girme derim ..
hastane bilgilerikaydirigubbakcemile5
vereliniortakyerimseniben
iğne ?????
Hastanede olmakta etkili tabiki ama okuduğum bölümde sağlık ,çalıştığım sektörde sağlık biliyosun yerimseniben Neyin zararlı neyin mantıklı olduğunu gerek derslerde okuyarak , gerekse doktorlarımızla konuşarak öğreniyoruz
Tabii ki hepimizin kendi tercihi canım.
Ben de bugüne kadar hep kondomdan yanaydım,nişanlım da istemiyor çünkü hap kullanmamı ama artık böyle istiyorum.Zaten öyle 2 sene falan kalmaz sanırım bebek işi.1 yıl da kullanıveririm diye düşünüyorum.
Vücuda göre değişir evet.Bir süre kullanıp bakacağım.Eğer bana yaramazsa,yan etkileri olursa hemen vazgeçerim ben de..
Bu arada aylık ya da 3 aylık iğneler de var kızlar düşünen olursa..
Sen bi dene o zaman bebişe karar verirsende bırak hemen 3 ay önceden folic plus başlarsın :lepi::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?