2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kendi tercihin canım bişey diyemem ... Kendi dalım değil ama sürekli doktorlarla çalışan biri olaraktan detaylı bilgiye sahibim çok şükür. Kondom en güvenilir yöntemdir ayrıca. yerimseniben Eşin kendine güvenemiyorsa diğer ikinci yöntemde risk var tabiki ..

kızlar ben sabah işlerimi bitireyim derken sohbet almış başını gitmiş
ohh ohhh
kaçırmışım herşeyi sempatiksalakcinni

Tabii ki hepimizin kendi tercihi canım.
Ben de bugüne kadar hep kondomdan yanaydım,nişanlım da istemiyor çünkü hap kullanmamı ama artık böyle istiyorum.Zaten öyle 2 sene falan kalmaz sanırım bebek işi.1 yıl da kullanıveririm diye düşünüyorum.
Vücuda göre değişir evet.Bir süre kullanıp bakacağım.Eğer bana yaramazsa,yan etkileri olursa hemen vazgeçerim ben de..

Bu arada aylık ya da 3 aylık iğneler de var kızlar düşünen olursa..

hastane bilgilerikaydirigubbakcemile5
vereliniortakyerimseniben

hastane bilgilerikaydirigubbakcemile5
vereliniortakyerimseniben

Hastanede olmakta etkili tabiki ama okuduğum bölümde sağlık ,çalıştığım sektörde sağlık biliyosun yerimseniben Neyin zararlı neyin mantıklı olduğunu gerek derslerde okuyarak , gerekse doktorlarımızla konuşarak öğreniyoruz

evet canımvereliniortak

Sen bi dene o zaman bebişe karar verirsende bırak hemen 3 ay önceden folic plus başlarsın :lepi::CüvCüv:

Sen bi dene o zaman bebişe karar verirsende bırak hemen 3 ay önceden folic plus başlarsın :lepi::CüvCüv:

Evet öyle yapacağım.
Bu arada,ben de çocuk gelişimi okuduğum için yıllarca bu konularla haşır neşir oldum.
Kadın,erkek,üreme,korunma,doğum full yani:)
İnsan içinde olunca daha da kararsız kalıyor gerçekten..

kızlar kimsenin düşüncesine karışamam tabiki ama ben bir genç kıza göre çok fazla kadın doğum uzmanına giden biriyim. niye diye sorabilirsiniz ,önemli birşey değil, belki duymuşsunuzdur mantar hastalığı var.ilk lise çağlarında bende kaşıntı oldu genital bölgede oda mantar hastalığı çıktı o yüzden gitmiştim.kısa sürede geçti ve tekrarlamadı.ama sonrada her 6 ayda bir kontrole gitmek zorunda kaldım çünkü ailemde kanser hastalığı var.biraz fazla bilgiliyim bu konularda.
ilaç konusu çok tartışılır, ama en güvenli yoldur. kilo falan olayı bünyeden bünyeye değişir,hatta kısırlık yaptığı bünyeler bile var. benim doktorum kondom tavsiye etti, zaten evlilikten 6 ay sonrada sipiral denen bir çözüm var onu yapınca hiçbir risk kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…