2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

nebilim biri kondom diyo diğeri hap dio hap iyi diyen var kötü diyen var bazı yerlerde 2 ay önce denio bazısı 1 ay dioı bazısı adet günüyle alakalı dio offffff

tatlım kafan hiç karışmasın, aslında herkes aynı şeyi söylüyo, ben özet geçeyim sana :hulya:

korunma yolları
1-ilaç %100 korur ( bünyeye göre kilo,kısırlık,adet süresinde kısalma veya uzama yapar)
2-kondom %100 korur ( hiçbir yan etkisi yok, erkek korunur,sadece erkeğin ilişkiye zıplamadan takması gerekir okadar)
3-iğne %45 korur ( ilaçtır yanında mutlaka kondom veya hap veya dışarı boşalma gerektirir.yine kilo yan etkisi var
4-deri altına kapsül %45 korur ( yan etkisi yok ama korumadığı için yanında kullanacağın şeyler sıkıntı verir.
5-spiral %100 korur ( küçük 10 dk süren bir operasyonla rahim ağzına yerleştirilen engelleyici bir korunak diyelim ,yan etkisi yok ama sadece evlilikten sonra yapılabiliyor, ve doğum yapmadan önce doktorlar pek sağlıklı bakmıyor ama uzun süreli korunmalarda yapılıyor.

özet budur yani :hulya:

zıplamadan takması nasıl :):)

Bende geçen gün klinikte hasta yokken kadın doğum uzmanımızla hadi gel düğünden önce ultrasonla muayene edelim dedik ekranda herbişeyi izledim kaydirigubbakcemile3 Çok şükür herşey normalmiş kaydirigubbakcemile3

sprial takıp hamile kalanda duymuştum sanki

evet öyle vakalar var ama mutlaka kayma olmuştur, spiral taktırsın veya taktırmasın mutlaka her kadının 6 ayda bir kadın doğum uzmanına gitmesi gerek arkadaşlar.
özellikle genç kızlarımız burda biraz ciddi olucam ama rahim ağzı kanserine karşı koruma için iğne oldunuzmu ? :sm_confused:

canım cinsel ilişki hakkında korunma yöntemleri hakkında konular
var forumda o bölümlere girmeni tavsiyer ederim oki

Ben henüz olmadım ya:gitme:mafoldumben

mutlaka aşıyı olun kızlar, özelliklede ailesinde kanserin çeşitlerini geçirmiş olan bireyler varsa.
ama ondada dikkat etmeniz gereken piyasada her hastane ayrı ayrı marka aşı kullanıyo ve hepsi ayrı virüse karşı aşı. en tehlikeli ve yaygın olan virüse hpv ye karşı olan iğnenin adı gardasil.

Kızlar şu nikah şekerlerinin tüllleri felan nerelerde satılıyodur bileniniz var mı eminönünde kesin vardır dimi bilmiyorumkismile

Bu tarz tüllü şeylerden nerden bulabilirim acaba kendim yapıcamda nikah şekerlerimibayanssulusmile

Eklentiler

• $5351fa9.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $şkr2.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $şeker1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar şu nikah şekerlerinin tüllleri felan nerelerde satılıyodur bileniniz var mı eminönünde kesin vardır dimi bilmiyorumkismile

Orda nerde satılır bilmiyorum canım ama ben aldım ve kendi nikah şekerlerimi kendim yaptım.Çok da güzel oldu.Tam 200 tane yaptımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…