2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bildiğim kadarı ile spiral doğum yapmamı bayanlara uygulanmıyor?

ay anlamadım folic plus ne ya
Canım folic plus'ın bununla alakası yok hamile kalmadan önce kullanılması gereken vitamin

Evet kesinlikle spiralde risk yok kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
nebilim biri kondom diyo diğeri hap dio hap iyi diyen var kötü diyen var bazı yerlerde 2 ay önce denio bazısı 1 ay dioı bazısı adet günüyle alakalı dio offffff

aynen şeker, biz en az 5 sene çocuk düşünmüyoruz gamyoncuiremsu

Evet folik asit deniliyor hatta bilinen adıyla:)
Spiral gerçekten de en iyisi,eğer bünye kabul ederse ileri aşamalarda kullanılabilir.

nebilim biri kondom diyo diğeri hap dio hap iyi diyen var kötü diyen var bazı yerlerde 2 ay önce denio bazısı 1 ay dioı bazısı adet günüyle alakalı dio offffff

Tabii ki en doğru bilgiyi doktor verir.
2 ay demedik.düğünden 1 ay önceki adet tarihinle alakalı dedik canım.
Herkes aynı şeyleri söylüyr bu konuda.

bende 3 gündür yazz24+4 adlı hapı kullanıyorum allaha şükür şimdilik bi yanetkisinin gömedim iştah açması dışında o da bana ii geldi zayıf olduğum için sorun yapmıyorum yan etkisis en aza indirgenmiş doğumkontrol hapıymış.

bende 3 gündür yazz24+4 adlı hapı kullanıyorum allaha şükür şimdilik bi yanetkisinin gömedim iştah açması dışında o da bana ii geldi zayıf olduğum için sorun yapmıyorum yan etkisis en aza indirgenmiş doğumkontrol hapıymış.

Hımm sen başladın demek.
Ne zamandı senin düğün canım?
Bir de tam olarak adet tarihinin neresinde başladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…