- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.921
Evet öyle yapacağım.
Bu arada,ben de çocuk gelişimi okuduğum için yıllarca bu konularla haşır neşir oldum.
Kadın,erkek,üreme,korunma,doğum full yani:)
İnsan içinde olunca daha da kararsız kalıyor gerçekten..
kızlar kimsenin düşüncesine karışamam tabiki ama ben bir genç kıza göre çok fazla kadın doğum uzmanına giden biriyim. niye diye sorabilirsiniz ,önemli birşey değil, belki duymuşsunuzdur mantar hastalığı var.ilk lise çağlarında bende kaşıntı oldu genital bölgede oda mantar hastalığı çıktı o yüzden gitmiştim.kısa sürede geçti ve tekrarlamadı.ama sonrada her 6 ayda bir kontrole gitmek zorunda kaldım çünkü ailemde kanser hastalığı var.biraz fazla bilgiliyim bu konularda.
ilaç konusu çok tartışılır, ama en güvenli yoldur. kilo falan olayı bünyeden bünyeye değişir,hatta kısırlık yaptığı bünyeler bile var. benim doktorum kondom tavsiye etti, zaten evlilikten 6 ay sonrada sipiral denen bir çözüm var onu yapınca hiçbir risk kalmıyor
Aynı durumdayız demek ki :1rolleyes:
Canım folic plus'ın bununla alakası yok hamile kalmadan önce kullanılması gereken vitaminay anlamadım folic plus ne ya
kızlar kimsenin düşüncesine karışamam tabiki ama ben bir genç kıza göre çok fazla kadın doğum uzmanına giden biriyim. niye diye sorabilirsiniz ,önemli birşey değil, belki duymuşsunuzdur mantar hastalığı var.ilk lise çağlarında bende kaşıntı oldu genital bölgede oda mantar hastalığı çıktı o yüzden gitmiştim.kısa sürede geçti ve tekrarlamadı.ama sonrada her 6 ayda bir kontrole gitmek zorunda kaldım çünkü ailemde kanser hastalığı var.biraz fazla bilgiliyim bu konularda.
ilaç konusu çok tartışılır, ama en güvenli yoldur. kilo falan olayı bünyeden bünyeye değişir,hatta kısırlık yaptığı bünyeler bile var. benim doktorum kondom tavsiye etti, zaten evlilikten 6 ay sonrada sipiral denen bir çözüm var onu yapınca hiçbir risk kalmıyor
Evet aylık ya da 3 aylık kadınlara yapılan iğneler var..
Tercih meselesi.
kafamçokkarıştı
Canım folic plus'ın bununla alakası yok hamile kalmadan önce kullanılması gereken vitamin
Evet kesinlikle spiralde risk yok kaydirigubbakcemile5 Bizde ilk önceleri eşimin kondom kullanmasıyla korunucaz daha sonrası için olabilceğide spiral
Canım folic plus'ın bununla alakası yok hamile kalmadan önce kullanılması gereken vitamin
Evet kesinlikle spiralde risk yok kaydirigubbakcemile5 Bizde ilk önceleri eşimin kondom kullanmasıyla korunucaz daha sonrası için olabilceğide spiral
aynen şeker, biz en az 5 sene çocuk düşünmüyoruz gamyoncuiremsu
nebilim biri kondom diyo diğeri hap dio hap iyi diyen var kötü diyen var bazı yerlerde 2 ay önce denio bazısı 1 ay dioı bazısı adet günüyle alakalı dio offffff
günaydın kıslar
tamam cnm sağol daha vaktim var demekkiTabii ki en doğru bilgiyi doktor verir.
2 ay demedik.düğünden 1 ay önceki adet tarihinle alakalı dedik canım.
Herkes aynı şeyleri söylüyr bu konuda.
tamam cnm sağol daha vaktim var demekki
bende 3 gündür yazz24+4 adlı hapı kullanıyorum allaha şükür şimdilik bi yanetkisinin gömedim iştah açması dışında o da bana ii geldi zayıf olduğum için sorun yapmıyorum yan etkisis en aza indirgenmiş doğumkontrol hapıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?