2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

şuanda benimde maaş sıkıntım yok ama ev geçindirmek nasıl olur işte onu bilmiyorum

valla bizim de ikimizin çok şükür maaş problemi yokda, bizim hala okul masraflarımız var,ben yüksek lisansımı yapıyorum sevgilim doktorasını yapıyo, yani tezler falan derken çok para gidiyo :hulya: bunlara bide ev geçindirmek eklenince düşünmekten kafayı yiycem kafamçokkarıştı

:lepi:

boshayallersmilekaydirigubbakcemile3uyu bakalımkaydirigubbakcemile3

kıslar araba demişken gelin arabanız ne olucak????

benimki jeep olucak:sm_cool::sm_cool:

bilmem iyi hatırlattın bizimkinin passat var, o olur heralde. ama asıl önemli olan arabayı kimin kullanacağı CADIARZU

aynen cnm bizimde okullarımız var kurs ücretleri fln avr ama ben düşünmüorum allah yarıdm eder merak etme çok düşünme oluruna bırak

Yok yaa ben almıcam arabaya kimseyi kaydirigubbakcemile3 Nişanlım kullanıcak bize özel olsun o gün. Nikah salonuna gidene kadar konuşalım rahat rahat :asigim:boshayallersmile

kızlar bakın size bişi dicem cididiye alın veya almayın ama sizin için iyi olcak bişey

hiççç ufak detaylara takılıp kndi gününüzü kendinize zehir etmeyin bırakın damat kullansın enişte kullansın ön koltuğa abla yerine görümc otursun bir kulağınızdan girsin diğerindne çıksın nasılsa o gün gelip geçicek bari keyifle geçsin ona buna takıp kendiniz strese sokmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…