2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Cnm Stres yapmıyoruz ki zaten aramızda nasıl olur diye konuşuyoruz :uhm: Ufak detaylara takılsaydık ohoooooo

Allah iyiliğini versin :roflol:
Kesin kalıbımı basıyorum vereliniortak
ama ben onu arabadan aşağı atmasını bilirim kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Valla ilk aklıma o geldi. Yaparsın senden beklerim :teytey:

valla iyi güzel söylüyosun haklısın , ama sen benim olayları bilmiyosun o yüzden. ben ilk başlarda senin gibi düşünüyodum aman boşver görmezliğe geleyim duymazlığa geleyim, görümcenin dediği olsun boşver nolacak sanki dedim dedimmmm sonunda anladımki kız tırlatmış, şimdide hatun hergün küsüyo konuşmuyo, evde huzursuzluk çıkarıyo. bana alınan herşeyden kendinede istiyo. nerdeyse gelinlik alacak.
ben ikea ya gittim ıvır zıvırları almaya her aldığımdan oda aldı çeyizimde dursun diyo.
yani anlayacağın. benim tavrımı koymam gerekti ve koydum yoksa tepeme çıkacaktı evlenincede kurtulamayacaktım kötükedihüso

ya kızlar yanlış anlamşışsınız kişisl bişi demedim

valla bizim için dedim kimsenin durmunu fln bilmiorum nleri dert ettim kafaya taktımda hepsi kendiliğind geldiii geçtiiiii

konuşalım tabii topiği konuşmak paylaşmak için açtm

En güzelini yapmışsın yerimseniben Bence bir an önce evlendirin onu :lepi:

hakketteeennnn enişte sana şaka yapıyo olmasın :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım...
anısı var bizde liseden kalma..1 nisan kavga etmiştik ayrılmıştık..
1 nisan olsun o güne inat dedi..
hemde akılda kalır diye...

öyle şaka yapmaz yapamz.
gözlerini şişurum vallakaydirigubbakcemile3

Ne komik olur hee düşünsene nikahı var diye burda biz konuşuyoruz acaba şuan ne yapıyo fotoğrafları bekliyoruz dört gözle sen bi geliyosun kızlar nikah olmadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ne komik olur hee düşünsene nikahı var diye burda biz konuşuyoruz acaba şuan ne yapıyo fotoğrafları bekliyoruz dört gözle sen bi geliyosun kızlar nikah olmadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kolay bir tarih..

adamın böyle aklında bırakırız biz:lepi:

türk filmi gibi olur valla, memur soruyoken enişte Hayıırrr diyomuş alsanaalsanasmile

Allah korusunn :Saruboceq:

öyle durumlarda şaka ne ayıp olur yahu

ablam enişteme yapmış..
eniştem donmuş kalmış kıslar

Bu akşam biyere gidiyim yaaa sıkıldım bugün fisfisfis Hem son 2 gündür çeyize bişey eklemiyorum büyük kayıp dimi kızlarr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…