- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.181
kızlar bakın size bişi dicem cididiye alın veya almayın ama sizin için iyi olcak bişey
hiççç ufak detaylara takılıp kndi gününüzü kendinize zehir etmeyin bırakın damat kullansın enişte kullansın ön koltuğa abla yerine görümc otursun bir kulağınızdan girsin diğerindne çıksın nasılsa o gün gelip geçicek bari keyifle geçsin ona buna takıp kendiniz strese sokmayın
Allah iyiliğini versin :roflol:
Kesin kalıbımı basıyorum vereliniortak
ama ben onu arabadan aşağı atmasını bilirim kötükedihüso
hayırıdır daha çok var diyordun?
yıldırım nikahı mı yapmaya karar verdiniz :)
kızlar bakın size bişi dicem cididiye alın veya almayın ama sizin için iyi olcak bişey
hiççç ufak detaylara takılıp kndi gününüzü kendinize zehir etmeyin bırakın damat kullansın enişte kullansın ön koltuğa abla yerine görümc otursun bir kulağınızdan girsin diğerindne çıksın nasılsa o gün gelip geçicek bari keyifle geçsin ona buna takıp kendiniz strese sokmayın
Tamam işte sende sakinleştirirsin onu Şenizkaydirigubbakcemile3 Zaten o gün curcuna olcak heryer kalabalık başbaşa rahat rahat çıkın yola
valla iyi güzel söylüyosun haklısın , ama sen benim olayları bilmiyosun o yüzden. ben ilk başlarda senin gibi düşünüyodum aman boşver görmezliğe geleyim duymazlığa geleyim, görümcenin dediği olsun boşver nolacak sanki dedim dedimmmm sonunda anladımki kız tırlatmış, şimdide hatun hergün küsüyo konuşmuyo, evde huzursuzluk çıkarıyo. bana alınan herşeyden kendinede istiyo. nerdeyse gelinlik alacak.
ben ikea ya gittim ıvır zıvırları almaya her aldığımdan oda aldı çeyizimde dursun diyo.
yani anlayacağın. benim tavrımı koymam gerekti ve koydum yoksa tepeme çıkacaktı evlenincede kurtulamayacaktım kötükedihüso
düğünden önce nikah canım
5 haziran dügün
1 nisan yarın nikah oki
amannn yok kaza falan yaparız başbaşa kalıcaz diye ohaoldumsmile
En güzelini yapmışsın yerimseniben Bence bir an önce evlendirin onu :lepi:
En güzelini yapmışsın yerimseniben Bence bir an önce evlendirin onu :lepi:
tatlım onu alacak bir enayi bulursam hemen evlendiricem hihoyyyt
sevgilisi vardı 2 ay anca dayandı çocuk yazık kaçtıklava:
Umutsuz vaka desene kaydirigubbakcemile
hayırlı olsun inş.
1 nisan güzel bir gün
teşekkürler ttatlım
evet şaka gibikaydirigubbakcemile3
hakketteeennnn enişte sana şaka yapıyo olmasın :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım...
anısı var bizde liseden kalma..1 nisan kavga etmiştik ayrılmıştık..
1 nisan olsun o güne inat dedi..
hemde akılda kalır diye...
öyle şaka yapmaz yapamz.
gözlerini şişurum vallakaydirigubbakcemile3
Ne komik olur hee düşünsene nikahı var diye burda biz konuşuyoruz acaba şuan ne yapıyo fotoğrafları bekliyoruz dört gözle sen bi geliyosun kızlar nikah olmadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım...
anısı var bizde liseden kalma..1 nisan kavga etmiştik ayrılmıştık..
1 nisan olsun o güne inat dedi..
hemde akılda kalır diye...
öyle şaka yapmaz yapamz.
gözlerini şişurum vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?