2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bu akşam biyere gidiyim yaaa sıkıldım bugün fisfisfis Hem son 2 gündür çeyize bişey eklemiyorum büyük kayıp dimi kızlarr kaydirigubbakcemile3

Allah birinin sana dur demesi lazım artık bence, yeter beaa aman valla artık hiçbirşey almıyom yeter, yaşarken eksikliğini görünce alırım

Allah birinin sana dur demesi lazım artık bence, yeter beaa aman valla artık hiçbirşey almıyom yeter, yaşarken eksikliğini görünce alırım

Orası öylede napıyım büyük eşyaları felan halledemediğimiz için kendimi detaylara verdim habire bişe alıyom bugünde dondurmalıkları çerezlikleri alıyım carrefour'un kataloğunda gördüm:hulya: Ya bide yumurta haşlayıcı varmış duydunuz mu kızlar hiç onu çok teknolojik bişey kaydirigubbakcemile3 Tek seferde 7 yumurta koyabiliyosun ve derecesi var istersen sulu rafadan istersen normal haşlıyo başında beklemeye gerek yok kaydirigubbakcemile3 Yumurta yemiyorum safrakesemde problem olduğu için yasak ama pratik bişeymişş dikkatimi çekti aklinialirimsmile

güzel teknolojikk ama banada alerji yapıyo yumurta, sevgilimde kokusunu sevmiyo yani biz yumurta yemiycez cokacimcoook

kızlar çok yaygın bir mağaza değil ama belki duymuşsunuzdur tchibo diye aslında kahve markası ama çok enteresan şeyler var. ben dün oraya uğradım iş çıkışı.hatta lindadrk senin söylediğin yumurta makinesini ordada gördüm zemuszemus
ordaki kızlar internet sitesinde daha fazla seçeneğin olduğunu söyledi şimdi bakıyorumda gerçekten harika, bence bir bakın derim sositososito

Evet cnm Tchiboya sık sık uğruyorum ben çok orjinal ürünler var alıyorumda sürekli :hulya: Dün carrefourdayken girdim yine mağazasına yumurta pişiriciye daldım tabi hemen kaydirigubbakcemile3 Net üzerinden satışlarıda var bildiğim kadarıyla hakkaten mağazalarda bütün ürünleri olmuyo. Tavsiye ederim bende çok kaliteli hepsi kaydirigubbakcemile Bu arada dün bende senin şu aldığın İstanbul tasarım ödüllü çay bardaklarından ve çerezlikler aynı modelinden dondurmalıkları ve uzun su bardaklarını alıppp çeyiz köşeme kutularıyla yığdım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…