2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yumurtalığı aldınmı çok şirin görünüyodu, öyle devasal bir alette değil kolayca sığar heryere kaydirigubbakcemile3
bardaklar süper dimi, ben çay bardağını,viski bardaği bide rakı bardağını aldım.çerezliğini ben pek tarz bulmadım veya gözüme hoş görünmedi. bide kırmızı çay tabağı aldım renklilerinide sevmedim :dance:

He bide sebze kurutucu aldım Tchiboda görmüşsündür onuda

ordan değilde annem pazardan almış sağolsun 7 tl aynısı hemde mor renk :roflol:
tchibo dan dün doğrayıcı aldım sadece, nette daha avantajlı ve fazla ürün olduğunu öğrenince diğer beğendiklerimi bugün sipariş edicem vereliniortak

Evet kampanyalı ürünleri felan var takip ediyorum bende bayanssulusmile

Evet bende aldım çok şirin gerçekten Çerezlikleri ordan almadım cnm bende beğenmedim onları bardakları süperdi dediğin gibi. Çerezlik ve dondurmalıkları carrefourun içinden aldım annem çıldırcak yakında eve girerken poşetleri saklıyorum iç içe sokuyorum çok görünmesn diye kaydirigubbakcemile3Benim mutfak eşyalarıyal bi kız daha evlenir sanırım kaydirigubbakcemile3 Fuzuli değil aslında hepsi ihtiyaçta bu kadar ince ayrıntıyı almaya gerek yok diyolar ama napıyım gözüm kalıyo herşeyim eksiksiz olsun :hooray:

Arsecim Markafonide bugün kampanya var az önce baktım Bornoz 50.90 Tl değişik renkleri var ama pudra pembesine benziyo bu sanırım :hulya:

Eklentiler

• $DenizBornoz_lightPink_01.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 23
kızlar bişey söyliyimmi bu mutfak eşyası olsun bornoz takımı olsun nevresimler olsun çeyizimde hiç bieşeyle ilgilenmedim hepside tamam annem gitti hepsini bir yerden aldı çıktı nekadarda zevkli almış ben alsam bilemem okadar güzelini seçemem bayağı işden sıyırdı beni sağolsun

Ayy bittim tükendim valla bu çeyiz işlerinden..

Bende yoruldum ama daha büyük işleri halledemedimki esas mobilyaları seçmek var seçtikten sonra halısı var perdesi var aydınlatması var aksesuarları var örtüleri var duvar kağıdı var gelinlik var el çiçeğin var fotoğrafçı var tekne turunun organizasyonunu süslemeleriyle ilgilenmesi var davetiye var ev beğenmek var evi yerleştirmek var da varrrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Ben ki bir silikon yumurta fırçasının peşine kaç dükkan gezen insan kaydirigubbakcemile3 Bakalım bunların üstesinden nasıl gelicem kaydirigubbakcemile3:a015:

Arsecim Markafonide bugün kampanya var az önce baktım Bornoz 50.90 Tl değişik renkleri var ama pudra pembesine benziyo bu sanırım :hulya:

ben aldım tatlım bornozu söylemedimmi
haftasonu taç a gitmiştimya, sonrada dönüşte özdilekten aldım. ama öyle set halinde değil. iki ayrı kutuda

ben bir tane aldım nişan bohçasında, başkada almam böyle şeyler :umursamaz:
ben rahat rahat twity li pijamalarımı giyiyorum. yenilerini alıp giymeyede devam edicem bayanssulusmile

kızlar ya bunlar doğum da mı giyiliyor ?
yada gece yatarken mi?
ben sağa dön sola dön mahvederim bunları :)

Yok canım doğumda değil:)
Ya aslında ben de hiç giymem böyle şeyler ama evlendikten sonra istiyorum kendi evimde giymeyiaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…