- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.221
Evet cnm Tchiboya sık sık uğruyorum ben çok orjinal ürünler var alıyorumda sürekli :hulya: Dün carrefourdayken girdim yine mağazasına yumurta pişiriciye daldım tabi hemen kaydirigubbakcemile3 Net üzerinden satışlarıda var bildiğim kadarıyla hakkaten mağazalarda bütün ürünleri olmuyo. Tavsiye ederim bende çok kaliteli hepsi kaydirigubbakcemile Bu arada dün bende senin şu aldığın İstanbul tasarım ödüllü çay bardaklarından ve çerezlikler aynı modelinden dondurmalıkları ve uzun su bardaklarını alıppp çeyiz köşeme kutularıyla yığdım kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun ammanya
He bide sebze kurutucu aldım Tchiboda görmüşsündür onuda
Super87 napıyo acaba şimdi eyvahedigeldismile
super87 nin nikah öğleden sonraydı galiba. büyük ihtimal şimdi heyecandan titriyodur :sm_cool:
ordan değilde annem pazardan almış sağolsun 7 tl aynısı hemde mor renk :roflol:
tchibo dan dün doğrayıcı aldım sadece, nette daha avantajlı ve fazla ürün olduğunu öğrenince diğer beğendiklerimi bugün sipariş edicem vereliniortak
yumurtalığı aldınmı çok şirin görünüyodu, öyle devasal bir alette değil kolayca sığar heryere kaydirigubbakcemile3
bardaklar süper dimi, ben çay bardağını,viski bardaği bide rakı bardağını aldım.çerezliğini ben pek tarz bulmadım veya gözüme hoş görünmedi. bide kırmızı çay tabağı aldım renklilerinide sevmedim :dance:
ayy kızlar ben de bakıyorum da şimdi dediğiniz siteye çok güzel şeyler var ya..
Kızlar gecelik takımı falan aldınız mı?
Ayy bittim tükendim valla bu çeyiz işlerinden..
Arsecim Markafonide bugün kampanya var az önce baktım Bornoz 50.90 Tl değişik renkleri var ama pudra pembesine benziyo bu sanırım :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?