- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.401
kızlar size tavsiyem var :içelim:
eğer yakın arkadaşlarınnız kan kardeşi falan gibi varsa geçerli tabi bu söyleyeceğim.
benim can ciğer dediğim yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşlarım var. hani ev hediyesi götürülürya ilk gittiğin eve veya yeni evlilere. bizim arkadaşlar sağolsunlar dedilerki sen şimdiden öyle herşeyi alma, ufak tefek bizede birşeyler söyle ev hediyesi luzumsuz veya sende olan birşey alacağımıza senin ihtiyacın olan işe yarayan birşey olsun dediler.
bende birine mikrodalga fırın ydedim, birine şarjlı el süpürgesi dedim, birine tost dedim.
böyle birkaç tane daha var onlarada birşeyler bulucam şimdi eksik almadıklarımdan. tavsiye ederim iyi bir yöntem :içelim:
arse ben bi topik daha keşfettim..
2010 haziran gelinleri bi gir istersen..
haziranlar dalsınkaydirigubbakcemile
Yaaa benimki hazirana uymuyo beni yalnız bırakmayın burdaaa :gitme:
burayı terk etmiyorzz cnm merak etme..
düğüne kadar burdaysız:teytey:
yaa düğünden sonrada başka topik açar orda toplanırız :içelim:
arse ben bi topik daha keşfettim..
2010 haziran gelinleri bi gir istersen..
haziranlar dalsınkaydirigubbakcemile
baktım şimdi kankaa
onlar buraya gelsin biz daha çoğunluktayız kaydirigubbakcemile3
dal canım dalllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet duymuştum söylüyorlar bu foprumda ..
sagol canım..vereliniortak
hoşgelmişsinnnn a.s
teşekkr ederiz çok sağolvereliniortak
kızlar bissürü soru birikti kafamda hadi gelinde sorayım açıklığa kavuşsun konular CADIARZU
Sende saol şekercim.
Rica ederim ne demek canımcım.
Haziran gelinleri var sanırım bu forumda çokça. Bende Haziran da evlenmiştim.:asigim:
Evett biz daha aktif çalışıyoruz kaydirigubbakcemile3 Kızlar bu arada az önce marketin önünden geçerken gördüm.Bim gibi market var A101 diye sizin oralarda varmı bilmiyorum ama aktüel ürünlerinde bu hafta silikon yumurta fırçası 1.25 tl Bide şu folyo ve streç filmleri koyuma kutuları 2 tlydi kaydirigubbakcemile5 Ayrıca şu mikrofiber temizlik bezleri bim'de 1.95 :hulya:
evet kızlar bilmiyorumkismile
şimddiiiii
1- nikah şekerlerini ve davetiyeleri ne zaman siparişini vereceksiniz ve davetiyelerin dağıtımına başlayacaksınız ?
2- kına için ne zaman alışverişe çıkılıyo ?yani bizim erkek tarafının durumunu biliyosunuz onlardan bir tepki olmadığı için ben kendi işimi kendimmi göreyim ?
evet kızlar bilmiyorumkismile
şimddiiiii
1- nikah şekerlerini ve davetiyeleri ne zaman siparişini vereceksiniz ve davetiyelerin dağıtımına başlayacaksınız ?
2- kına için ne zaman alışverişe çıkılıyo ?yani bizim erkek tarafının durumunu biliyosunuz onlardan bir tepki olmadığı için ben kendi işimi kendimmi göreyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?