2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

aynen canımkaydirigubbakcemile3
benim ne tayzemler ne eksik ddi anam ben düdüklü almayı unutmuşum varmı diye sorunca aklıma geldi..
biz alırız dedikaydirigubbakcemile3:hulya:hihoyyyt

arse ben bi topik daha keşfettim..
2010 haziran gelinleri bi gir istersen..
haziranlar dalsınkaydirigubbakcemile

Aaa evet bu banada oldu. Benimde birsürü arkadaşım var onların düğünlerinde bende öyle yapmıştım listesine baktım neyi eksikse tamamlamıştık. Şimdi hepsi banada soruyolar saolsunlar opuyorumnanaktan Kendi alcaklarımı alıcam kalanların hepsini dağıtıcam. Elektrik süpürgemle saç kurutma makinemi ütü ve ütü masamı şimdiden seçtiler bile he bide mikrodalga kaydirigubbakcemile

baktım şimdi kankaa
onlar buraya gelsin biz daha çoğunluktayız kaydirigubbakcemile3

Evett biz daha aktif çalışıyoruz kaydirigubbakcemile3 Kızlar bu arada az önce marketin önünden geçerken gördüm.Bim gibi market var A101 diye sizin oralarda varmı bilmiyorum ama aktüel ürünlerinde bu hafta silikon yumurta fırçası 1.25 tl Bide şu folyo ve streç filmleri koyuma kutuları 2 tlydi kaydirigubbakcemile5 Ayrıca şu mikrofiber temizlik bezleri bim'de 1.95 :hulya:

dal canım dalllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet duymuştum söylüyorlar bu foprumda ..
sagol canım..vereliniortak

Sende saol şekercim.

hoşgelmişsinnnn a.s
teşekkr ederiz çok sağolvereliniortak

Rica ederim ne demek canımcım.

Haziran gelinleri var sanırım bu forumda çokça. Bende Haziran da evlenmiştim.:asigim:

aynen aynen biraz sıkıcı ora ..

bura :teytey::hulya::hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3:sm_cool:hihoyyytşakkıdı:icecream:

evet kızlar bilmiyorumkismile
şimddiiiii
1- nikah şekerlerini ve davetiyeleri ne zaman siparişini vereceksiniz ve davetiyelerin dağıtımına başlayacaksınız ?
2- kına için ne zaman alışverişe çıkılıyo ?yani bizim erkek tarafının durumunu biliyosunuz onlardan bir tepki olmadığı için ben kendi işimi kendimmi göreyim ?

kartlar iki hafta öncesinden basılmış olack inş.bizde..
kına çerezide nebiliym.. o kolay degilmi..ya eminönüne git al gel..
onuda iki hafta kala alırz herhalde..:sm_confused:

Canımcım ben o işlerle ilgilendiğim için sana yardımcı olmak adına cvp yazıyorum. :) Genelde davteyi ve şeker işleri sona bırakılır ve aceleye geldiği için hemen seçmek durumunda kalır gelin adayları. Damatlar için angarya işler arasında davetiye şeker çiçek vs çünkü.
Kına çerezleri bikaçgün önce alın bayatlamasın. Hazır poşetleyen yerlere yaptırın. Fiyata dahildir çünkü poşetleme.
Kına sepeti kına tepsisi kına keseleri içinde aynı yerle görüşün ve yaptırın. Üçü de aynı model olsun mümkünse.
Tavsiyem 1 ay önce şeker siparişinizi vermiş olun. Hem yapan layıkıyla yapar hem siz aceleye getirmediğiniz için içinize sineni almış olursunuz.
Birde bu aylar tüm dükkanlar daha ucuzdur. Bir ay sonra düğün sezonundan dolayı fiyatlar artabilir. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…