2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

benim kafamm karıştıı CADIARZU
bu kutuyu kına için beğendim ama bu kutu 5cm.yani sadece kına koyulacak o bile minik sığacak. peki kuruyemiş nasıl olacak :uhm:

benim kafamm karıştıı CADIARZU
bu kutuyu kına için beğendim ama bu kutu 5cm.yani sadece kına koyulacak o bile minik sığacak. peki kuruyemiş nasıl olacak :uhm:

cnm onları minik minik poşetler halinde hazırlarsınız. yani kınayı ayrı kuruyemişi ayrı verirsiniz

kızlar günaydın. benimde düğünüm mayıs 30. gün yaklaştıkça daha garip hissetmeye başladım. önümüzdeki ay düğünün var diye söyleyince birisi sanki benden bahsetmiyor gibi üstüme alınmıyorum. iki yıldır nişanlıyım galiba alışmışım bu duruma.

Günaydın gelinciklerrrr opuyorumnanaktan Yine yorucu bi gün yine yoğun bi gün üstelik hava çok güzel dışarda olmak vardı şimdi bütün gün deli gibi alışveriş yapmak vardı spor ayakkabıları giyip yandan bi çanta takıp kaydirigubbakcemile3boshayallersmile

Günaydın Lindadrk
sağol yani öyle ballandırarak anlatıyosunki, içimdeki azıcık çalışma hevesinide yok ettin sağol kanka mafoldumben

hayırlı ugurlu olsun canım şimdiden taberik ederim mutluluklar..
aynen bazen banda öyle geliyır..
sanki benim degilmiş gibi..

anam bu beni tarif etti..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…