- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.461
Günaydın Lindadrk
sağol yani öyle ballandırarak anlatıyosunki, içimdeki azıcık çalışma hevesinide yok ettin sağol kanka mafoldumben
kızlar günaydın. benimde düğünüm mayıs 30. gün yaklaştıkça daha garip hissetmeye başladım. önümüzdeki ay düğünün var diye söyleyince birisi sanki benden bahsetmiyor gibi üstüme alınmıyorum. iki yıldır nişanlıyım galiba alışmışım bu duruma.
oo ben cumartesi pöfür pöfür uyudum valla..
cumartsi uyuma günüm..
pazar erken kalkarım aşkım o gün izinli..
ah yazın 3 ay kimse çalışmasa
hayırlısı olsun canım tebriklervereliniortak
senin tuzun kuru tabii, ohh hallettin herşeyi yatrsın tabii
Öğretmen olmak varmış kaydirigubbakcemile3
ama yazında okulda oluyor ögretmenler:1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nisan 15 den sonrada ev bakmaya başlıyoruz:hulya:
Öğretmen olmak varmış kaydirigubbakcemile3
ama yazında okulda oluyor ögretmenler:1shok:
Okullar kapanınca kısa bi süre kalıyolar ondan sonra tatil canımm. Benim görümcelerim öğretmen hep. Yazın buraya bi geliyolar 2 ay burdalar maaşlarıda tıkır tıkır yatıyo yerimseniben
Gerçekten yaa eksik neyin kaldıı ufak tefeklerdir kesinn mafoldumben Benim daha birsürüüüü. Ev belli olunca daha fazla şey çıkıcak :sinifsinif:
Okullar kapanınca kısa bi süre kalıyolar ondan sonra tatil canımm. Benim görümcelerim öğretmen hep. Yazın buraya bi geliyolar 2 ay burdalar maaşlarıda tıkır tıkır yatıyo yerimseniben
haklısın bir ara içimde vardı..
yakışırdı bana be aslında neyse..boshayallersmile
haklısın bir ara içimde vardı..
yakışırdı bana be aslında neyse..boshayallersmile
Benim lisem fendi.Sayısal mezunuyum son tercihlerimde vardı öğretmenlik annem çok isterdi tam bayana göre bi meslek diyip durur :1rolleyes: Nasip değilmiş ama benim istediğim bölüm tuttu o yüzden mutluyum :teytey:
Benim lisem fendi.Sayısal mezunuyum son tercihlerimde vardı öğretmenlik annem çok isterdi tam bayana göre bi meslek diyip durur :1rolleyes: Nasip değilmiş ama benim istediğim bölüm tuttu o yüzden mutluyum :teytey:
tatileri falan hesaplardım
olmak için :hulya:kaydirigubbakcemile3
vallabendesasalcıyım ama sınavda gittim sözel tercih yaptım halkla ilişkiler. ecde kimsenin haberi yoktu, herkes benden tıp okumamı falan bekliyodu delikafadulden
ben çılgınlık yapıp ilk iki tercihi gazi tıp la marmara tıp yazdım. üçüncü tercihi yeditepe halkla ilişkiler yazdım delikafadulden ve üçüncü tercihim tuttu tabiki :roflol:
Babam 1 sene her okula gidişimde surat yaptı bana :1closedeyes:
off iyki böyle olmuş alkisalkisalkis
Günaydınlar:)
ne kadar perdedinin fiyatı oww çektin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?